191

българин

преди 1 година

До: Чичо Манчо Еми така е, прав си, то е ясно! Имат пари американците, и правят каквото си искат! Кефят ме! Путин като няма пари, прави поразии! Не че няма лични пари за себе си, той и неговите приближени олигарси се къпят в богатства, обаче държавата им е бедна като Гаврошче! Ей го на сега - САЩ предоставят нова военна помощ на Украйна в размер на 12 милиарда долара!!! Ха да го видим (Ка)Путин какво ще направи!!!

190

Анонимен

преди 1 година

До Да допълня...Правиш ли разлика между девалвация и инфлация? А, разбиращия? Еврото се срива, защото англосаксонците съсипаха европейската икономика. Напълно планирано Англия бе извадена от ЕС. Сега САЩ, Англия, Канада и Австралия си направиха отделен съюз. Европа я пиши бегала. Пълна с мигранти, с ресурсно необезпечена икономика, стагфлация и продажни политици. Само не знам, зараждащия се неонацизъм, дали този път ще тръгне на Изток? Или ще се стовари върху подбудителите си?

189

Анти Тяло

преди 1 година

Ако Байдън обяви мобилизация ще трябва Мексико ще построят сами стената ан Тръмп!!!

188

До 265

преди 1 година

Че как да няма девалвация бе уъо, преди 30 год долара беше 1.6 шв франка, сега колко е, 0.95

187

Анонимен

преди 1 година

До Наглост-2Нещо не си в час. Даваха ги пред урните дълги опашки от усмихнати хора. Натовчетата злоупотребяват с карите на две служителки, придружени от двама войника за охрана, как посещават домове на инвалиди. Това, че хохлите дадоха десетки жертви и изстреляха американски ракети по цивилни обекти не спря референдума. Там са над 90%РУСНАЦИ. Какъв да е резутата? Нямало сухопътна в Косово? 2014 как руснаците завзеха летището в Прищина под носа на натовци? А, склери?

186

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш.. Ало, слепеца! В Ялта новия световен ред го решават ГРУЗИНЕЦ, американец и англичанин! Каква Русия ти бърка в д*то? СССР най-дълго е управляван от УКРАИНЦИ! "Новия свтовен ред", който е на дневен ред е идея на демократите от САЩ. Гласи, че САЩ и Анлия може да нахлува в която си искат държава, да слагат ръка върху природните й богатсва, да оставя хаос и гражданска война, и връщат забрадките! Кой разруши светските режими в Иран, Афганистан, Либия, Ирак, Египет и т.н.?

185

Наглост-2

преди 1 година

ти нахълтват в дома и те питат-искаш ли да "Гласуваш" за присъединяване към тях,преведено-"Искаш ли да останеш жив?".Нито Косово е провежддало референдуми под падащи бомби(а поне 7-8 години след войните и мирните договори),нито е имало сухопътна агресия с танкове и РСЗО в бивша Югославия,нито мащабите на жертвите са съпоставими,нитоКосово е станало част от страната,която е бомбардирала,тогава САЩ,нито пък съпбия е била невинна за косовския геноцид и за Сребреница,спомнете си официалното Решение

184

И кое му е лошото

преди 1 година

На мене не ми харесва сегашния световен ред в който една страна - САЩ прави каквото си иска. Решава да налага санкции на всеки, който не и играе по свирката, не позволява американски граждани да бъдат съдени в други държави, преврат след преврат по света, унищожаване на суверенни страни и заграбване на ресурсите им и още много от тоя ред. И това от вчера - взривяването на северните потоци, кой губи основно от това - Западна европа естествено. Така, че сегашния св ред е определено срещу европейци

183

Наглост

преди 1 година

Такава наглост и арогантност дори и Хитлерова Германия не го е правила-Да нападнеш вероломно съседна страна с международно признати граници,да бомбардираш по въздух,суша и вода, с танкове и артилерия,да сринеш със земята техните градове,а който не е успял да се скрие или е изгорен жив,или е на части в изтърбушените бетонни сгради,масово се откриват трупове на вързани,измъчвани и разстреляни от руските окупатори местни жители,а после,докато още бомбите падат,с автомат на шията ти нахълтват в дома

182

Анонимен

преди 1 година

Тоя що ме каза с какво е хубав сегашния ред? Една държава САЩ се мисли за световен полицай и си прави каквото иска. Печата си долари и с тях си купува стоки. С хартия без покритие. Е много е хубаво така, ама само за американците. Да познаем ли тоя кой го храни? Америка за България.

181

Оле мале

преди 1 година

Долара мина 2 лева. Кой печели от войната ? А?

180

пуйката

преди 1 година

Някой може ли да отговори?Дали ще има санкция върху кучето на Путин,подарено му от Бойко?

179

АноН

преди 1 година

Лъжец!

178

дърт

преди 1 година

Международният ред създаден след ВСВ беше разрушен с разпадането на Варшавския договор и СИВ и разширяването на НАТО.

177

Анонимен

преди 1 година

Този международен ред някой мен питал ли ме е? Кога съм гласувал за тоя ред? Щото хората си гласуват в Запорожието и мен не ме питат нещо...

176

пуйката

преди 1 година

Нали светът бил срещу Русия?Ами те Китай и Индия са половината свят.Като прибавим и подигравателните изказвания на президента на най-голямата южноамериканска държава Болсонаро на Бразилия към Зеленски и Украйна,че и позицията на бъдещият вероятно стар президент Да Силва,то какво остава от света.А да ние - Запада.Светът си е многополюсен и повечето не искат еднополюсен и имат различно разбиране за демокрацията и ценностите от останалите.Останалото са приказки на анализатори.

175

за РУСКО БЯСНО КУЧЕ

преди 1 година

ПРОЦЕДУРА: РЕЖЕШ МУ ГЛАВАТА, ПРАЩАШ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ !

174

пуяк референдумите

преди 1 година

със 190% ли завършиха, или чакат "доброволците" ако ги хванат, да гласуват тоже

173

пуйката

преди 1 година

И в кое позна Запада?За икономическото джудже ли,което първо литна в космоса,за чиповете от хладилници ли,за ефекта от санкциите ли,за победата на Украйна ли?Голяма победа - в петък указ за 4 нови области към Русия.Ами да не сключват мир и да витаят из облаците.Целта на мобилизацията е да обедини Русия около Путин при армията с която и сега разполагат.САЩ си изпробваха оръжията в реални условия,защото срещу противник като Ирак няма как да разберат ефективни ли са или не.

172

Анонимен

преди 1 година

Що народ шъ "Изтрезнее" Zимъска, гату сняг забръска... Га стане тъмно и студено, га на вратата вместо Дядо Коеда, почука Инфлациятъ и Безработицатъ, с ежеседмичо растящите цени.... Всичко с времето си!