82

Анонимен

преди 1 година

До д "Абе познавам хора от тия Нощни вълци само на хартия се водят за Путин иначе са си типични нео нацита" Че то целия режим на Путин е нацистки, защо правиш тая разлика между Путин и нацисти? Напълно логично е нацисти да подкрепят нацист.

81

Анонимен

преди 1 година

е то руски 4ерноморски флот на практика ве4е няма Което е останало като тонаж е Двойно по малко от нашия а като бройки две МНОГО ДЪРТИ фрегати дето и срещу белгиската ВИДГЕН ДРЪСКИ НАМАТ ШАНС ДОРИ НА КУП ... И ЕДНА КЛАС ФРЕГАТА ПО НОВ ТИП АДМИРАЛ МАКАРОВ НА НИВО БЕЛГИСКИТЕ И ТОВА Е ...НАДВОДНО

80

д

преди 1 година

Абе познавам хора от тия Нощни вълци само на хартия се водят за Путин иначе са си типични нео нацита

79

Анонимен

преди 1 година

Резервациите които руските генерали направиха в ресторантите на Киев за края на февруари, остават валидни, съобщиха от Асоциацията на ресторантьорите в столицата.Специално за високите гости има нови ястия в менюто."Барбекю с явелини", "Печено на HIMARS", "Пиле фрикасе със "Стугна".

78

Анонимен

преди 1 година

Смятай кви глупости измисляте вече :D

77

Анонимен

преди 1 година

Toй и Зеленски така ще го остави да чака след 3-4 месеца...

76

Анонимен

преди 1 година

Стотици военни от Северен Кавказ отказват да воюват в Украйна. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала а Хага.

75

Анонимен

преди 1 година

Обещаните от Макрон самоходни гаубици вече са на път за Украйна. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала а Хага.

74

Анонимен

преди 1 година

Лондон: На Русия ѝ е трудно да поддържа ефективна бойна мощ. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала а Хага.

73

11

преди 1 година

До Ельоменат,даже и твоята коза -татарка,ще му осигури.

72

Анонимен

преди 1 година

ЕС задължи България да забрани "нощните вълци" на Путин. Посланиците на държавите от ЕС включиха на вчерашното си заседание в санкционните списъци лидерите на прокремълския рокерски клуб "Нощни вълци" и забраниха достъп до европейска земя на неговите мотоциклетисти. До дни, даже до чaсове кремълският диктатор Путин ще падне и ще бъде изправен пред трибунала а Хага.

71

Анонимен

преди 1 година

Киев обмисля план как да си върне Крим. Той включва съкрушителен удар по руския Черноморски флот. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала а Хага.

70

Анонимен

преди 1 година

Драгомир Заков: При всички положения трябва да търсим освобождаване от руската зависимост

69

Анонимен

преди 1 година

Януш Бугайски, старши научен сътрудник във фонда "Джеймстаун": Правителството в София загуби власт заради руската стратегическа корупция, създадена и от "Газпром"

68

Анонимен

преди 1 година

Януш Бугайски, старши научен сътрудник във фонда "Джеймстаун": Руската Федерация е изправена пред екзистенциална криза. Разбира се, че войната ускори този процес. Кремъл няма да успее да "неутрализира" Украйна и военната безизходица или поражението на Русия ще разкрият още по-ясно присъщата слабост на руската държава.

67

Анонимен

преди 1 година

Януш Бугайски, старши научен сътрудник във фонда "Джеймстаун": Москва се оказа неспособна да създаде стабилна политическа основа, която да гарантира лоялност по отношение на всички граждани. Руската федерация се провали в превръщането й в национална държава, в държава на гражданите.

66

Анонимен

преди 1 година

Русия понася тежки загуби откакто започна войната срещу Украйна и Кремъл вярва, че най-накрая причината е изяснена. Кремъл смята, че губи войната, защото Украйна има войници-мутанти, създадени в биолаборатории от САЩ

65

От тук нататък

преди 1 година

великия вожд Путин ще е булка на Ердоган, Си Дзинпин и Моди.

64

Анонимен

преди 1 година

До голяма новина после е използвал путин да се обърше

63

Анонимен

преди 1 година

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ е аз поне имам вътрешна тоалетна за разлика от теб руски )))