304

Кво приказва тая

преди 1 година

иска да ни разсея за да може да си открадне още едно скъпо кремче.Що не я питате дали е успяла незабелязано да открадне нещо скоро

303

Анонимен

преди 1 година

Путин никога няма да ползва ядрено оръжие, защото Русия ще се разпадне

302

Анонимен

преди 1 година

А може да пусне може да не пусне. А на разбирачи като теб ще им пуснат по някоя пачка.

301

Негреску

преди 1 година

Ами сега ? Отиде туризъма у дедовия. Цените на имотите по крайбрежието все така високи ли ще ги държите бре серсеми ?

300

Анонимен

преди 1 година

Путин ще обърше пода с тия.

299

Анонимен

преди 1 година

И този пребоядисан " Атлантически генерал " , като го гледам кариерата му е започнала точно при Добри Джуров , и е имал петолъчка и на калъфката на възглавницата в къщи , ама нейсе !

298

Анонимен

преди 1 година

Най - добрия вариант би бил да я детонира под *** си ! Тогава всички ще ликуват !

297

Анонимен

преди 1 година

До ники - А кой ще е останалия Свят имаш ли идея ! Ще ти кажа - Някой незнаен остров в центъра на океана дето можеш да го прекосиш с ел Тротинетката ти за 5 мин. , ама ти не си го чувал , защото там няма нищо освен кокоси и никоя кифла не е качвала селфи от там във Фейса !

296

Няма не искам

преди 1 година

Руснаците са свикнали да страдат и ще страдат,колкото е нужно за да защитят рускоговорящите в Источна Украйна.Няма да отстъпят на никаква цена,дори с цента на ядрена война!Ако Запада беше слушал какво говори Кремъл и беше умен, сега Донецк и Луганск щяха да са автономни, но вътре в Украйна! Зеленски и шефовете му не пожелаха и сгрешиха, затова сега Донецк, Луганск, Херсонска и Запорожка област ще се присъединят завинаги към Русия? А вероятно и други? Никой няма да води ядрена за да ги еърнат!

295

Анонимен

преди 1 година

Дано да е по-височко , че иначе ни отиде Слънчака , а ние уж пак туристи догодина....?!

294

Анонимен

преди 1 година

Високо да чак в космоса.

293

тва

преди 1 година

въпрос ли е? Инак може и на луната да предизвика глад за газ по принцип

292

МАКО ЯМАКАШИ

преди 1 година

ЯПОНИЯ РАЗМАЗА ПИЯНИЯТ РУСКИЯ ЦАР И ОРДАТА МУ ОТ ТУНГУЗЦИ И БУРЯТИ В 1903-1905 ГОДИНА..И ГО ИЗГОНИ ОТ ОГРОМНИ ТЕРРИТОРИИИ + КАКТО И АНЕКСИРА ВСИЧКИТЕ КУРИЛСКИ ОСТРОВИИИ--ЧААААК ДО КАМЧАТКА 51 ГРАДУС СЕВ.ШИР....И АНЕКСИРА 3/4 ОТ ОСТРОВ САХАЛИН !!

291

Анонимен

преди 1 година

Щом таапаците от НАТО в хор заблеяха,че Путин може да предизвика ядрен взрив и то,забележете,над Черно море,значи натовската *** е замислила такава провокация!!!Толкова е плоско и зловещо!Провокация,от която едни от най-потърпевшите ще бъдем и ние,обичайните оФФси на НАТО!Ех оввче стадо,подготвиха те за американско чеверме!

290

пуйката

преди 1 година

Няма война,която първоначално Русия да не губи,но в края е загубила само Кримската 1856 срещу Запада и Турция на територията на Крим,но не след дълго отново разполага с флот в Черно море,който и е бил забранен с мирния договор.След четвъртък тези територии с референдумите ще са част от Русия,а не от Украйна според Кремъл,а Русия има там едва 90 хиляди от над милион и половина армия.Който иска да ги оспорва,но империята си знае своето.

289

Анонимен

преди 1 година

Съби Събев и Елена Поптодорова са бoклyци, чието мнение е крайно грешно.

288

Анонимен

преди 1 година

По-точно , над западната част на Черно море , базите на НАТО в Бг и Румъния !

287

ИВАН ИВАНОВ

преди 1 година

Другата седмица ще вали сняг над София Путин е виновен Ха Ха

286

Има промоция...

преди 1 година

До Анонимен Има промоция за лекарства по аптеките. Побързай, имаш нужда...

285

Антикомунист

преди 1 година

За какви фашисти говориш в Украйна бе слабоумний , руснаците са тези , които могат да се определят като фашисти с масови убийства и изтезания на цивилни , изнасилвания и целенасочено унищожаване на цивилна инфраструктура.