20

Анонимен

преди 1 година

По ми е интересно да разкаже за вербовката си към КГБ още в комсомолските си години в Казан в школата за перспективни комсомолски кадри.

19

Xaxa

преди 1 година

А кога ще разкрие как е била обучавана за слугинажа и верноста си към англо-саксонците. В последните години от уж-управлението си стриктно изпълняваше еврейските заповеди за подготовката за Големия Рестарт през 2030г. Последните 2 години показаха на света какво представляват тези "управляващи".

18

Анонимен

преди 1 година

Русофобите до един ще бъдат натирени в Аляска да копат злато, нефт и шисти! Братската им америка ще ги посрещне като през 18 век през времето на златната треска иначе няма да има спасение за тях в Европа!

17

Анонимен

преди 1 година

Много шум за нищо, накрая се оказа една руска издънка. Сега целия ЕС и най-вече немците ще ѝ сърбат попарата.

16

Ангела Меркел

преди 1 година

В ГДР-то се срещнах с Путин и той ме вербуваше всяка вечер в студентската ми квартира или в неговата служебна Волга! Голямо вербуване падаше!

15

Анонимен

преди 1 година

Тази беше агент на КГБ, но Шолц сега е още по-зависим от Русия отколкото беше тя. Шолц ще сложи краят на ЕС.

14

До 13

преди 1 година

Шмолц - добър канцлер......тва е по голям виц и от зеленски-герой.

13

Асан

преди 1 година

Майн кампф - 2 :))))

12

IVo_1

преди 1 година

от кога думата "м'ю'с'л'и" е лоша дума? че ми я сложи със звездички?

11

Истина за кариера

преди 1 година

Комсомолка от ГДР, играла цялата си кариера в интерес на Русия - вдигна зависимостта от руски газ от 15 % на 42 % , започна зелената сделка ( неизгодна за Европа) , покани милиони бежанци в ЕС . . . .

10

Анонимен

преди 1 година

Подкрепях Меркел, но тя такива щети нанесе. Първо с мигрантите, второ с СП2 и със Зелената енергия. Много недалновиден ръководител. Олаф Шолц е в пъти по-добър от нея. Всъщност след Хелмуд Кол Германия не е имала толкова добър ръководител.

9

IVo_1

преди 1 година

Дано да каже с каква цел "покани" всички тия *** из Европа. И кой и дърпаше конците и на кой се кланяше докато управлява

8

Анонимен

преди 1 година

Какви мемоари цялата немска икономика се базира на раздаване на подкупи на юестните феодални лидери и пробутвяне на стоките си в замяна на ресурсите.Елементарно като две и две

7

Анонимен

преди 1 година

И без мемоари е ясно, че ще остане в историята с авантата за гърците и патоците на Путин. И с още нещо всъщност - точно тазиПатка легитимираше ГЕРБ и корупцията!

6

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Щом тая Не я Обесиха на Площада за Германия и ЕС - Бъдеще няма! Добре, че е Путин - Последната Бяла Надежда!!

5

Анонимен

преди 1 година

Тя беше нещо като немския Брежнев- застой във всичко и предоверяване на Путин. Лидерството и беше на самотек... След всичко това Германия се лиши от най- важното- правото да чете уроци по морал и ценности на източните беладжии- поляци и унгарци.

4

Анонимен

преди 1 година

Кариерата ти донесе талибански атентати в цяла Европа и убийството на двама наши полицаи... Ама нищо де - ретроградния Меркурий върлува навън... Миналата седмица горби,вчера дръттата гущерка а ти бабо Меркелано, Сорош и Бидоня загрявайте на трамплина щото вие сте следващите. На Господ му писна и взе да чисти сатаниистите глобалГлисти... Достатъчно беди сътворихте - време е за разплата.

3

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор Гешев буквално е зомбирал полицията с честоти - Полицията извършва масово престъпления и извращения срещу граждани и после докладват на Гешев, че се борят с престъпници! Няма такова падение в Човешката история като Българската полиция-абсолютни престъпници !Незнам как гледат жените СИ в очите тези и.зверги с пагони !

2

Анонимен

преди 1 година

Краварските службия я държаха са орехчетата с компромати, това е истината

1

МВР Колапс

преди 1 година

Главният прокурор Гешев буквално е зомбирал полицията с честоти - Полицията извършва масово престъпления и извращения срещу граждани и после докладват на Гешев, че се борят с престъпници! Няма такова падение в Човешката история като Българската полиция-абсолютни престъпници !Незнам как гледат жените в очите си тези и.зверги!