210

вИзраждане

преди 1 година

На Путинофилите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !

209

Коца Жинъта

преди 1 година

Ще гласувам за Ицо Хазарта.

208

българин

преди 1 година

Купените от банкянската разбойническа ортанизация"Али баба и 40 разбойника",днес ни облъчват,че те са с 9% преднина.Не им вярвайте,лъжат.Багдатския крадец раздава пари на верните слуги,за да ни объркат.Той ще отиде в затвора,заедно с Гешев и Цацарката.Шлаката 12 г. ни тероризираше,идва време за разплата.

207

АНКЕТА!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

ПОЗНАВАТЕ ЛИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН, КОЙТО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ? ДА - Палче нагоре НЕ - палче надолу.

206

Анонимен

преди 1 година

НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪ-ПО БЪЛГАРИНО!!! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И С РАЗУМ ЗА ДА НАМАЛИМ ПРИСЪСТВИЕТО НА ГЕРБ-СДС, ДПС И НОВИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ КОПЕЙКИНОВИ, КОИТО В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ БЯХА СЪЮЗНИК НА ГЕРБ-СДС, В ПАРЛАМЕНТА ДА МАРГИНАЛНОСТ !!!

205

национални ПРЕДАТЕЛИ

преди 1 година

До днес 100 000 руснака са избягали от родината си само в Казахстан !!! А у нас про-руски чекиментовци със зъби и нокти драпат да ни намърдат в Путинска Русия !!! Наистина *** на ценностите и морала !!! С Копейкин към Сибир и Евразия !!!

204

Стига лъгахте!

преди 1 година

ГЕРБ ще са втори. Както винаги. ГЕРБ са по-слаби от всякога. Никой не ги иска. Само мозъчно дефицитни, както и корпоративни + държавна администрация ще гласува за тия мерзавци. Нормалните хора ше гласуваме АНТИ-ГЕРБ.

203

Анонимен

преди 1 година

*** е за и-д-и-о-т-и. Най-очевадно поддържаната партия със стедства на Кремъл.

202

240

преди 1 година

Викаме по-добре да станем отново независима държава. Няма нужда да се зашиваме и да слугуваме на никого. Освен ако не сме роби по манталитет и да не може да си представим да бъдем нормална, самостоятелна държава като останалите близо 180 държави в света, които представете си не са част от диктаторския Райх ЕС.

201

Анонимен

преди 1 година

Малей оня гелосана дрогер ще се сцепинпт яд кога Възраждане ги минат и станат 2- ти. )))))))))))))) Тогава оня искам да го снимат с всички възможни камери да му видя муцуната:))))))))))))))

200

Анонимен

преди 1 година

ДБ!

199

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

198

До 240

преди 1 година

Бай Дънски ***!

197

242

преди 1 година

Кво да бягам няма кво да кажеш и почваш с нападките хаха

196

237

преди 1 година

Викаш по добре да станем руска губреня и да умираме на фронта за путину за русию?

195

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще вземе 99,9%. Останалите проценти - да си ги делят другите.

194

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще вземе 18%, ПП 29%.

193

Е и...

преди 1 година

Без значение кого ще изберем. След изборите пак ще бъдем в кошарите на ЕС и НАТО. Пак ще ни пишат законодателството в Брюксел и пак ще ни управляват от чужбина. Това е реалността. Българите сме лишени от държавност. Избираме администрации на ЕС. И в еврото ще ни напъхат и както отиват работите и във война ще ни вкарат. Пък вие си гласувайте.... за онези, които се надпреварват да спят кой е по-лоялен евро-атлантик.

192

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ има история с възрожденци под наем, както и е много близка с Делян Пеевски и ДПС. Де факто новата анти-българска коалиция се казва ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Може и ИТН, ако успеят да изкарат повече от 2%.

191

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

THANKS GALLUP ЗА ВЪЗХИТИТЕЛНИТЕ ПРОЗРЕНИЯ,НО ТРЯБВА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ. ГЕРБ-СДС 66; ДПС - 34; ВЪЗРАЖДАНЕ - 33; ВСИЧКИ ОТ НАКОЛЕНКИ,НО ЩЕ ПАДАТ НАДОЛУ, ДОКАТО ПОДЦЕНЕНИТЕ ПП - 42; БСП 28, Бълг.ВЪЗХОД - 12 ЩЕ ОТИДАТ НАГОРЕ. А ИТН С ШАНСОВЕ 80:20 ЩЕ ПОДСМЪРЧА ЗА МИНАЛОТО ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!! АХ,ШАМАНЧЕТА!!!