75

ДОБРО УТРО !

преди 1 година

ОТКРИХТЕ АМЕРИКА С 16 ГОДИНИ ЗАКЪСНЕНИЕ ! ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ, КОИТО ПОЛЗВАТ МОЗЪКА СИ + АНГЛИЙСКИ !

74

Анонимен

преди 1 година

Понеже не се продават експерименталните терапии, маркетинговата кампания залага на нова схема - изключително леката и безопасна настинка КОВИД всъщност е "биологично оръжие" - така че, наръгайте се

73

Анонимен

преди 1 година

Още ли дъвчете настинката като страшен вирус бе... ваксизависими... я търчете за седми бустер... да ви ужкимпредпазва от тежко боледуване за няколко седмици... тая депопулация няма да се извърши сама

72

Анонимен

преди 1 година

Оооо, кръвожадните антиваксъри и клетви сипят вече! 150 000 починали за две години малко ли ви са? Забравихте ли препълнените болници и умиращите по стълбите?

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Мен и цялата ми фамилия ни пазят ваксините " ----- хахаха, ботът се обади. Хвани смени опорките, че отдавна са банални! Единственото нещо, от което те пазят експерименталните препарати, на които викаш "ваксини" е смърт от... старост! И най-добре спестявай доларчетата, които получаваш за да лъжеш и мамиш хората и се надявай да ги ползваш за погреебение, а не за лечение!

70

Анонимен

преди 1 година

Целият цирк се крепи на един фалшив тест. Фалшив тест, фалшив "вирус", фалшива "пандемия".

69

Анонимен

преди 1 година

Невероятно е, че все още има овце, които твърдят, че вирус няма. Интелектуалния потенциал на България явно е катастрофален.

68

Анонимен

преди 1 година

Продължават да баламосват овцете, гледат да ги държат на куката, че има вирус. Щото осъзнаят ли се че вирус нема...it's game over.

67

Анонимен

преди 1 година

Ериксон, който даваш за пример, колабира / спря му сърцето, защото е бил наскоро болен от "лек" ковид. Това е било причината, че не е бил ваксиниран. Така че това + в полза на ваксините, а не на боледуването, и защото леко ковид боледуване няма.

66

Анонимен

преди 1 година

Браво, ето всичко изляза наяве

65

Анонимен

преди 1 година

Мен и цялата ми фамилия ни пазят ваксините . Никой от ваксинираните ми колеги и близки не е бил тежко болен от ковид, нито пък е развил някакво ново заболяване. Затова път от неваксинираните ми близки, 6 души починаха и поне 12-13 са с постковид и в болнични. Тъй че дрънкай си каквото щеш. Няма нормален човек, който да ти вярва.

64

ХА ХА ХА

преди 1 година

Добре, че е Made in China, а не Germany

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Те затова китайците имат драконовски локдаун. Знаят защо не трябва в никакъв случай да го боледуваме. Ваксинирай се!" ---- поредният бот... ок, да се ваксинираме, *** кажи коя ваксина пази от заразяване и боледуване???

62

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален "А в доклада пише ли, че лабораторията в Ухан, откъдето (уж) е "изтекъл" вирусът, е на САЩ, Франция и Холандия? И как вирусът се появява в Италия пет месеца преди Ухан?" --- аа тихо са, конспиративните теории една по една ще бъдат признавани за истина.. има време и тази информация да се официализира... но до тогава си остава конспиративни теория, а всички, които вярват в нея - конспиратори, ***, антиваксъри, ганнньовци и т.н.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "И защо ще отказвате ваксина срещу вирус, който е манипулиран да е още по-опасен и на практика е биологично оръжие? Вие мозък имате ли изобщо! Фанатици!" --- сладур, нещо си се заблудил мега яко... отказваме експерименталната генна терапия, която за момента причинява много повече здравословни проблеми от този изпуснат вирус! Капиш или да ти го напиша по-бавно белким зацепиш???

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Китайците знаят най-добре колко е опасен вируса, затова се борят за нулева заболеваемост." ---- смее6ко, като ще ми говориш за "антиваксъри" хвани виж какъв % от китайците са сиропирани и дали са сиропирани с експерименталната генна терапия на файзер и модерна?? И след това хвани обясни, защо китайците не правят разлика между сиропиран и несиропиран при борбата им за нулева заболеваемост?? Излезе ли ти положителн тест - гориш, без значение дали си набоден! Та обясни защо така?

59

Анонимен

преди 1 година

Китайците знаят най-добре колко е опасен вируса, затова се борят за нулева заболеваемост. Само нашите *** призовават да си го боледуваме. Нито има траен имунитет, нито е безопасно да го "изкараш", както обичат да казват антиваксърите. Дори да не умреш, си влачиш последствията доживот.

58

Анонимен

преди 1 година

И защо ще отказвате ваксина срещу вирус, който е манипулиран да е още по-опасен и на практика е биологично оръжие? Вие мозък имате ли изобщо! Фанатици!

57

Неутрален

преди 1 година

А в доклада пише ли, че лабораторията в Ухан, откъдето (уж) е "изтекъл" вирусът, е на САЩ, Франция и Холандия? И как вирусът се появява в Италия пет месеца преди Ухан?

56

Анонимен

преди 1 година

Събитие 201- симулация на пандемия. Намерете в нета информация, има достатъчно. Пожелавам на ГЕЙтс и останалите бавна и мъчителна смърт!