15

Тон

преди 1 година

Какво има за разбиране, едно и също, този вирус не е изолиран, никой не го е видял, но затова пък за вредното въздействие на "ваксините" има вече милиони доказателства и когато медицината е разделена значи има сериозен проблем, аз се ваксинирах и това е най голямата ми грешка! Морала в науката не е това което беше!

14

Анонимен

преди 1 година

Ако получиш тромбоза, значи е ковид. Но вече ще е късно за теб!

13

Анонимен

преди 1 година

До зомбито по-долу. Тромбите не са специалитет на ковид, а на ковид "ваксините". Това само зомбитата не го знаят.

12

Анонимен

преди 1 година

Тестовете не са тестове а назална ваксина с натрупване!Освен това се търсят хората с експресия на VMAT2 gene Гена на Бога!

11

Анонимен

преди 1 година

Два съвсем различни вида вируси са. От грипа никога не получаваш белодробна емболия или инсулт. Ковид специалитетът са тромбите.

10

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии, всичко е грип, и мало ум ните го разбраха.

9

Доко

преди 1 година

Ако можеше по симптоми да се различи - нямаше да има тестове. Определянето по симптоми е ненадеждно, защото симптомите варират много.

8

Анонимен

преди 1 година

Пиеш едно турско кафе с ***, обръщаш чашата и гледаш на кафе. Или.на ъгъла гледачката на ръка ще те светне. Алоуу. Вируси в традиционната китайска и индийска медицина няма. Хиляди години са лекували "вирусни състояния" със засилване на имунитета с подходяща храна, лечебни чайове, почивка, слънчеви и водни бани и т.н. на латински вирус=отрова. Тровят ви по въздух вода и храна, а виЙ подлагате рамо и за още отрови. който е здрав, изобщо не го засяга измислената болест, нито грип, нито настинки.

7

Анонимен

преди 1 година

Коя е тази никому неизвестна докторка Гергана Николова и защо ме занимавате с мнението и? Тя е част от бялата мафия и не представлява интерес за честните хора.

6

Гуньо простия

преди 1 година

Епа питайте "военните експерти" от телевизоро они до вчера беха ковЕксперти.

5

Анонимен

преди 1 година

Е как, лесно е: всички симптоми са от коронавирус: кихнеш - коронавирус е, пpъцнеш -коронавирус е, боли те главата - коронавирус е, не ти се работи - коронавирус е! Ей така.

4

Анонимен

преди 1 година

1. Има комбинирани тестове за грип и КОВИД в аптечната мрежа и в лабораториите.2. Грип се лекува с невраминидазни инхибитори, има ги в аптеките.3. За да влезе медицината в 21 век трябват лекари под 40 годишна възраст.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от това. Откакто има хора, има и вируси, вкл. грипни и корона. Короната отдавна се установи, че не е нов вирус. Като всеки вирус просто се изменя. Симптомите пък са различнипривсеки. Аз го минах с гадене, умора и главоболие. Грип също минавам така. Както и редица други вирусни инфекции. Друг може да хване пневмония. И от ваксини никой познат не се интересува - нито от ковидните експерименталки, нито от грипните.

2

Анонимен

преди 1 година

Всичко се лекува с праз.

1

Анонимен

преди 1 година

Някъде пишеше че ще има бляк фрийдей в Технополис. Калашници ще има ли?