20

Сега

преди 1 година

Защото повече жени си търсят интереса тях друго не ги интересува .Любов има само по филмите дерзайте

19

Анонимен

преди 1 година

Жени, мъже, деца, все заради добротата си страдат и се чувстват нещастни.

18

x

преди 1 година

Обществото и съвременния "лайфстайл" объркаха жените и ги превърнаха в жалки материалистки - кариера, пари, удобства - постигнати по възможност с минимум усилия и много бързо. Повечето ще поскочат - ама аз не съм такава... А още на следващия ден ще покажат симптомите, че СА именно такива. Намалете лакомията драги жени и събудете своята човечност и скромност. Така ще намерите правилния

17

ахахахаха

преди 1 година

Ако четете тук и в момента нямате подходящ мъж до себе си, само може да се радвате, т. е. да подскачате от радост.

16

Анонимен

преди 1 година

До Deep Zone - Вероятно е била твърде млада и затова не е оценила какво и предлагаш. Казвам ти това като жена, която помни какво й е било забавно в тийнейджърските години. Освен това, всяко момиче очаква след брака да получи от съпруга си такова отношение, каквото е имал нейният баща към майка й. Твоята приятелка сигурно е израсла под грижите на стабилни родители и е живяла с представата, че след сватбата всяко момче ще стане такъв съпруг, какъвто е нейният баща.

15

До 12 хихихи

преди 1 година

Добрите момчета отиват в Рая , а лошите където си поискат...,но най-често на майната си.

14

Deep Zone

преди 1 година

Имам пример от живота си, бях лудо влюбен в едно момиче, щях да се грижа за нея и да я нося на ръце, реши, че съм прекалено "нормален" и в момента ми се оплаква как нейният пие по една кофа алкохол преди лягане, сигурно и я бие...Така че понякога жените привличат точно такива боклуууци, от които искат да избягат, защото другите сме "много нормални" и няма да сме им интересни...

13

Анонимен

преди 1 година

Защото Ви е страх от самотата, търсите пари и нямате мозък.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Че какъв ли избор имаме :) Вие всички се мислите за меко казано идеални, но най-често сте обикновени егоисти. И какво лошо намирате в чувствата? Какво щеше да е детството Ви, ако майка Ви не ги изпитваше? При това - щедро :)

11

Психолог

преди 1 година

Щото си падате по "лоши момчета" ;))

10

Кух профил

преди 1 година

Защото не знае какво иска. Като разбере, че пак се е окъкала, оле колко съм нещастна.

9

чвор

преди 1 година

Тъпотии на квадрат! Истината е, че жените постоянно избират играча,лошото момче или тоя с парите и не дават шанс на мъжете, които си заслужават, съответно тези мъже дори не си позволяват да ги заговорят, защото насреща им е сложена табелка "не ме занимавай "още на посрещане! Социалните мрежи също им изкривява представите за реалността! После що толкова раздели и самотни майки, къде били останали мъжете и защо раждаемостта била ниска...

8

Анонимен

преди 1 година

Вие жена да прави логичен обоснован и добър избор виждали ли сте ? Всичко при тях е емоции, като са малки са буре с емоции, като са големи са дърти с емоции

7

Анонимен

преди 1 година

Щастието идва отвътре. Никой не може да ви ощастливи, не и за постоянно/дългосрочно. Мъжете и жените търсят удовлетворение на телесни, духовни, материали, финансови и др. Потребности. И реалността катастрофално може да се размине с идеалния образ и въображение на заблудената па ти ца. Оттам тя е нещастна и разочарована. А всъщност, ако нищо много не очаква от самото начало, няма и да може да се разочарова в последствие.

6

Чувствителен Гларус

преди 1 година

Вчера приключих един езиков курс. Той беше шест месеца. Но съм малко тъжен. Свикнах с другите курсисти и с учителката, но сега се чувствам малко тъжен, че вчера беше последният ни ден заедно... Даже докато се прибирах ми се насълзиха очите... И в следващите дни ще чувствам самота... Много се превързвам... След година правя 30 години но вярно, че след всяка година човек се променя и узрява.

5

Друг вариант

преди 1 година

Самият той е комплексар и нарочно търси неопитна наивна девойка, за да се опита да я накара да му се възхищава. Намери ли такава, започва да й внушава, че тя е нищожество в сравнение с него и че може да я разиграва както си иска. Наивното момиче може да страда, но това е полезно, защото така тя трупа житейски опит и когато узрее за брак, вече може да различава стойностния мъж от льольото.

4

Вуте

преди 1 година

Пази Боже ако привличам мъже!!! Пу, пу, плюя си в пазвата против уроки и ше хода да ми леят куршум че се стресирах от туй заглавие!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Къде мие коментарът?

2

Анонимен

преди 1 година

Къде мие коментарът?

1

Ламята

преди 1 година

В масовият случай е, защото сте т.ъ.п.а.