42

Анонимен

преди 1 година

51 излъчва толкова много омраза, че не бих искала да го срещна даже на улицата, камо ли да го пусна в леглото си.

41

Не съм съгласна...

преди 1 година

Казваме си какви са ни очакванията не ни харесва кой от къде е е ..... Само мъж който няма пари може да нарича жените материални та като си вземе жена тя да си го гледа .... е мерси с това и майка му ще се справи ... всяка жена обича подаръци,цветя загриженост .....

40

Анонимен

преди 1 година

52, ти си типична феминистка-мъжемразка!!! Да не би през патриархалния живот всички мъже да са били женомразци и с проблеми от към ерекцията??? Феминизмът скоро ще бъде изметен и жените ще си получат тъпкано наказанието за гаврата с мъжкия авторитет. Една жена без мъж е нищо, докато мъжът без жена е щастлив - шапка на тояга. Проблеми с ерекцията имат само женчовците-феминисти - меките китки! Заради два пръста опикано вмирисано месо и едно мръсно гнусно пълно с болести черво не всеки мъж се цапа!

39

Анонимен

преди 1 година

Всеизвестен факт е, че женските бозайници са по-интелигентни от мъжките. И не е случайно. Женските трябва да отгледат малките.

38

Анонимен

преди 1 година

49, въобще не са станали плашливи мъжете, просто са съобразителни. Жената няма как да е по-умна от мъжа, природата я е създала с по-малко мозък. По-богата е заради наследство от мъж, брат, баща и прочее. По-успешна също няма как да бъдеш, освен ако не те вземе някой бедняк-клошар. Мачо културата никога не си е отивала и никога няма да си отиде. "Мъжът трябвя дя властва, а жената да се подчинява, жесток закон, но закон - Пиер-Жозеф Прудон!" Така било е, така е, и пак така ще бъде - природен закон

37

Анонимен

преди 1 година

51 е типичен женомразец. Да нямаш проблем с ерекцията, драги?

36

Анонимен

преди 1 година

Мъжете не се плашат от жените, просто ги е гнус от днешните. Феминизмът ги насърчава да тормозят мъжете, само дето не им се получава и винаги отнасят боя. Днешните жени са с отвратителна външност. Дебелогъзи чудовища с огромни ***, напъхали целулитните си бутове в дънки щото и те трябвало да са с панталони като мъжете за да командват и у дома. Мъжете ги зарязват още в началото, а жените си остават само с претенциите. Хей там да живеят с котките си и да се чувстват самодостатъчни.

35

До Аз от АЗ

преди 1 година

Дай - б-же всеки му такава еманципирана жена. А това кой на кого щял да каже, не го мисли ;) Рядко са жените с акъл, още по рядко с кола, и още по-рядко в България.

34

Анонимен

преди 1 година

Мното плашливи са станали мъжете! Да не съм по-умва, да не съм по-богата, да не съм по-успешна, да не съм по-сексуална. .....Мачо култура- комплексари, неудачници, които трябва да обгрижвавеме и да им се подчиняваме. Е няма да стане!

33

Аз

преди 1 година

Имате апартамент, кола и кариера, а той се комплексира от това. Търси такава, над която да властва, а не партньор. Впоследствие се хваща с някоя девойка и я издържа, като се оплаква, че жените търсят само пари от него. Накрая казва на майка си: "Вече няма жени"...

32

Пази б-же сляпо да п

преди 1 година

*** на вид, дошла в града, станала по - голяма гражданка от местните. Пие алкохол, и за нея количеството е по-важно от качеството.

31

Член Куреспондент

преди 1 година

Жените си мислят че са незаменими обаче има и по-млади и по-хубави че и по-слабички.

30

Плас Пигал

преди 1 година

***, висящи по цял ден във фейса почнаха да подбиват цените и да влошават качеството на услугата!

29

Петров

преди 1 година

95% от жените са злобни пиявици които искат само да получават и нищо да не дават. Това е истината накратко.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако приличате на баба Яга.

27

Анонимен

преди 1 година

Най плашат джуките тип "конски ***"!

26

Анонимен

преди 1 година

Сутринта след бурна нощ... Момчето се събужда, поглежда до себе си, скача като опарен и силно възкликва :"Я, крокодил.."! А момичето до него отговаря:"да, бе, а снощи бях агънце, пиленце.."! "йей, изревало момчето, и говори..."!

25

До Анонимен 32

преди 1 година

Твоят приятел не се е изплашил, а е разсъждавал разумно. Такова "момиче" не си търси приятел, а клиент. Манталитетът й е като на жриците от онзи занаят. Те казват "Първо да видя парите", други искат предварително да им дадеш спазарената сума. Тази си е сложила начална цена 300 лв и не се знае дали всеки път няма да иска по 300 преди да идат в леглото. Или пък е пробвала да разбере с колко е склонен да се изръси той. Добре е направил, като не й е купил подарък без повод и то поискан.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако нейната майка не е стока, бягайте с 200, момчета.....Кръвта вода не става.

23

Добронамерено

преди 1 година

До Катя - Всяко момиче си мечтае за такъв, но постепенно животът я приземява и в крайна сметка избира измежду наличните младежи. Виж, за ръста му наистина ще имаш богат избор, защото у нас има всякакви антропологични типове. Само имай предвид, че ако разлика в ръста на момчето и момичето е голяма, не са хубава двойка. Но не това е най-важното. Търси такъв, с когото си допадате и се разбирате. Намериш ли си такъв и същевременно да е здрав и работлив, все едно, че си уцелила шестица от тотото.