45

Анонимен

преди 1 година

Боко тиквата опитва да е ментор на народа.Срам и позор!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Браво на Ицо. Достоен. Гробарите са налазили коментарите.

43

Анонимен

преди 1 година

че що пък трябва да правим това което правят уж по целия свят? по целия свят гласували с хартия-дайте и тука така да гласуваме. Ми, че то по целия свят мъжете сключват брак с мъже, трябва ли и тук да направим така? Това, че някъде го правят по някакъв начин, не означава че този начин е правилния.

42

Анонимен

преди 1 година

Браво Ице!Дай Боже повече такива хора да влизат в българския парламент като депутати.

41

Анонимен

преди 1 година

Ице свършиха ли дечицата за оправяне че си тръгнал с парламента да се занимаваш

40

Чук и Гек

преди 1 година

Запомнете и разберете, невежи! Промените в гласуването са необходими на Буко Тиквата ПРЕДИ президента да му връчи мандата, за да може след това да изнуди ПП и ДБ за подкрепа, каквото и правителство да внесе за гласуване! Тоест - ако не ме подкрепите,, ще ви пратя на избори мо моите, мутренските хартиени подправени протоколи правила, ако ви стиска! Кара Дая е ясен! Корнелата първо мисли за местния вот и измрелия си електорат и е готова на правителство и с Герб, защото не понася Радев! Виж Вежди!

39

Анонимен

преди 1 година

В не повече от десет страни по света има изцяло само машинен вот,значи според тоя мамин убавец всички останали се подиграват със своите избиратели,така ли?

38

Кути

преди 1 година

Ицо, Ицо ти си ***. Не знам какво друго да ти кажа.

37

София

преди 1 година

Боже Господи, наркоманчето тотално е изплискал легена. Някой се бил подигравал с народа ти, а когато размахваше средни пръсти от народното събрание, това не беше ли подигравка с народа ти?!?! Съжалявам ти лицемерието, некадърно наркоманче, съжалявам го. А още повече съжалявам, че нямаш капацитета да го видиш и осъзнаеш.

36

Анонимен

преди 1 година

дО 37: НЕ САМО ТОВА, А ЗАЩОТО СА ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ И ГРАЖДАНИТЕ СА РАВНОПОСТАВЕНИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ.

35

Сатир

преди 1 година

"Мръсната машина може и трябва да бъде спряна." Ицето се разтовари след след нещо глътнато или смъркано но обърка единствено с множествено число. "Машинки" Ице, може и Мадуровки.

34

Наистина

преди 1 година

Няма такава държава. развалиха редовно избрано правителство заради лична и партийна изгода, тръбяха че в такава сложна международна ситуация страната се нуждае час по-скоро от работещ Кабинет, проведоха си изборите и месеци след тях те още бягат от отговорност. За джипкоБиБитко има само един въпрос - временна Коалиция или самостоятелно управление на пролет по нашите (моите) правила. Жалък е Бойко, просто е достигнал крахът си.

33

Един въпрос

преди 1 година

Швеция, Норвегия, Франция, Дания, Германия, Финлндия с хартиени бюлетини ли са според вас? С хартиени са! Защо, нека си зададем въпроса! Защото, са преценили че с машини има прекалено голям риск от измами.

32

Анонимен

преди 1 година

Абе еййй шемитли,какво подигравателно има в това да има съчетано гласуване,машинен вот и хартиен вот с бюлетина?Подигравката е от страна на твоите другарчета от ПП и продажниците от ФБ,че се правят на ощипани моми!

31

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на подобни псевдопатриоти е, че си мислят, че народът е ТЕХЕН. Ко *** ле, затъпяло от трева, НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖА!

30

Ицо Хазарта

преди 1 година

отдавна е бита карта..

29

Тоя може да чете и

преди 1 година

да пише и се е взел много насериозно. Порасна му работата ама проблемът е че взе да му расте и носа много. Нали така, Пинокио?

28

Да ама,

преди 1 година

вие първи започнахте да се подигравате с народа! Какво лошо има, всеки да гласува с каквото иска,защо ще ограничавате хората да гласуват само с машини ?

27

Въх

преди 1 година

Само част ли?Щото повечето от народа е на мнение , че всички депутати се подигравате гадно с него..И ще си получите заслуженото съответно..Рано или късно..

26

Ицето на вид

преди 1 година

прилича на ***! Затова е в парламента! Там му е хвърлен пъпа!