17

леля Пена

преди 1 година

КОЕ ЕДИНЕНИЕ , С РУСИЯ ЛИ,ЧЕ ТОВА ВИ Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ? РОДООТСТЪПНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ !

16

Анонимен

преди 1 година

Представа си нямаш колко ще бъдеш наритан като ти свърши служебното мандатче , гарга такава !

15

Главанак

преди 1 година

Единение с онзи плондер , с пачките и кюлчетата! Докато дишам, няма да си позволя такова падение и позор! А дори и правнуците ни трябва да научат какъв премиер сме имали!

14

Анонимен

преди 1 година

За ,,единение " с кого бе русенско.С ,,братята" руснаци ли.Аз см руснак колкото Ибрям от махалата е швейцарец.Докога ще им гледаме кривите прокремълски физиономии.Докога бивши комсомолци и политкомисари ще налазят българското землище.Нвмат ли си родина ,че искат и балета.Ето , Путин им предоставя руско гражданство.Защо не ни оставят да живеем както над ни угодно Нима нямаме държава и религия , че някой трябва да ни я внесе?И кой е този.? 70 годишна комунистическа и атеистка Русия ли.?

13

Биволъ

преди 1 година

Един тук се изхвърли,че единение с мутрите ГЕРБ-СДС е невъзможно. Но те са над 30 %. Всички ли са мутри или *** като него? Запомнете: "Мутрите като олигарси-бизнесмени са в БСП". Те едва ли ще имат и 10% на изборите. Защо? Народът ги е разбрал вече червените мутри-комунисти.

12

Подаръчно пликче

преди 1 година

Каква ирония. Министър-председател избран от президента разделил с юмрук нацията призовава за единение. Всички онези партии протежета на Радев: ПП,ДБ,ИТН и ДБ поставиха червени линии за единение с ГЕРБ,ДПС. "Възраждане" сама се изолира,а и никой не иска да работи с партия призоваваща за излизане от НАТО и ЕС. Плюеща САЩ и превъзнасяща Русия.

11

Съединение,

преди 1 година

Единение, независимост... Все кухи думи за днешните българи. Как се стигна до тук? Само една дума: КОМУНИСТИ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Смешни и жалки на тържеството.Изотзад надничаше Румбата Шадравана.До него Данчо Ментата.И накичения Боков кмет.По-скоро зависимост отколкото независимост.

9

да

преди 1 година

но разеденителя го е забравил и вдигна юмрук !

8

Да бе,

преди 1 година

...никога няма да забравим Разеденителят Радев, как в най-голямата пандемия , с вдигнатият юмрук насъскваше две тълпи една срещу друга! Точно от негово име ли Донев ще търси "единение"?

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Единение с извратеняци -с ЛГТБ ценности ,крадци ,демократи ,наследници на червени ренегати ,грантаджии ,хомофоби ,безбожници ,мразещи семейство ,баща ,майка ,син ,дъщеря ,родители ,с антихристи , ...НИКОГА

6

Анонимен

преди 1 година

Няма единение с престъпници, така че няма единение с ГЕРБ-СДС.

5

Анонимен

преди 1 година

Народът е единен - всички срещу мутpите.

4

Анонимен

преди 1 година

Б.е другарю още ли не си отлетял за раша. Е на 2-ри октомври ще си идеш...пиле!!

3

Кючек

преди 1 година

Радев днес е пас.

2

Зевзек

преди 1 година

Съседа има гълъби, всичко са oдpиcкали. Дано тоя да не е същия!

1

Анонимен

преди 1 година

Гарга.