34

Анонимен

преди 1 година

Мая общата да ходи да прави компания на крадлата в Сливенския

33

и те така

преди 1 година

ся с деситу ли ше занимавате държавата ? даже не трябваше да се съобщава че я вкарват в затвора . пратете целувки на детенцето ми , мъчно ми е за него , това са думи с които се надява на милост . айде малко по сериозно . нарушила е закона , влиза в затвора , това е ! а що се отнася до мая , тя е ясна .

32

Анонимен

преди 1 година

Тоест да разбирам, че родното правосъдие е избрало да не вземе парите на една обвиняема и честно и почтено е избрало да я осъди, понеже е виновна? И това в България? Не ме разсмивайте!

31

Йордан

преди 1 година

Иванчева заслужава по-тежка присъда. Причина - и до сега госпожата смята че е правилно да си иска подкупи и да ги получава, така и не се е разкаяла, напротив, за нея явно е правилно да иска пари, понеже е избрана за кметица (от квотата на БСП между впрочем).

30

Анонимен

преди 1 година

Няма да я помилва, Иванчева падна жертва на мафията, която за сега печели. Така е като образованието умря по времето на ГЕРБ.

29

КОРУПЦИЯ-РАДЕВ...

преди 1 година

ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ - ДОРИ И ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА

28

Анонимен

преди 1 година

А сега де,че тоя дръглив кон не се ли бореше срещу корупцията?А сега иска корумпирани да не си лежат наказанието,нещо не схващам

27

Анонимен

преди 1 година

Убийци са на свобода, а някаква кметица 6 години й дали, това са нашите съдии и прокурори!

26

Анонимен

преди 1 година

Даже са и малко 6 години,за такова тежко престъпление трябва поне 10 години да лежи.А условията в сливенския затвор не са ли тежки за другите затворнички?!?!?Сестра Галева и тя е за там

25

Анонимен

преди 1 година

Toвa нe бeшe ли oнaя geтo изтъpka naвaжa ga ce бopeлa c kopynциятa? Ca na иcka ga nycka kopyмnиpaнитe?

24

Анонимен

преди 1 година

и ти там дано

23

алооо

преди 1 година

престъпниците винаги изтъкват - детенцето , мама е болна , трябва да се грижа за нея ,,,,,, за да могат да избегнат присъди . на кой не му е ясно ?

22

Хайде да мислим!

преди 1 година

Ако Иванчева беше корумпирана щеше да има милиони кашета. В нашата мила Родина дали щеше да се откупи, или "безкомпромисното правосъдие' щеше да я вкара в затвора? Всички живеем в тая реалност от много години, нали? Или пък това и е била първата корупционна сделка?

21

Чендов

преди 1 година

Скоро и Мая при Иванчева!

20

Анонимен

преди 1 година

И сега Радев,този е...ч на женките ще я помилва.Ох колко е добър.Това е играта.Инак Иванчева ще вземе да пропее и тогава за Кадиев ще стане страшно.

19

Анонимен

преди 1 година

Уж врякаше за борба с корупцията, а сега Манолова искала помилване ? Иванчева я хванаха с белязани пари и ръцете и светнаха. Сега заради детето ще се оттърве да лежи ефективно, предполагам.

18

Анонимен

преди 1 година

Прекомерна и несправедлива ако не подставена, и не е искала, и взимала кинтите.

17

Някой

преди 1 година

В на Йончева офшорката се озовават половин милион, а на тази в колата ...60 000 евро ? Защо в мойта сметка не се озове такава сума, или в колата ми? Самият факт, че човекът който я вкара в политиката се разграничи от нея , говори достатъчно. Кадиев в прав текст си го каза..." Тя имаше голямо развитие в политиката, но избра парите"! Мая Общата всъщност казва, че присъдата е прекалено сурова, а не че е невинна

16

Много интересно!

преди 1 година

Уж се борим срещу корупцията, герб и Бойко престъпници! Те сигурно нямат деца и внуци, но виждате ли, когато някой най накрая е осъден ефективно, при толкова доказателства, изведнъж- горкия!! Майче, майче! То затова мъж не задържа до себе си! Фурнаджийска лицемерна лопата!!!

15

Анонимен

преди 1 година

ох котьо....