110

На Русия иде края

преди 1 година

Германия разбира, че газът е по-важен от световният мир и ред. Сега остава да шкартират руските пиандурники.

109

Анонимен

преди 1 година

До долното мнение. Това което украинците са сторили в Донбас е същото даже и по зле. За Германия искам да попитам как стана така че народите забравиха какво им стори и поляците и французите например днес са първи приятели на Германия.

108

Анонимен

преди 1 година

До долното мнение. Това което украинците са сторили в Донбас е същото даже и по зле. За Германия искам да попитам как стана така че народите забравиха какво им стори и поляците и французите напримерднес са първи приятели на Германия.

107

999

преди 1 година

Може да анексира,може и да не анексира.Ако Русия успее да задържи под свой контрол превзетите територии може да направи военни бази там.Новоназначеният проруски политически елит няма защо да коментирам.

106

до 111

преди 1 година

До Да допълня... ПАК детска градина ! про.та.щи.на

105

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

И две трети от залежите на газ, три четвърти от залежите на високо енергийни въглища, половината от построените ядрени мощности, половината от плодородната земя. При това не толкова русия да има а украйна да няма. Ако може и самата украна да я няма. И няма да се спре да детонира ядрена бомба, най-вероятно върху донбас, когато окупационната армия почне да се предава и да отстъпва. За да направи плодородната земя в донбас неизползваема. Путинистка русия е държава терорист, крадец и престъпник.

104

забравихте ли ,че

преди 1 година

натеритория на Бившата УССР СЕ СЪЗДАДЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ С ГАРАНТИЯ ЗА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ( КОЕТО БЕШЕ НА ТОВА ВРЕМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20 МЛН) РАВНИ ПРАВА СЪС ВСИЧКИ НАРОДИ НА ТОГАВАШНАТА РЕПУБЛИКА а руския език втори !!! -ЕЗИК И УЧИЛИЩА И Т.Н. НО С ПРЕВРАТА В 14Г всичкоправи задължения бяха отнети и остана само един език украински ! и всичко що беше руско се декомонизира (но без заводите и жил-те блокове! както не трябващо ! А СЕГА РУСНАЦИТЕ СИ ВЗИМАТ КАТО НЕ ТРЯБВАЩО НА БАНДЕРОВСКАТА ВЛАСТ

103

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 97 Че то цялата война са хвърлени пари за убийства и разрушения.Рано или късно Украйна ще стане член на ЕС и НАТО.Това което им причини Путин , няма как да бъде простено.Путин си спечели още един вечен враг.

102

жожи

преди 1 година

До Анонимен 108Защо ще спрат на полската? Нима на поляците може да се вярва? А на следващите, може ли да се вярва?

101

На Русия иде края

преди 1 година

Току що Германия реши! Изпрещат колкото се може повече оръжие в Украйна от най-модерното.

100

Анонимен

преди 1 година

Целите вече са други. Доказа се, че на бандеровци не може да се вЕрва затова руснаците ще спрат на полската граница.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Но кой ще освободи българите от простотията на нашите купени пионки" - кой ги избра тези пионки? Щом всички политици са такива, - значи народа е такъв. За какво да го освобождава, от какво?

98

до 102

преди 1 година

До АнонименДетска градина

97

Анонимен

преди 1 година

Всичко до Днепър, от Запорожие на юг също, Одеса, Приднестровието и до устието на Дунав... Украйна ще остане около Лвов, Житомир и до границата с Полша и Унгария, Румъния, но не цялата... Полша може да прояви апетити, Унгария и Румъния също... Беларус по-скоро не, тя ще действа на север за съединяване с Калининград...

96

Анонимен

преди 1 година

Русия както винаги освобождава териториите си от нацистите!! Но кой ще освободи българите от простотията на нашите купени пионки които превърна народа в стадо и едва ли това стадо ще има добри хазаи

95

Егати

преди 1 година

Споко, ще има реферндуми, хората сами ще решат.

94

Анонимен

преди 1 година

Време е България да си анексира Волгоград, Самара и Саратов, заедно със северното каспийско море. То си е било наше през 11-ти век. Те там и сега пишат на Кирилицата и говорят нещо като завален Български. Там си ни е бащиния. Време е да си ни го върнат. Винаги си е било Волжка България!

93

Анонимен

преди 1 година

В Квебек папата направил внезапно посещение по време на асистирана "помощ" за самоубийство.Към такива "ценности" ли се стремите.Ние сме славяни и християни.Който се отрича от това попътен вятър в евролибералното море.

92

Анонимен

преди 1 година

1\5 e нищо. 5\5 и от Украйна остава само У-то. Зеленски на военен трибунал, заедно с хуннтата, която докара народа си до унищожение и затриване от лицето на земята т.е. ще бъдат съдени за геноцид, а не за масово унищожение, както бяха писали в България една шайка нехранимайковци от един минал, но не и забравен парламент, заради престъпленията които извършиха пък те спрямо българският народ.

91

Анонимен

преди 1 година

От майданя в катраня, от Украйна Усрединайна... Хамерикански неолиберализъм, найна...