25

До Коко

преди 1 година

Моят квартал е в края на столицата и искам паркирането да е платено. Омръзна ми от брички и димящи дизели...

24

Коко

преди 1 година

Моят квартал е центърът на столицата и съм много доволен, че паркирането е платено.Омръзна ми от брички и димящи дизели.

23

mazen

преди 1 година

Тоя ***, довтаса на да защитава смешния герперски шеф на Градска мобилност, по време на едно обществено обсъждане за ЗЗ в Слатина преди 2 години.Пипат се с ГЕРП в едно легло, ама за пред хората го играе опозиция.Тоя същия, искаше да се направи ЗЗ в Панчарево и Витоша.Сега целта е да се отнемат гласове на тия, които са против селянката от Самоков...

22

перко

преди 1 година

Време е България да има нова столица! Много *** планктон се навъди там който исмуква ресурсите на България!

21

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва ДБ да ви подкрепят, след като ВИЕ не само че не ги подкрепихте на предните избори, ами правите всичко възможно да "отлюспвате" от тях гласове. Подкрепете ги вие. Трябвало да не е парашутист....прекрасно подкрепете Трайчо Трайков -министър и впоследствие регионален кмат на София.

20

Анонимен

преди 1 година

До ЙорданЙордане - не четеш - за София говори ,не за страната. Виж откога ББ е кмет - тамън 17г са си.А Бонев само си лае , тъй като е сам . Реално трябва да завърти партия покрай него , за да има общински съветници. Една птичка пролет не прави

19

Коко

преди 1 година

Браво на Борис! Мене много ме кефи и наистина ръчка в добра насока.

18

Анонимен

преди 1 година

всеки друг, но не и ГЕРБаджия

17

Йордан

преди 1 година

Г-н Бонев лъже повече даже и от ПП. Какви 17 години го друсат :)) Всъщност ГЕРБ управляваха 9 години 10 месеца и 15 дена. Всъщност ГЕРБ никога не са били в коалиция с ДПС, а БСП и ДПС управляваха като коалиция 2 правителства. Всъщност от май 2021 година, вече година и половина, не ни управлява ГЕРБ, а ни управляват Безгрешния Радев & Протежетата Му. Аман от лъжи и аман от ***, дето им вярват.

16

Ганьо

преди 1 година

До 5. И какво точно открадна "крадлата"? Нещо доказаха ли? Или да си плюем така просто от завист и злоба.

15

Анонимен

преди 1 година

Последната акция на тия "спасители" беше да чистят паметника на Людмила Живкова на някакъв съботник. Абсолютни комсомолци.

14

Кире

преди 1 година

Тоя сладур беше пратил приятелчето си на общественото обсъждане за въвеждане на Зона в стрелбище, с цел да ни убеди колко яко е да ни намалят паркоместата наполовина. И за малко не отнесе боя! А той може би се надяваше на малко насилие и садоо-мазоо, но щеше да си е обикновен бой.

13

корупция

преди 1 година

На Бонев Ролекса е колкото годишната заплата на учителка в София

12

лява ръка десен джоб

преди 1 година

Тоя открадна милиони с НПО-то си и едноименната фондация, сега се гласи за държавна софра и субсидийки.

11

Анонимен

преди 1 година

Партията на левите резби

10

Анонимен

преди 1 година

Този господин е гей и не трябва да се вярва на никаква негова дума.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако се случи такова обединение, ще се наложи да гласувам за ГЕРБ за пръв път в живота си.

8

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо мислех да гласувам за Спаси София на следващите избори, но ако се обвържат с ДБ и ПП - определено ме губят като гласоподавател!!!

7

От народа

преди 1 година

Стига вече продажни партии. И вие ли ще превите партия?!?!? То ПП, ДБ, ДПС, Герб-сдс ще изчезнат, защото смятаме, че са безполезни. Тдб. Те се надпреварват кой повече да се подмаже на амер. Посолство. И същевременно вредни за България. Вие с какво сте по-различни? С нищо! Красива и уредена София, парите на хората се ограбват от такива като вас. Ако вие не крадяхте, бъл щеше да има пари, София щеше да бъде уредена. А не да се строи безразборно и провинциалисти да живеят и те в София. Най-

6

Име

преди 1 година

Поредният повярвал си. Ще видим колко са умни "столичаните", добър тест им се задава. Пореден, който нямаше да прави партия и разбира се излъга, само и само да се добере до кацата. Ще клъвнете ли на пенделсон? Като знаем нивото на бУлгаристанеца, нищо чудно.