402

Анонимен

преди 1 година

"В нощното си видеообръщение" Тоя пак се е бил напукал като звep.

401

Анонимен

преди 1 година

На русофилите им е малко трудно да си признаят че защитават ядрените кремълски терористи. Сега от десет кладенеца вода ще докарат, хиляда приказки ще измислят - само и само да оправдаят милите си руснаци, че стрелят по ядрена централа! Но никога няма да признаят че руснаците са д _ лно племе, което ще затрие милиони животи, само и само да стане на тяхното!

400

В. Солавьов:

преди 1 година

"Руският народ...е болен...обсебен от фалшиви представи, граничещи с мегаломания и мания на вражда към него...той си представя несъществуващи опасности...струва му се, че всички съседи го обиждат, не се прекланят достатъчно пред "величието" му и по всякакъв начин кроят заговор срещу него"

399

Г. С. Раковски:

преди 1 година

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива"

398

Ото Фон Бисмарк:

преди 1 година

"Никога не вярвайте на русите"

397

Чернишевски:

преди 1 година

"Мизерна нация (за руснаците) нация на роби, от горе до долу все роби"

396

Михаил Булгаков:

преди 1 година

"Не народ (за руснаците) а доб _ тък, дива орда злодеи и убийци"

395

Николай Карамзин:

преди 1 година

"Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат какво се случва в русия сега, ще отговоря без да мисля - пият и крадът" хихихи

394

Толстой:

преди 1 година

"Московията руска...монголска, дива, зверска"

393

Академик Павлов:

преди 1 година

"Трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не възприема реалността"

392

Чехов

преди 1 година

До Чехов: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

391

Митрополит Иларион:

преди 1 година

"В нашия (руски) национален характер преобладават...безобразието, кръвожадността, дивачеството и пиянството" хихихи

390

русия

преди 1 година

е злото на света, където се е завряла следват грабежи, войни, смърт и разрушения. Руснаците се завряха в Украйна и ето резултат!

389

Чобанин

преди 1 година

Тоя май вече не знае какво бръщолеви и в неговите приказки няма никаква логика. Хем руснаците са я завзели, ползват я за своя база за оръжия и военни и в същото време се самообстрелват.

388

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 435: "Украинците най-малко имат интерес да предизвикат ядрена катастрофа в земята на която живеят"? Украинците няма интерес, но укронацистите - да. Обстрелът на АЕЦ "Запорожие" е тероризъм. Когато някой терорист вземе заложници и заплашва да взриви сградата ако не получи това, което иска, някой разсъждава ли по този начин: "той няма интерес да я взриви". Украинската армия е в постоянно отстъпление. А Зеленски трябва да покаже нещо. И показва: "Аз мога да предизвикам авария на АЕЦ".

387

Максим Горки:

преди 1 година

"Основна черта на руския национален характер е жестокостта и тази жестокост е садистична" ; "Ние (руснаците) сме жесток звяр във вените ни все още тече тъмна и зла робска кръв...в руската жестокост се усеща дяволска изтънченост"

386

Господ да прокълне

преди 1 година

русия и да я изтрие от лицето на земята. Ако не си пъхаше носа на всякъде, за да богатее, хората и без нея щяха да се оправят.

385

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е новият спасител на Европа, така както го е направил преди хиляда години Тервел спасителя на Европа от Турците.

384

Анонимен

преди 1 година

русия ще се бие с САЩ до последния руснак в Украйна! Какво повече да се коментира! Само да пожелаем УСПЕХ на украинците

383

България

преди 1 година

Е за Украйна