38

Добре де, не искат

преди 1 година

да се върнат в Украйна, щото там се води война. Ама защо в държавни бази не искат да отидат - да не би и там да се води война? Само в хотелите ли няма война?

37

Рубльов

преди 1 година

Точното място за отглеждане и възпитаване на едни малки деца като тези на снимката дали са пет-звездните хотели сред дрога, алкохол, проституция, мързел, разгул? Какви личности ще станат като пораснат?

36

Анонимен

преди 1 година

По коментарите си личи голямата любов на българина към украинките.А във едно проучване повечето българи им симпатизирали.

35

Сериозен Въпрос:

преди 1 година

Някой може ли да ми каже КОЛКО ТОЧНО външни дългове е взела България през 2022 година, КОЛКО ТОЧНО са планирани да се теглят през 2023 и КАК ЩЕ се изплащат?

34

Карлуково

преди 1 година

Махайте се от България и отивайте да протестирате да ви настанят в хотелите на Европа и САЩ.

33

Грую

преди 1 година

Чемодан - вокзал - Украина!

32

В Родопите, братя

преди 1 година

украинци, в Родопите отивайте. При оная несретна българка, дето живее от месеци под открито небе на една нива и държавата не й е дала стотинка досега. Така се грижим ние за нашите сънародници, защо трябва да е по-различно за вас?

31

Да пазим Украинците

преди 1 година

Разкаракте тоя Украински Ковид. Канибали! Людоеди. Мерзавци. Гадняри, авантаджии и подли левкоцитъ - ще ги наричат как ли не по време на всяка тяха мирна демонстрация. И никой не си задава въпроса. А заслужават ли въобще такива обиди. Наместо да ги срещаме всекли ден с хляб и сол дорде обезитността ги зръфа а солта им разбие сърцта? И това не и не и не. Тога остава нормалното човешко отношение. А то е на лошите украинси им се казва "Ти си льош Льош ама много льош. А на добрите" Ти май си добър

30

Слънчакски Хотелиер

преди 1 година

Тази зима сезона се очертава силен, с държавната помощ.

29

Приветствам тези,

преди 1 година

които са си събрали багажа и са тръгнали към други държави. Така се прави, когато безплатната хранилка свърши. Дано и другите да последват примера им.

28

Е тая програма

преди 1 година

няма край. Беше до 31 май, до 31 октомври, сега до 15 ноември... Както е тръгнало, ще си изкарат по хотели на държавна издръжка до края на войната между Русия и Украйна. Която също няма да има край...

27

Мнение

преди 1 година

Точно заради тез туристи търсещи безплатна почивка и СПА Путин взе да ми става даже симпатичен!

26

Анонимен

преди 1 година

Свикнаха на хотел на морето и сега не им се тръгва и това е нормално.А зимата наистина може да има още по голяма бежанска вълна от Украйна защото нямат на много места ток и вода там.

25

Анонимен

преди 1 година

Какви училища и детски градини в слънчака? Тия да не са се побъркали!

24

Анонимен

преди 1 година

Показна акцийка организирана от хотелиери с цел натиск на държавния апарат за още мангизи...2/3 от цялата далаверка се плаща с пари от бюджета а само 1/3 от програми на Европейския и то се къса от друго финансиране...т.е . вместо да влязат в икономиката ни се пренасочват средства към украинските туристи...Цирка е пълен, няма политици с топки да кажат -"Край" - всички в центровете за мигранти..не сме длъжни на никой да го социализираме или да го глезим...щото никой на нас не ни е дал нещо даром

23

Анонимен

преди 1 година

Протести за мир,за натиск срещу наркомана зеленски няма ли да направят тези? Не им пука за Родината им, и мислят явно да я карат на курорт до живот,за наша сметка.

22

Анонимен

преди 1 година

В Харманли фургони бол,няма да се притеснявате!

21

България не

преди 1 година

Вярва на украински сълзи! А защо ли? Защото са предизвикани от ламтящите за печалби хотелиери. Извън сезона хотелите са празни. Вместо да проявят креативност и създадат форми за привличане на туристи и през този сезон, на тях им е по лесно да притиснат държавата да им плаща от бюджета за украинците. А какво ще стане напролет, като миналата година. Марш по държавните станции, че сезона започва. И подло и гнусно.

20

Анонимен

преди 1 година

Снимката е банална.

19

Ха ха ха

преди 1 година

Всеки ден по три пъти да казват Слава на Русия! Да живее България! Да научат българския химн и тогава в хотел.