44

Т. Шак

преди 1 година

Един Байряктар струва около 2 млн евро, докато един руски Герань е на цената на мотоциклет и е практически невидим за модерните натовски радари, защото е малък и лети с твърде ниска скорост, за да бъде засечен от тях. Направо им разказва играта на украинското ПВО. Докато включат сирените и той вече е ударил целта с 50 кг експлозив. Пет парчета се събират в ТИР и летят до 2500 км.

43

Анонимен

преди 1 година

Геноцид било над украинския народ, заради един дрон ударен от укрите и паднал в жилищна сграда. Тоталното бомбене на болници и цивилни обекти в Сърбия и Ирак обаче е демократично и даже хубаво за населението. Десетилетния цирк на англо-саксите е към своя край.

42

Алеята на Ангелите в

преди 1 година

Донбас красноречиво без думи говори за престъпленията на този прокажен режим. Дойде време да заудрят техните камъни по тяхната глава.

41

В Донецк и Луганск

преди 1 година

са загинали 15,000 от 2014 година насам. В Киев засега са десетина. Има още време докато стигнат нужната бройка та да разберат как са се чувствали техните бивши сънародници когато Порошенко стартира касапницата в Донбас, престъпление което продължава и до днес.

40

Анонимен

преди 1 година

подлъгаха ги американците и тея ступидос окрайнци се вързаха на американски обещания...а сега пийте безплатно бърбан и сланина както ви обещаха краварите...хахахах смешници

39

Анонимен

преди 1 година

да го изравняват със земята Киев и да не ни занимават повече...аз им се чуда на руснаците защо толкова милостиво бомбардират..до кога ще търпим тези укро-наз-ти да мрънкат всеки ден..

38

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пускат 30 дрона, украинците свалят 42. Основно с прашки.

37

Странно защо нямаше

преди 1 година

подобни новини за ударите на Украинската артилерия по центъра на Донецк, очевидно насочени срещу цивилни, при които имаше всеки път по 20-30 загинали, доста от които деца. Това се случваше Април, Май, Юни тази година и не може да не е било в полезрението на Западните медии. Но беше позамитано под килима. Сега когато има удари основно по сгради и обекти от военно значение като да кажем сградата на Украинското Разузнаване в Киев, медиите гърмят денонощно за геноцид и не знам си какво си.

36

... с пушка

преди 1 година

До Кифладжията 40 - Барактарите, доколкото чух, са ги свяляли с още по-евтини "играчки". Смешно е някак си. Можеш да пратиш самолет за 200 млн евро. Само друг самолет или ракети (няколко поне, че може да пропуснат) за поне 10-20 милиона ти трябват. Кво правиш? Пускаш дронове за по 5-10 млн. Не са толкова мощни, но не си стурува, да мятат рактети, да спират тези дронове, че няма кой да спре самолетите. После имаш евтини дроновев, дето спират преднте дронове. Ама евтините, може да се отстрелят..

35

След десетките атаки

преди 1 година

с дронове и ракети има жертви които се броят на пръстите на едната или на двете ръце. И все пак западните медии ежедневно ни втълпяват как Русия съзнателно цели цивилни жертви.

34

Путин Миротворец

преди 1 година

Нобелова награда за МИР за господин Путин!

33

:)

преди 1 година

Всички подкокоросани от САЩ цветни революции завършват трагично? ЗАЩО?!?!?!

32

Анонимен

преди 1 година

До 37.Това волно съчинение, сам ли го измисли или ти го каза, другаря Путин? По голяма глупост не бях чел, сериозно! Сигурно и тия тримата дето са ги убили като кучета, докато си стоят в дома си, са били тайни агенти! Хахаха! Дай малко по сериозно, все пак не сме по на пет години, да ни занимаваш с твойте болни фантазии!

31

Анонимен

преди 1 година

Защото украинския режим наруши договора за неутралитет и започна да подготвя ядрено и биологично оръжие за нападение на Русия. Режима в киев започна да прави опити за изтребление на населението в Донецк и Луганск. а преди години извърши преврат и смени законната власт с незаконна чужда.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Защо Украйна водеше политика на геноцид над рускоезичното население?

29

Кифладжията

преди 1 година

Българската Армия да поръча поне 1000 парчета от тия ирански "играчки". Видно е, че са ефективни, намериха цаката на стингъри-мингъри и подобни прескъпи натовски тъ*потии.

28

Мдам...

преди 1 година

Всъщност, гръмнали са сградата на украинското енерго, което координира подаването на ток за украинската оръжейна индустрия и влаковете със западно оръжие. Напълно легитимна военна цел.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия нападна Украйна ?

26

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДрона камикадзе глуппако пррост търси техника скрита между сградите и командни пунктове. Армията на Зеленски от началото на войната не е спряла да се крие в жилищните райони и зад гърба на цивилните. Дрона камикадзе намира целта и я унищожава защото може да маневрира на много ниски височини за разлика от скъпите крилати ракети. По нашите укро-американски телевизии дори предаваха репортажи от селища в покрайнините на Киев как между сградите се укрива техника.

25

Анонимен

преди 1 година

Кога ще направят армия от милион например, нали беха 40 милиона население :) Писах още преди месеци, че партизанските тактики са до време, сега чак взеха да ме трият :))