61

Аноним

преди 1 година

Лесно е с машини, както и да искаш да гласуваш резултата е предрешен....Единствения начин за честност - гласуваш с вашина и после сравняваш гласовете в урната с тези от протокола към ЦИК...Всички ще гледат и така няма да има измама

60

перко

преди 1 година

Като чета коментарите много Мадуровци има тук.А кой пипа машините е ясно.Така ,е нека има гласувае с бюлетини и машини. Аз лично предпочитам бюлетината.

59

Анонимен

преди 1 година

До 82Пенсионерите винаги са получавали малко пари. Спомням си как през 60-те 70-те години баба ми и дядо ми деляха маслинката на две! През "светлия социализъм". Не може за всичко да ви е виновен ББ.

58

Чоко

преди 1 година

Освен това, не може целия свят да гласува с хартия само в България и демократична Венесуела с мадуровски машинки. Машините в САЩ, където ги има, само отпечатват на хартия вота а после се броят бюлетините. Само най-умвите *** ще гласуват само с машини, за да може ококорения и инфантилния да ни оправят отново и отново.

57

До смЕх

преди 1 година

Откога да преподаваш чужд език е престъпление? Освен в политизирани глави? Иначе голЕм рев за евроценности, демокрация и прочие подобни. Точен никнейм, вЕрно си за смЕх!

56

ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА

преди 1 година

Привържениците на машинното гласуване веят флага на дъгата!

55

Бизнесмен

преди 1 година

Тези журналисти съвсем изперкаха. За какви мафии пишат в България. Лично аз имам бизнес с хартии, но не и с бюлетини. Между впрочем, цените им на хартиите и хартиените материали се увеличиха с около 50 % през последната година. Този факт е в пряка връзка с инфлациите в Европа и България. Честито на мултакът Рашидов.

54

Чоко

преди 1 година

Най-голямата фалшификация в изборите след 1990 г. се извърши с машините, миналата година. Няма избори в които социолозите да не са познали с ралиса 1,2 процента. Изведнъж , същите не можеха да познаят резултатите с повече от 10 %. Как се получава това ? С фалшивия вот от подправените машини. И винги това се случваше след 16-17 часа в изборния ден. Ха помислете преди да ревете срещу хартията.

53

До 50

преди 1 година

Гледам вече няколко пъти пишеш едни и същи глупости.Твоите баба и дядо винаги са гледали така витрините,защото за 12 години ГЕРБ не мръднаха пенсиите,а вожда повтаряше непрекъснато,че пенсионерите му изяждали бюджета.Е,верно,от пенсии не може да се краде.

52

g

преди 1 година

Какво е демокрацията?1. Управление на мнозинството (кой спечели изборите?)2. Правото на избор (защо ме лишават от избор как да гласувам? Из искам с хартия.)3. Свобода на словото. (Защо в трите национални телевизии не говорят за далаверите с газа, тока и горивата) Това са измислили древните гърци и така е до днес.Кое от трите условия е спазено в България?

51

Анонимен

преди 1 година

хубаво е да има закон, който да забранява промяна на закона за изборите 5г преди избори

50

ПП - Пълен Провал

преди 1 година

Макрон избран с проста хартиена бюлетина. Дали това направи изборът му по-малкодемократичен? Cамо в България и Венецуела гласуваме за парламент и президент със задължителен машинен вот. Избраните по тази схема лидери са Мадуро, Румен Радев и Кирил Петков !!! Честито БГ ба`лъци !!!!! Дух`айте супата на "неманипулирания машинен вот" и промяната !!!!

49

перко

преди 1 година

ПП - са найголямата политическа мафия подкрепяна от ДБ!!! !

48

Анонимен

преди 1 година

Време е народът да излезе и да поиска сметка и саморазправа с ПРЕСТЪПНИЦИТЕ кирил Грайндера петков и Жендър дружката му асен василев, които загробиха България!

47

Обикновен човек

преди 1 година

Не вярвам на тази информация. В българското НС не може да има скандали, а само извънредни почивки, обявени от председателя му мултак. Като са роботили през цялата нощ, не съм им аз виновен. Да си го сменят, този, който ги е накарал да работят извънредно. Те едно правителство не могат да изберат, но ги показват по телевициите. Както и това, че Радев си говори с Корнелия.

46

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТака или иначе и при машинното гласуване се печатат същият брой бюлетини.

45

Анонимен

преди 1 година

ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ! ДБ И ПП ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА ЗАРАДИ МУНИПУЛИРАНИТЕ МАДУРКОВИ МАШИНИ!

44

Анонимен

преди 1 година

Гербавите и ДПС + БСП вечна дружба, забравете ЕС, високи доходи, Шенген, Евро, всичко свърши.Да живеят олигарсите, Пеевски, мафията,кражбите и т.н.

43

Анонимен

преди 1 година

докато обсъдят изборния кодекс, станало време за нови избори

42

Анонимен

преди 1 година

Машините са бъгави, аз когато гласувах ми избра квадратчето над моето, струват доста пари и имат поддръжка, къде е електронното гласуване вече и бабите имат смартфони и моля без оправдания, след като за 5 минути мога да си открия сметка в банка и да натегля кредити с евротръста през телефона защо не мога да гласувам, ако има желание ще направят и да може да се гласува от телефон, през пощата, по телефона и каквото се сетите, но явно си искат манипулираните машини.