97

Dj

преди 1 година

Резолюция 1244 на ООН за Косово, признава териториалната цялост на Сърбия, значи Косово е отделна държава сега без одобрението на ООН, нали 100?

96

Така е

преди 1 година

Или всички са равни пред международното право и закони или да признаят, че важи закона на джунглата и на по силният! Какви са тези театри?

95

Гирманка

преди 1 година

Защо никой не санкционира САЩ за войната в Ирак, Либия, Виетнам, Сирия, Сърбия, Афганистан? За атомните бомби в Япония и химическо оръжие в Виетнам?? Защо не санкционират Сауди Арабия за войната в Йемен? А само Русия?? Какъв е този международен закон?

94

Руснак

преди 1 година

Швабааааа духангелес ,нацистите трябва да бъдете забулени.

93

Гирманка

преди 1 година

Защо САЩ имат право да анексират Хаваи нелегално а Русия няма право да анексира Крим??

92

Гирманка

преди 1 година

До 117 То и Хаваи и Аляска са на друг континент, но са САЩ! Научи малко история, политика примитив!

91

хахаха

преди 1 година

До ГирманкаЯ си отвори някоя картата да видиш кое е Тайван и кое Китай. Какви сепаратисти, това са различни държави...

90

Гирманка

преди 1 година

САЩ имат военни бази в 80 държави! Тази земя доброволно ли им е дадена или насила анектирана?? Хайде дори в Нато има към 30, а останарите 50 държави??

89

Пък аз току-що

преди 1 година

разбрах, че украинците, настатени по хотелите, остават там още 4 месеца. Това не е ли завземане на територия?

88

Гирманка

преди 1 година

Защо САЩ могат да построят милион военни бази в Европа, но на партнйорите не им е разрешено в Северна Америка и САЩ? Нали са рамностойни партнйори ха ха?

87

Руслан

преди 1 година

Всичките джуджета на мезета............ и коня и той!

86

Анонимен

преди 1 година

Тоз леберкез пък трябва да разбере, че за политика не става, само за сандвич!

85

Off

преди 1 година

Абе Христо Христов, един ***, работа за десет върши... Хора ли няма или копейки?

84

Гирманка

преди 1 година

Защо САЩ подкрепя сепаратстите от Тайван а? Не важи ли териториалната цялост на Китай? Или само тази на Украйна и про американските марионетки! Какво е това лицемерие и избирателно право??

83

шум заради преименов

преди 1 година

Украинците преименоваха сумати улици, булеварди, площади, училища, болници, университети, библиотеки и театри, а руснаците промениха само теретоиралните названия на 30% до 2014 УКР граница и къж джангър кипна. След като има в анклавите руско население си е редно самите граждани да изберат как да се казват, кой да им дава пенсиите и заплатите като в замяна руснаците да си поемат грижите над всичките В и АЕЦ, Целината и зърнените култури, Мините и влаковете с вискокалорични въглища, Руски език>ОК

82

До 104

преди 1 година

Как може в Донбас да има легален референдум, като той беше предвиден в Минските споразумения 1 и 2 и Украйна отказа да го изпълни! Според формула на Щайнмайер, Украйна трябваше да саде специален статус на ДНР и ЛНР за един ден за да могат те легално са гласуват! Украйна отказа! 8 години!

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100 Ами Германия , и там са военнопрестъпници , ама както виждаме е реабилитирана . Защо не бе унищожена тогава след ВСВ . Други интерси май играят в свтовната полтика от стотици години

80

Анонимен

преди 1 година

Да се вземат проби от всички Шулицови абажури, полюлеи и бомбониери за ДНК тест, за да се установи от 1933 до 1945 къде се губят хора.

79

Анонимен

преди 1 година

За Косово има резолюция на ООН, която регулира нещата.За Крим Донецк и Луганск има ли такова нещо? Русия гарантира суверенитета и териториалната цялост на Украйна и се подписа под договора за предаване на ядрените оръжия на Украйна. Така че мир само когато Русия напусне Крим, Донецк и Луганск.

78

Шолц

преди 1 година

Вие сте напълно окупирани и военно зависими от САЩ! Подслушват ти телефона от САЩ и ти го знаеш! А когато ти взривят газопровода мълчиш като пумпъл! Наричаш го пред публиката - партнйорство! Ха ха ха!