210

Сигурен

преди 1 година

Някой трябва да ни спаси от модифицирани вируси, ваксини, извращения и олигархията.

209

Гамен

преди 1 година

Природата си играе лоша шега. Може първите високи сметки за отопление да дойдат, преди крадците да успеят да се изпарят.

208

Иии

преди 1 година

Няма по нагло изчадие от тоя сатрап. От него тръгна всичко, той разбута кошера с пчелите с безсмислената му война в Украйна, той почна да използва газа като оръжие и ся другите държави били виновни. Ако си беше седял на евания гъс без да прави войни, всичко щеше да си е наред с икономиката! И да не се опитва да прехвърля вината на другите, защото сам си е виновен!

207

ОФ

преди 1 година

В паралелен свят ли живее Президентът Путин или има право да казва, че стават необратими промени в световната политика и икономика? През последната година все по-очевидна стана нарастващата роля на новите центрове за управление и проектиране на силата и все по-унило и плашещо стана движението на цивилизованата Еесовска Зона към ръба на пропастта на Кризата. Обърнете внимание на рекордните темпове на деиндустриализацията, особено в сферата на черната металургия и производството на торове.

206

Анонимен

преди 1 година

Бункерният пcиxoпат в Кремъл скоро ще гушне букета... Тази война се проточи и с времето ще става все по-зле за руснаците. Само отстраняването на джyджето може да я спре...

205

Анонимен

преди 1 година

Путин си живее в някакъв негов паралелен свят в който всичко изглежда прекрасно. Това което иска Путин от останалите участници на самита на ШОС е и те да заживеят в путинския свят на илюзиите. Председателят Си е отсвирил Путин и Ердоган и е отказал да участва в организираната от домакините закуска. Всеки от участниците в тази закуска не яде нищо притеснявайки се че другите съмишленици ще го отровят.

204

Off

преди 1 година

Необратимо е копаенето на дъното от руснаците. Дълго време ще живеят там и ще изкупуват греховете си.

203

Анонимен

преди 1 година

Китай и Индия унизиха Путин на срещата на ШОС! А русофилите ръкопляскат без да са разбрали за какво иде реч! ШОС е палача на Русия, а те продължават да ръкопляскат и да се самозалъгват!

202

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!

201

Анонимен

преди 1 година

"Ами брато аз пък съм за Навални" - всички евроджендъри говорят за Навални, ама он на избори е нещо като Светльо Витков и Сашо Томов - явят се колкото да съберат 1% и да им се смее народа. Навални трябваше отдавна да го пуснат да отиде на избори и отдавна да го забрави целия свят. Да не питам кой е втори, кой е трети в Русия по вот, че нито сте ги чували, нито ще ги чуете. Важно е да говорим за Навални с единия процент, а това, че след Путин с 20% са комунистите не влиза в западния наратив.

200

Анонимен

преди 1 година

На нас, а и на цяла Европа е забранено да слушаме други източници. Задължително е да вярваме само това което ни казват украинците и американците. Там е истината.Всичко друго е руска пропаганда.

199

Анонимен

преди 1 година

Как му ги ражда на Путин главата тия глyпости - света щял да променя. Той си е ясно установен, още малко ще иска да промени и местоположението на планетите, за да може Раша да стане световен лидер.

198

Анонимен

преди 1 година

До Китаец / Пиян си, лягай си.

197

Анонимен

преди 1 година

Хапчетата да си пие редовно Путин че само глупости дрънка

196

Анонимен

преди 1 година

Стават необратими промени да - руснаците скоро ще трябва да бъркат в кoфитe за 6okлyk

195

До 240

преди 1 година

Какъв охранител? Пиян си, лягай си.

194

не харесвам Китай

преди 1 година

До Големи *** сте Ами брато аз пък съм за Навални и за това Русия да влезе в ЕС ама като истинска демокрация а не с тия кремълски простотии и пак обичам Русия но обичам и Европа. За мене Русия винаги е била част от Европа и винаги ще бъде

193

Анонимен

преди 1 година

Аха, понеже ЕС и САЩ стават все по-незначими, другарят Си гледа да не си разваля рахатлъка с тях, а публично шамари Путин. Абе, щом руските пари са толкова яки, що не спестяваш в рубли?

192

до 232

преди 1 година

Чичо Рамбо добре ли си? Да не получиш киселини или да не се върне храна тази вечер като легнеш? Чичо Рамбо, такива като теб ги знам къде като получат призовка за запас се крият с болничен, знаеш ли? Това, че преди 30-40 години си докосвал автомат не те прави Василий Заейцев, Джон Рамбо или Командо, панимаеш? Аз пък ще ти кажа, че всеки работен ден съм с оръжие и такива като теб ме отвращават с нула подготовка, които още живеят все едно са на 18 и 40 килограма по-леки. Ами не си, дърта чичка си.

191

Анонимен

преди 1 година

По принцип е прав.С всеки изминал ден ЕС и САЩ стават все по незначими и малки.Причините са комплексни.Просто всяко начало има и своя край.Надявам се че техния край като световни лидери няма да доведе до трета световна война.