24

Анонимен

преди 1 година

До 32.Умник,можеш ли да обясниш на простите, каква е ролята на дрон камикадзе в жилещен квартал в Киев??? Щом не е да разрушава згради и да убива цивилни, каква е тогава??? Да не би да прави филм за national geographic

23

Анонимен

преди 1 година

Много добре се вижда на снимката че оня с пушката е отклонил дрона към жилищните сгради. Дотук с укро-лъжите и наци-пропагандата.

22

Говедо

преди 1 година

Гледах кадри от Киев,някакви стреляха по един дрон ,с АК,и явно го удариха,защото падна в междублоковите пространства.Лошото е ,че се взриви,а 50 кг. взрив не са никак малко,половината кооперация се срути.А иначе е ударена сградата на "УКРЕНЕРГО",диспечерския пункт.Тоя "Герань"(мушкато),яко тормози укрите,пускат му ракети,сигурно 80-100 пъти по-скъпи от него,ама файда няма.

21

Бесен

преди 1 година

Поздравления за Рашагите! Успяха да надминат нацистите във войната им срещу мирното население! Пожелавам им скорошно и близко запознанство с реактивните снаряди на Himars!!!

20

Дуп

преди 1 година

Все повече се окензва положението и за руснаци и за украинци. Сега па украинците ще пратят някой да избие някакви руснаци нейде, другите ще отговорят и се стига до положението на Израел и Палестина, дето вече десетки години се върти тази плоча. Мир сигурно ще има, но той ще е крехък. Това ще пречи на бизнеса на Русия и Украйна, щото кой луд ще инвестира в такава обстановка? За хилядите загубени животи не ми се отваря и дума. Тези ситуации са патови и трябва да се изпреварват.

19

Анонимен

преди 1 година

Зеленски отдавна забрани да се разпространява каквато и да е инфомация за поразени обекти. Следва строго наказание. Не вярвам сайтаджиите да не знаят.

18

Анонимен

преди 1 година

Днес е свидетел, че ги защитавах урките, ама требва малко и на фронта да действат, то по медиите е лесно :)) Познавам украинци, те не стават за война, просто манталитета им е такъв, но все се надявах да прескочат това...Има народи които стават за война, има и такива които стават, те просто не стават :)) Дори сърбите дето не стават са малко по добре от тях :))

17

Анонимен

преди 1 година

До 18!Ами може би армията им е на фронта, а не в Киев и да пази от дронове! Кави са тези *** въпроси! Киев не е фронт, това се е чисто военно престъпление, за което руснаците ще плащат и тяхните поколения напред!

16

Анонимен

преди 1 година

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

15

Супер

преди 1 година

Ювелирна атака на Руснаците само три жертви и всички цели поразени.

14

Да

преди 1 година

Каквото посееш това ще пожънеш....

13

Факт

преди 1 година

По целият фронт ВСУ отстъпва и търпи чудовищни загуби в жива сила и техника.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз все се питам, къде им е армията ? :) При нападение от друга държава би требвало да се изпратят призовки до всички годни за служба и да видим неколко милиона готови да се бият за родината си !!! Освен медийни победи, друго не видехме от тех !

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - Да, защото дроновете са сравнително бавни, противовъздушните системи ги "виждат" от рано, следователно помагт н ахората се инзнасят.

10

Анонимен

преди 1 година

Запада да достави 2 пъти повече оръжие на Украйна. Вижда се срещу, какви психично болни терористи се бият и ще победят. Слава! Нито крачка назад .. само напред докато последната пияница падне .

9

Анонимен

преди 1 година

Руските ***, се активираха! Внимание! Започна се пак плюене по САЩ! Кравари,урки,фашисти, велика Русия и т.н.Пълен смях!

8

От 8

преди 1 година

До 1 - Проблемът е, че сега имаш множество сринати сгради - т.е. загубена покъщнина и хора, коти още трябва да отидат някъде.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 -Не мисля, че целта е било да се избият максимално количество хора ...

6

Един

преди 1 година

Така се действа срещу терористи, след атентатите САЩ по същия начин бомбандираха Афганиостан и Ирак, но там не пазеха цивилните.

5

Анонимен

преди 1 година

Горките "смели" украински рамбовци, а уж сваляха ракети с едната си ръка, а с другата се чешеха по ***, много смешни станаха, чак неприятни :)))