27

Анонимен

преди 1 година

Митьооо, нали това говори Путин от години, да се спре разширяването на НАТО на изток. Кой го чу, какво му отговориха, че ще има повече НАТО на границата си.

26

Анонимен

преди 1 година

45 години издържа социализмът, а демокрацията само 33 години.

25

Анонимен

преди 1 година

33 години стигат. Времето е Раше.

24

Анонимен

преди 1 година

Пфффффф, стига давахте съвети на лаици. Връщали сме към студената война . И такъв *** представете си е бил военен министър. Абе Луджев....има реална война. Не, студена. По време на студената война имаше само скърцане със зъби. Да те е....ба... у поредния "експерт". Муа ха ха.

23

Анонимен

преди 1 година

Да се спре разширяването на НАТО на изток, НАТО да пита балшой то а лета до каде може да се расширява смех това е най голямата воена организация на планетата там участват най развитите страни та ше се съобразяват със една пиянска изгнила страна ай сиктир

22

И

преди 1 година

Това време, за което говори Луджев, също е отминало. Няма да има връщане на териториите.

21

SS

преди 1 година

ПОКАЖЕТЕ ЕВРОСОЛИДАРНОСТ ! ПОКАЖЕТЕ СОЛИДАРНОСТ С УКРАЙНА ! ОТИДЕТЕ ДА СЕ БИЕТЕ С РУСНАЦИТЕ ! НЕ ДА БЪДЕТЕ ДИВАННИ ПАТРИОТИ ! КАКВИТО ВСЪЩНОСТ СТЕ !

20

Анонимен

преди 1 година

Докато Краваристан си врат нослетата в Европа,на континент на който те нямат работа,все така ще е!!

19

Анонимен

преди 1 година

кой заплашва бг или самите се плашите че се надигате против русия това е друг въпрос вие ще вкарвате бг в воина с русия стига сте плювали стига пропаганда стига да лъжете спрете се вижте колко много са статиите против русия да не мислите че ще ви защитаваме нема да въювам за тикива продажници нито моите деца отказвам се от българия заради политиците

18

Ти да видиш

преди 1 година

Не е ясно кой е загубил реалност. Няма как да откъснеш територия от суверенна държава и някои държави са я признаят като Косово и после същото да го наричаш незаконно в Украйна. Май САЩ загубиха връзка сХюстън и реват За Горбачов.

17

BBC

преди 1 година

Нещо няма новини от Украйна днес А? В западните медии са написали набързо, че поради "дъжд" офанзивата на урковците се забавя, но кой знае какво става там нали? :)))))

16

До 11

преди 1 година

А ти с *** и ушанките с петолъчките на фронта ли отиваш?! Аман от празнодумци тук!

15

До 3

преди 1 година

Нещо ти куца теорията (пък и историята). Карибската криза беше много по-рискова от сега. Там имаше директно разполагане на ядрени ракети на 160км разстояние между двата фронта.

14

SS

преди 1 година

Тоя народа навремето не го ли наричаше Митю Дамаджаната ? Или се бъркам ?

13

SS

преди 1 година

От къде изпълзя тоя ?

12

До 2

преди 1 година

Най-вече тук в коментарите.

11

Анонимен

преди 1 година

Само тоя пияница ни липсваше в медиите.

10

Георги Минев

преди 1 година

И този сякаш е паднал от небето...Каква ти студена война бре , Луджев.?Направо си е истинска кървава касапница между два братски народа, които заедно са строили десетки години, а Путин забрави доста неща и се превърна на кръвопиец.

9

Теракт

преди 1 година

ПРИ украинска атака двама са загинали от ХАЙМАРС, като един от тях е бившият украински депутат Алексей Журавко, заминал за Русия през 2015 г. (подозиран от спецслужбите във връзки с Москва), но дошъл в Херсонска област през пролетта. Честито!

8

Анонимен

преди 1 година

От цялата ситуация Американците са на печалба. Отслабват най-големият си военнен враг - Русия, отслабват най-големият си враг в технологично и интелектуално производство (ЕС). Големи концерни се изнасят от Германия посока САЩ. САЩ правят големи печалби за сметка на европейците на енергийния пазар. В крайна сметка ЕС и Русия трябва да страдат ,за да могат американците да са добре.