7

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** няма ли да се избръсне ами ходи като някакъв амуджихидин?

6

Анонимен

преди 1 година

Ако е експертно с най фобрите хора от всички партии които мислят за България а не за партията си ще е най добре

5

Анонимен

преди 1 година

нормално, ако и сега не направят правителство на следващите избори ще е без мен, не защото не желая да гласувам а защото ще се отправя към терминал 2

4

А какво да прави?

преди 1 година

Че той сега като нова партия едва влезе с 12 човека. Какво очакваш? Да се пази за победител ли? Поне каза, че има желание за разговор и да се решават проблеми. А не хвърли бялата кърпа като пп и дб в потрес, че ГЕРБ са спечелили. Те щели да опозиционерстват?! Срещу какво, бе? Народа?

3

Малко за политика

преди 1 година

Ако Възход на Стефан Янев направи коалиция с ГЕРБ това ще им е краят. Яне Янев, пишман-реформаторите и пишман-патриотите си минаха от реда. Патерици на Бойко за едно-две министерства. Нека се пробва и Стефан Янев. Ако направи тази г'лупост, ще отиде в небитието като тях.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако имало правителство, то щяло да е правителство на компромиси. Днес наричат компромиси плюенето срещу вятъра, когато хpaчката се връща и ти се лепва на очите.

1

Анонимен

преди 1 година

Не знам за правителство на компромиса, ама ако ГЕРБ и ДПС направят правителство, няма да има компромис и жълтите павета ще бъдат отново "ремонтирани"