68

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 77 - и що до сега не дойде "новия световен ред" начело с Русия? А, вярно! Страх я е! Щото всичките им железарии са много яки в You Tube. Колко обаче струват се видя в Украйна. Ако Жалкото Бункерно Джудже по чиито ръце лепне кръвта на цивилните украинци го можеше това сто пъти щеше да е натиснал бутона. Но е съвсем наясно, че посегне ли, веднага ще му заврат "Томахавка" в ауспуха. А после, собствените му генерали ще си го разчекнат на Краснии плошчад. Или каквото е останало от него.

67

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

66

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Краварите са ясни! - щото мужиците не са ясни, а? Колко дрона им предостави Иран? Колко артилерийски снаряда им предостави Сев.Корея - по официални данни? О, забравих! В руския "рай" дето толкова го превъзнасяте русофилите, официални данни са тея които Путин каже. Щото цензура бате, като при Сталин. Отделно, зад всяко предоставено от Америка и ЕС оръжие стои по един украински войник. И имат толкова кураж, че вие русофилите не и по ауспуха да ги цунете не сте достойни.

65

Анонимен

преди 1 година

И на мен вече ми писна от Медведев ,Лавров и подобни. Все едно света се върти около тях.

64

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

63

Анонимен

преди 1 година

До Реалист .... Само един въпрос : Единен ли е ЕС ?

62

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

61

Анонимен

преди 1 година

До Илия... ''Облякъл се Илия , пак в тия '' . Цървулите сме ние , огледай се около теб на какво дередже сме !

60

Анонимен

преди 1 година

До Реалист : Защо се хвалиш с другите зад гърбят ти , ти и държавата ни , на какво ниво сме , похвали се с нещо ''наше'' !!Кой и какъв си ти , и ние като народ и сила ???

59

Илия

преди 1 година

До АнонименСтига с тая необятна Русия. Ало анонимния, отивай там и живей необятно. Долни агресори. А европейския съюз не се е изгубил...аз живея в България и съм в ЕС. Мога да пътувам и да работя където поискам в Европа и не ме интересуват "необятните руски пазари". Пътувал съм из тяхната необятна бедност. Стига, по добре чети...но не Ленин и Сталин.

58

Анонимен

преди 1 година

До Реалист.. дРАГИ ми овньо , каква военна сила е Бг ? Кой ни еBAWA за каквото и да било , защо Бг е най-бедна и най-корумпирана държава , а атлантиците като тебе , подобни на медиите в Бг на 113 място , ни баламосват че ''ВСИЧКО Е НАРЕД'' ... Не виждаш ли опраостаченият народ в Бг , малко ли е И това ...Айде бЕгай на катерушките , не си за тука !

57

Анонимен

преди 1 година

Да върнем лентата !Защо Англия ИЗЛЕЗЕ от ЕС ? Явно , както се и вижда , за да могат със НАТО / САЩ/ ,да поставят цяла Европа на колене/не случайно ,Макрон като бе в Бг на посещение каза: САЩ , свалете ръце от Европа /.ЕС бе най-силен военно , икономически , и с най-голям авторитет !!!КЪДЕ СА СЕГА ТЕЗИ ЦЕННОСТИ , И РУСИЯ ЛИ НИ Е ВИНОВНА , ИЛИ ТЕЗИ КОИТО ИЗМЕСТИХА ЕС , ОТ НЕОБЯТНИТЕ РУСКИ ПАЗАРИ ?Задавате ли си тези въпроси ..НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА РУСИЯ И УКРАЙНА , ТЕ НЕ СА В ЕС ,КЪДЕ СЕ ЗАГУБИ ЕС !

56

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак ли е избягал от отрезвителното? Трябва да засилят охраната там че ще вземе да стане някой сакатлък.

55

Анонимен

преди 1 година

Путин за 8 месеца стигна до... Донбас. А трета световна ако има вие ще сте само със Северна Корея, Беларус и Сирия.

54

Лаврентий Берия

преди 1 година

Така е, Другарю Медведев. ЕС ескалира, докато Русия анексира! Ще кажете може би, че няма повод?! Тая война сами си я започнахте - сега сами ще си изсърбате попарата. Афганистан ви дойде нагоре, ха сега си представете какво ще ви се случи в Украйна, независимо от подлата тактика с тормоза на цивилно население посред зимата. Ще срещате все повече гняв и омраза. За вас - безплатна.

53

Реалист

преди 1 година

До 70. Какво значи ЕС няма армия бе, глу.пак? Всяка държава, член на ЕС, си има армия и освен това повечето да в НАТО. Деййба и кютуците ви деййба, ще умрете от завист и злоба, че империята на злото губи.

52

Реалист

преди 1 година

До 67. Глу.пости. Типичната кремълска комплексарска пропаганда колко е "гнил" ЕС. Просто питай децата си къде искат да учат, работят и живеят. Дали е в сибирската клоака, или доста по на запад.

51

Краварите са ясни!

преди 1 година

по официални данни на САЩ до септември са доставили: 41000 переносни ракети комплеки против бронировани цели; 1400 переносни зенитни ракети комплекси; 15 вертолета; 38 радара; 10200 автомата и пистолета; около 63,8 млн патрона ; 18 патрульни катера. А ДРУГИТЕ НАТО - минйончета? Та Русия с кой се бори? С НАТО укропитеци продажници и нато-оборудване, ама не било нато а?

50

Анонимен

преди 1 година

Медведев, нали Херсон е руска територия, тогава защо не захвърлиш чашката да грабнеш калашника и да отидеш да го спасяваш от украинските захватчици? Какви патриоти сте двамата с Путин? Вие сте един голям срам за Русия. Оставам с впечатлението че Русия е толкова слаба че е несрособна да защити новооткраднатите територии.

49

Империя на злото

преди 1 година

До 58. Коментарът ти няма нищо общо с моя. Явно мозъкът ти е изцяло гладък.