49

Jad

преди 1 година

Това което статията не казва е, че двамата (руски източници даже говорят за трима) таджики се опълчили на командира, че не щат да умират за глупости и че да мусулмани. Руският капитан Андрей Лапин им казал, че в такъв случай аллах е страхливец и онези почнали стрелба по капитана и останалите войници.

48

руски

преди 1 година

доброволци от сирия или от чечня?

47

Куркапан

преди 1 година

Хаирлия да са! Укритие може да си почиват. С подобни новобранци - толкова. Куркапанът, който Путин сам си заложи и сам се хвана в него.

46

Millennium

преди 1 година

Каква приятна новина. Рушнягите ке се изпотрепат един-друг преди да са заминали на фронта, а останалите живи ще свършат, наторявайки земите на Украйна.

45

Handel

преди 1 година

Не са двама, а трима, и не са убити 11, а 29 войника и командирът на частта подполковник Лапин. Тъй като според *** война няма, а само "операция" всеки който е в Украйна или е подготвян за изпращане в Украйна, има право да откаже да се бие, Та трима мюсулмани подават рапорт да освобождаване, а подполковник Лапин пред строя им казва че "Аллах е страхливец". Два часа по-късно по време на тренировъчна стрелба те започват да стрелят не-тренировъчно.

44

Христо Христов

преди 1 година

Кефи оня дет сам си прерязал гърлото... дано стане пример за ВСИЧКИ наши атлантици!

43

'

преди 1 година

Повече информация за масовата стрелба в Белгород (30 убити руснаци).- Започна с дагестанец, азер и адигец, които казаха това не е нашата война- Л. Т. Лапин каза това е свещена война3 таджикистанци заявиха, че Свещените войни са само между мюсюлмани и неверници- Л. Т. Лапин нарече Аллах страхливец1,5 часа по-късно на полигона тримата таджики използваха автоматичните си пушки, за да застрелят лейтенант Лапин и всички други етнически руски войници в близост.източник; visegrad24

42

toti

преди 1 година

Яно са провеждали тактическо учение с бойни патрони,за да проверят запасните колко им стиска в боя!!!

41

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Насила мообилизираните таджики узбеки и пр. малцинства ---ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА НА ФРОНТА И ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ХВЪРЛЯНИ В БОЯ "..като слама в огън.." ЗАТОВА ЩЕ ПРЕДПОЧЕТАТ ДА УМРАТ С ЧЕСТ---ОКОЛКОТО ДА ЗАЩИТАВАТ ПАРИТЕ НА ПУТИН , ПЕСКОВ, ЛАВРОВ И Др. РУСКИ ПАРТИЙНИ ДЕБЕЛО СЕРКОВЦИ ОТ КРЕМЪЛ!----ЗАТОВА ТЕ НЕ СА ТЕРОРИСТИ , А ИСТИНСКИ МЪЖЕ НА ЧЕСТТА!

40

Анонимен

преди 1 година

Жалко че са ги убили преди да могат да разчистят цялото потделение.

39

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Блатниците ще се самоунищожат. Прекрасна новина.

38

ами така ше е

преди 1 година

Щом ги мообизират на изхода на магазина или метрото насила

37

Кеф...

преди 1 година

ТАДЖИКИТЕ СА АДСКИ ВЕРУЮЩИ И НЯМА ДА ПАДНАТ НА КОЛЕНИ ПРЕД РУСНАЦИТЕ!!!(басмачите бяха все таджики и мразеха комунистите)

36

666

преди 1 година

Още няколко такива случаи и ВСУ могат да си почиват , а тия сами да си се трепят

35

хаха

преди 1 година

ами не им се воюва на нормалните руснаци. Държавата им колко америка и Европа взети заедно. те тръгнали да правят империя , да покоряват хора които не желаят тяхното присъствие. Едни бягат други се крият, на никои не му се мре за едни мега милярдери които си мерят онези работи на гърба но обикновенните хора.

34

Голата истина

преди 1 година

Как в една статия може да напишете две лъжи противоречащи си една с друга и по принцип въобще.В заглавието НАБОРНИЦИ в текста ДОБРОВОЛЦИ.В действителност в руската а и във всяка друга армия и наборници и мобилизирани и доброволци могат да са само руски граждани. Тези двамата таджики или узбеки са си чисти терористи от ИДИЛ пратени от истинските им господари да действат,както техните братя действаха в Париж 2015г.Маските падат отдавна е ясно що е то ИДИЛ ,кой го създаде и за кого работи!

33

Таджики са били

преди 1 година

Открили стрелбата след забележка на некъв началник че техния Аллах бил страхливец защото определил като свещена война само тая срещу неверниците - според началника войната срещу Украйна била свещена. Началникът бил първи прострелян, таджиките предупредили мюсюлманите да излезнат от тълпата преди стрелбата - изтрещела работа

32

Мишо

преди 1 година

До коментар 34.Ами кажи го на колегите от НАТО те не се спряха, то не беше Северна Африка, Либия, Югославия...... Преврати, убийства, отровени хора не се спряха. А сега Украйна. САЩ и НАТО ще воюват там до последния украинец, не го ли разбрахте!

31

Мишо

преди 1 година

Че в Русия има много проблеми никой не го отрича! Стрелялите са граждани на Киргизия. Никакви наборници не са били. Фейк, фейк статия! Къде са клипчетата за лошите условия по европейските и американските телевизии? Също като клипа с пострадалите хора от бомбардировки в Киев, дето бабата вика намажете ме с боя и мен да изкарам някой гривна или като оживелите мъртви от Бамбуча?!

30

Таня

преди 1 година

Русия е такъв разграден двор, че ядрена бомба ще влезе в Москва с такси или по пощата.