19

Анонимен

преди 1 година

Защо ли не съм изненадан?!Мафията е превзела държавата и оправия няма да има.Да си внесем Европейски съд и прокуратура,та белким се оправим.Някога.

18

Анонимен

преди 1 година

ПП и шайката им съдружници ако искаха промяна щяха да изготвят правила, да предложат закони, щяха да либерализират и създадат условия за конкуренция, не да правят циркове и паля' човщини! Смешно е имитатори на политики и майстори на кьорфишеци от Гооглето да се оплакват. Жалко е за България! А можеше да пуснат още някоя фирма, лаборатория на границата, но по правила, не урбулешката.

17

Кучкар

преди 1 година

Е как няма да отмени затварянето хахаха!? Киро и компания ще прибират парите, тази Евролаб никога няма да бъде затворена, Трябва да се пълнят джобовете на Кирчо, Кокорчо, Лорерчо и красивата Лена (как искам да ти го натътрузим душо карасавице:). Канадската компания ще вземе процент и после ще вземе и презокеански полет :) Не забравяйте, тези хора не са български граждани дори. Дошли за пари, така ги учат на Запад! В Харвард.

16

Анонимен

преди 1 година

Ултра *** политика ни пробутваха и пробутват новия морал и асистенти от номенклатурата. Ако искаха да променят нещо, да се играе по правила, да сме що годе читава държава, трябваше да спазват законите (а те първи ги нарушават - конструкцията, шуробаджанащината и други). Не може да си вееш байрака в управлението, две едно си у дома си, нито в бизнеса, още повече в държавата, за България не говоря, за жалост.

15

Анонимен

преди 1 година

Продажният български съд.

14

Анонимен

преди 1 година

Ей това е купената държава, една фирмичка се разпорежда какво да се случва в България. Държавата се третира като престъпник който не знае какво прави дори след като е открит конфликт на интереси ощетяващ българската държава!

13

Зозо

преди 1 година

Хахахахахаа, ами с доказателства от Гугъл така става в съда :))))))))))))))))))))))))))))))

12

ПП=ПЕРВЕРЗНА ПРОМЯНА

преди 1 година

ПП БЯХА ЛАНСИРАНИ ПРЕЗ 2020 С ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА И БОБОКОВИ..... ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИЗФАБРИКУВА ТОГАВА И ФАЛШИВИТЕ СНИМКИ С ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА.... СЕГА ТЕ ОВЛАДЯ ХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.......... ПЕРВЕРЗНАТА ПРОМЯНА--ДНЕС ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА ЕС/НАТО....... БАЙ ДЪН ГИ ХВАНА И УВОЛНИ КИРО И АСЕН..

11

Бибитко

преди 1 година

Накрая идва Тошко Африкански и казва : Ей пичове Митко Гестапото казал на Таки,който казал на Бойко,който казал на Орлин Алексиев,който казал на Дългия и Дългия ми каза да ви кажа ,да не закачате лабораторията на Капитан Андреево -Златния гьол.

10

Анонимен

преди 1 година

Нямам думи, мафията пак спечели. В тази държава има ли въобще прокуратура и съд.

9

Анонимен

преди 1 година

Договора за наем бил сключен на 31.12.2021 г. Киро вместо да се обясняа да каже, защо е допуснал това?

8

Майора

преди 1 година

Кирчо пак се изказа неподговен , както и лъжите му за всяко нещо!Да не говорим че там се намесва и фирма на съпугата на Христанов!

7

Hoh

преди 1 година

Ей тая нашата мафия ,само от земеделци е съставена. Самоковеца се бил занимавал с картофи, Митьо Очите вадил рапани, а видиш ли Таки се занимавал с плодове и зеленчуци на границата.

6

Granik

преди 1 година

То е ясно че там е бил канал за наркотици и оръжие ,уран и т.н., че за едни пестициди никой няма да подскача толкова и да събаря правителство.

5

Перко

преди 1 година

Кирчо пак почна да фантазира 6 метра тръба един милион лева

4

Харвард

преди 1 година

Да му се не види, за толкова умни, красиви, образовани и т.н. променители... как па за вече почти 2 години едно нещо не направиха като хората... има 2 варианта - Харвард е все едно си се дипломирал в някой свободен колеж или по- вероятното... за народа хляб и зрелища, докато ние следваме модела на последните 30 години "преход"...

3

Анонимен

преди 1 година

Гладувайте за ГРОБ-ДПС за да литне икономически държавата.

2

Анонимен

преди 1 година

мафията се мобилизира!

1

карачанаков

преди 1 година

Я и каква стана тя пак издънка ,като с ареста на Борисов,то крали милиони затова нямало пари за пенсии ,то пропускали стоки с ГМО та ,май всичката им работа на ПП,БСП,ДъБъ е такава много приказки на пазара.