55

Реалност

преди 1 година

Хайде, да си кажете всичко, защо обвинявате само дръпнатите? Защо казахте, че и ваксините, произведени в Англия, са застрашаващи живота? Интересно, дали някои( защото не са двама или трима, започнали тази набедена пандемия), ще си признае? Ще почнал масови самоубийства в краварника тогава.

54

Анонимен

преди 1 година

Прави са ! Но вирусът е пуснат в китайския град от американска военна биолаборатория дето я превзеха руснаците в украйна

53

aZ-ът

преди 1 година

Мдааам. Когато руски (пу-пу-пу) академици заявиха, че шанса вирус са придобие 3 белтъка по естествен път са малки, а 4 белтъка /като коронката/ са нулеви - всичкото либерасти се кикотеше, правеше мемета, колажи и прочие тъпотии, с които да спечелят 25 лева от либералните фондации. Да , ама когато го казва анериканския сенат /шшш къде отиваш ти бе / значи все едно Господ Бог го нашепва в ушенцата на Днес.Бг.

52

Ала Бала

преди 1 година

Захващането на шипчестият протеин на вируса е серия на патенти на Модерна, започващи от 2013 година и свършващи години преди официалната му поява, а кандидатът им за ваксина се появява минимум 20 дни преди първите случаи в Ухан. Който не вярва, да напише в нета CCTCGGCGGGCACGT Moderna patent.

51

Анонимен

преди 1 година

Постоянно в целия свят се правят експерименти с различни вируси в мното лаборатории. Главно за биологично оръжие, но също и за създаване на лекарства и ваксини. Коронавирусите са обект на изследвания в тези лаборатории от десетилетия. Ухан също има такова лаборатория. Явно е изпуснат. А пък че глупавите антиковид маниаци призовават да си го боледуваме "натурално ", само доказва колко са невежи и безотговорни.

50

Анонимен

преди 1 година

Остава само да признаят, че същата тая лаборатория и gain of function експериментите са правени по поръчка и с финансиране от американски държавни агенции с американски държавни пари и под контрола на висши американски служители. Та вината на Китай в случая бледнее, истинския виновник са Сатанинските американски щати

49

За 50

преди 1 година

Дали е нанографен или нещо друго, няма значение. По-страшното е че Фон Дер се изказа вече няколко пъти, че трябва да свикваме да живеем с нещото "Ковид". Което предполага, че няма да разберем никога какво е Ковид. До безкрай да ни дупчат, май не става. Могат обаче да пробутат нещо в храните, уж да сме здрави. Някои вече обявиха, че работят върху ваксина за рак. Въпросът е коя е движещата им сила в тази насока /кое предизвиква рак - Ковид-а или "ваксината" срещу него/.

48

Анонимен

преди 1 година

честито на оцифрованите пйзани с нанографен!

47

Анонимен

преди 1 година

Прилепи, лаборатория, няма значение. Важно е овцете да вярват, че има вирус.

46

До 29

преди 1 година

Както и да е , няма да си признаят. По логика на събитията последните почти 3 години, по-вероятно е да е нарочно. В началото ми хрумваше конспЕтативна мисъл , че е неволно, ноооо вече мисля нарочно е. А също и , че това беше началото на новото нормално, както е модерно да наричаме това сбъркано време

45

анонимен

преди 1 година

Над смълчаните полета5жи мрежата проклета Бил Гейтс със шейна преминаНоси ни ваксинаЗън зън зънНоси ни ваксина.Ковидчето пакостливоИзпотръшка всичко живоЦялата земя терепетиЛек да се намериЗън зън зънЛек да се намери.Къщички в снега се гушатВътре хора нервно пушатЧудят се - да се чипиратИли да умират?Зън зън зънИли да умират?

44

анонимен

преди 1 година

Само едно видео в You tube може да ви убеди в много неща---"Бил Гейтс и ваксините-евгеника в действие"

43

Анонимен

преди 1 година

Има съществени доказателства, че ковид19 НЯМА!

42

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОВА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ Е РАЗРАБОТЕНО ОТ С.А.Щ. ЗАЩО ВСИЧКИ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ И УСТАТА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ НАД 40 БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В УКРАИНА.ЗА ПРОЕКТИТЕ UP8 В ГРУЗИЯ.ЗА GG21 В АРМЕНИЯ? ТАМ СЪС СИГУРНОСТ НЕ СЕ Е ПРОИЗВЕЖДАЛА СВЕТЕНА ВОДА

41

Митко Любопитко

преди 1 година

Пак ли ?

40

Аз

преди 1 година

Че това и аз можех да ви го кажа още преди 2 години...

39

Анонимен

преди 1 година

Това се знаеше след всичката истерия от тоя вирус сэздаден точно от янките

38

Анонимен

преди 1 година

Длъжни ли сме да знаем чии е цитираният "Сенат"? Може и да бъркам, но все си мисля, че не само една държава в света има двукамерно управление. Или ако не се пояснява, да презюмираме, че е Сенатът на Големия брат?

37

Йордан

преди 1 година

Всъщност САЩ използват всякакви средства за унищожаване на Китай и това е поредната запетайка в кампанията им. Не твърдя, че Китайците са вързали и цъфнали, но твърдя че Американците са изключително уплашени от икономическото развитие на Китай.

36

Истината

преди 1 година

Изтече от хамериканска лаборатория в Китай, по времето на Тръмп, дни преди китайската нова година, когато всички се връщат е Китай да празнуват с близките си. И точно след като юса наложи поредните санкции на хуавей щото е по добър от апъл и с повече функции и не е за хамерика, ще срине продажбите ....и хоп затвориха Китай. Това е истината.