20

Анонимен

преди 1 година

ес може да го л..а на "кремълското жуже"! и да хване ес да реши най-накрая кое е по-важно за ес - благоденствието на европейците или интересите на наглосаксите!

19

Мишо

преди 1 година

Руснаците били като пирати?Ами ангилачените са си натурални пирати, цялата им империя е изградена от кръв, злато и завоюване народи. Американците тогава са *** упражнили геноцид над аборигенното население на Северна Америка. В момента САЩ продължават да парязитра на гърба на цялата планета. Каква храна, не им дреме даже за Африка. Постоянно само слушаме за помощ за Африка, бедните деца ... И какво нищо не се случва само думи в продължение на десетилетия......!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

На Русия й остава малко време да се прави на някаква велика. След края на войната, когато Русия ще бъде тотално разбита на бойното поле от Украйна, много хора ще плачат нямайки да вярват какво се случва.

17

Русия

преди 1 година

Призовава ЕС да си гледа работата

16

Мишо

преди 1 година

А ако съм на руснаците на три ката ще ви го сложа!

15

баба мара

преди 1 година

защо да си преразгледа решението вие питахте ли някого когато окрадохте имуществотона русия и руски граждани хаиде стига вече преговори и мир стига с това оръжие итези траншове финансов одит на украина

14

Х.Д.Геншер

преди 1 година

Хайде, престанете с този плач от Брюксел, защото вече никой не ви вярва !От изпратени 87 кораба със зърно през лятото от Украйна, само 2 от тях са акостирали в Африка, като единия е разтоварил в Египет, докато другия . . .в ЮАР.Всички останали /85 на брой/ са акостирали в пристанища на ЕС. Болката ви е че дадохте безогледно многомилиардни помощи във вид на оръжиеи в кеш на "Зеленкьо" и сега смятате чрез зърното, "да избиете" част от загубите.Но просто, няма как да ви се получи !

13

Сандо

преди 1 година

Русия не блокира !!! Русия си оттегли гаранциите за сигурност. Корабите могат да минават, никой не ги спира .... ама шубето е голям страх да няма тагабуум

12

ПапуаситеИдат

преди 1 година

Световната МесоОргганизация е на път да алармира населението на Европейските народи за липца в УКР на пресни индивидуални войнишки гробове и войнишки тела в моргите. Това поражда серьозни съмнения за мостлайкли наличие на такова в кремвишите, сервиладите, надениците и саламите произведеени след края на февруари 2022. Допълнително тревогата е засилена от надигащ се папуаски фолклрен туризъм към УКР.

11

Анонимен

преди 1 година

До 23 Анонимен: ти самият вярваш ли в това? По-скоро българите ще умрат от глад

10

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА "Руснаците са заплождани от татари 500 години и сега имат татарски гени и нрави"А татары в России имеют болгарское происхождение. Следуя транзитивной связи в логике, русские имеют болгарское происхождение

9

Анонимен

преди 1 година

Свърши тази да купуваш метали и дърваесина на безценица и енергия на безцениа от Русия даги обработиш и после да ги продадеш 10000% надценка, като Мерцедес. На производителя на Мерцедеси но печалбата ще му е по-малка или да вдигнат крайната цена и да станат неконкурентноспособни.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС като го стегне чепикът го удря намолби по адрес на Кремъл.

7

Анонимен

преди 1 година

Каквото било, било, но суровинните придатъци повече няма да продават на безценица и за необезпечени с нещо реално, като злато и суровини валути.

6

Анонимен

преди 1 година

Явно това е нещо от голяма важност,след като по ликуват една и съща статия два пъти за един час.

5

БАНко

преди 1 година

УКРАЙНА ВЕЧЕ ПЕТ МЕСЕЦА ИЗНАСЯ ЗЪРНО ЗА ОРЪЖИЕ !!! ПУТИН НЕЗНАЙНО ЗАЩО СЕ СЪГЛАСИ И ЗЪРНОТО ВМЕСТО ЗА ГЛАДУВАЩИ ОТИВАШЕ ЗА ЗАДНАТА ЕВРОПА !!! НАМЕРИХА СИ МАЙСТОРА !!!

4

Анонимен

преди 1 година

Русия жито не произвежда. Да не са глупави , като има от къде да си краде. И Путин им каза на Германците , че са глупави европейци ,-- аванса за газ няма да върнем и газ няма да ви дадем. Да не сте плащали 2021г.

3

Анонимен

преди 1 година

След като прегазят Украйна ще преразгледат решението. Скоро.

2

БАНко

преди 1 година

АТАКАТА СРЕЩУ КРИМСКИЯ МОСТ ПОСТАВИ ПОКРАИНЦИ НА ТЪМНО И СТУДЕНО !!! СЕГАШНАТА НАТОВСКА ЕРАЗУМНОСТ СРЕЩУ СЕВАСТОПОЛ ЩЕ КОСТВА НА ЕВРОПАТА МНОГО !!! ПУТИН ВЕЧЕ НЕ СЕ ШЕГУВА И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО , БОРЕЛЧО , БАЙДЪНЧОВЦИ ДА ПОМИСЛЯТ ПРЕДИ СЛЕДВАЩАТА ЗАИГРАВКА НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ И НАТОВЦИЦИЦИТЕ !!!

1

Зрител

преди 1 година

Демократично решение са взели.И реването на демократите нека започне СЕГА.