18

аНОНИМЕН

преди 1 година

Розовите облаци от цветове на акации и сенки в центъра на Стара Загора заминаха в небитието:(

17

1234

преди 1 година

А как да протестираме в Добрич,целият център прилича на разорана нива,няма изгледи да се поправи скоротова чудо,което сътвориха преди няколко години тогавашния кмет и герб!

16

Мислете

преди 1 година

ей грети я се събудете , паважа и дърветата добре ама вие България не браните , Без България ни павета ни дървета

15

Анонимен

преди 1 година

Защо не говорите в какво е превърнат града в момента- прах, мръсотия, разкопани всички улици. Пълна лудост е това което се прави.

14

до 14

преди 1 година

Точно това виждам с София ама фейл. Не ги махнаха старите павета или да ги пренаредят, а ги ползваха като здрава основа, която в нашето съвремие, очевидно и жалко не можем да направим. Да сложиш върхи паветата нещо подобно на плочки за бяня дебело 1-2 санта. Смях в залата. Теа проектанти май са спали в часовете.

13

Анонимен

преди 1 година

Доста късно са се усетили да правят пърформанси. Дърветата отдавна ги отрязаха, а и паветата ги извадиха , че и ги изкрадоха. Те и отдавна си бяха за вадене де, това не са като софийските павета жълти и хубави. Тия си бяха гранитни и хлътнали от години... Тъй че да си събират партакешите и да си ходят вкъщи тия

12

аз

преди 1 година

Предизборната кампания на ДБ и ПП започна за местните избори. Ще се протестира за всичко. Важното е да пипнем властта на всяка цена

11

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив извадиха паветата преди време и ги продадоха по 16 евро 1 паве. В момента асфалта, който поставиха е набръчкан и водата не се оттича. Докато при паветата имаше дренажи. Разрушават здравите пътища, за да перат пари.

10

PB

преди 1 година

Струва ми се, че само в този град, има някакво общество, което се опитва да се противопостави на тези безумия ! В Пловдив нещата са на приключване - паветата са атракция, а за дърводобива се работи усилено. Иска ми се да вярвам, че ще се преборят, но нещо ми подсказва, че едва ли ще успеят ...

9

До 1

преди 1 година

Едно време Стара, Загора, какво беше сега е ромеиско гето всички джунгали по центъра, а старозагорци кой в София кой в чужбина блоковете пусти в центъра на Стара Загора живея във входа 8 апартамента празни 10 с по един човек от 32 апартамента и само старци не могат да, съберат пари за чистачката мизерия а си спомням какво беше по 4 човека в апартамент

8

Дони

преди 1 година

Заралии масово си избират некой голем кpaдец гербaджийски, а после реват...

7

До Българка

преди 1 година

Много право казваш. Нашите ги изринахме отдавна и точно по тези места съм ги виждал с очите си на купчини от по 1 камион.

6

до Българка

преди 1 година

Не е задължително да са от гранит, жълтите павета в София примерно са керамични, един вид жълти тухли, но да, дяланите от гранит за безценни и вечни.

5

Българка

преди 1 година

Голям мерак да сенхнр паветата. Послв са по къщи и вили на кметовете и зам. кметове. Гранитът е вечен.

4

Анонимен

преди 1 година

В Стара Загора от години тече дивашка сеч. Впрочем навсякъде при гербавите кметове. Дървесината към Турция, казват.

3

От хората

преди 1 година

Пълен абсурд.Тези хора хабер си нямат от такива ремонти,а да не говорим за организация .Само един е извода като в поговорката за зелника.Кмете,власта е хубаво нещо, дано го разбереш като те изметат.Вземи се в ръце и ръководи,а не гледай.

2

Анонимен

преди 1 година

По Дискавъри преди няколко години показаха машина, която полага павета в Холандия, уникална технология, за къф се натискаме за Шенген и Еврозоната като сме в средновековието по развитие, в сравнение с цивилизования свят

1

Анонимен

преди 1 година

Цяла европа се връща към паветата, особенно в централните части на градовете, само наш *** ги заменя с асфалт и превръща градовете си в гета.