38

Анонимен

преди 1 година

Има, блокчейна е такава, до сега никой не е успял,щ да хакне транзакция, а много са опитвали, ако Митов знае друго, нега го сподели, това ще е световна новина. И между другото на блокчейн могат да се направят избори през интернет, ама тука с едни машини не могат да се оправят, та камо ли с интернет гласуване.

37

Алекс

преди 1 година

За ГЕРБавите знаем,че са специалисти по пробивите.Затова и се задържаха толкова дълго във властта.

36

Анонимен

преди 1 година

Дайте на гербер една машина и нека опита да манипулира машина, при спазване на всички законни мерки и защити. Нека да дават пряко опитът им за манипулация на машината.

35

СМЕХ...

преди 1 година

ПОЛЗВАНЕТО НА МАШИНКИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ---БЕЗ ДА СЕ БРОЯТ ВСИЧКИ КВИТАНЦИИ ОТ НЕЯ ......СИ Е ЧИСТА И ЯКА ДАЛАВЕРА НА ИЗБОРИТЕ!!!!!!!!!----ЗАТОВА И РАЗНИ ПИШМАН -КОМЕНТАТОРИ ,/ УЖ/ ПОЗНАВАТ РЕЗУЛТАТИЕ ОТ ИЗБОРИТЕ С ТОЧНОСТ ДО 0,1%....ХА,ХА,ХААААА....

34

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже, че изборният процес трябва да е просстт, за да може Идолът на проссттите да лъжат и манипулират изборите простто. Просто с подмяна, химикалка, подкуп, плащане в проссто в брой. Защото купуването и продаването на гласове от ГЕРБ е престъпление.

33

Анонимен

преди 1 година

Сигурно. Нали точно вие (ГЕРБ) ги избрахте и закупихте тези машини. Ясно каква ви е била целта. Проблема е че някой е намерил начин да блокира функцията за манипулация май, което вас не ви отърва.

32

Анонимен

преди 1 година

Изказа се за нещо което го знае целокупния народ. Така е на Запад затова конструкцията ЦЕНТРАЛНА Власт не работи. Там партии не дават пари на фирми и да си правят врътки с тях. Там няма НАП / Национална Агенция за Приходи/ там Урсула, Меркел не правят магистрали . Там архитекти не решават и не стоят над кмет и да застрояват. Там върховенството на закона се спазва. Не на партийния вожд.

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя кога стана хакер? Какъв цвят хакер е ? :D Къде е Барни когато ни трябва ?

30

Анонимен

преди 1 година

До ХахахаПич, това не ти е филм да качваш на флашката с уж подправените резултати. Всеки един файл пристига със сертификат от член на сик, който го е потвърдил с картата си през машината. Демек ако някой вземе флашката и реши да смени файлът с резултатите той няма да може да вкара сертификатът от картата освен ако не е от машината за изборната секция. Толкова с точка а и точка б, казвам ти това не са филми на флашка да подменяш.

29

Е

преди 1 година

До От чужбинаЕ как какъв за ПП и Слави Чалгата

28

Офф

преди 1 година

До ИванИванеее във всяко комисия има хора от всяка партия плюс желаещи наблюдаващи.кои от тях са в издънка да кажеш?

27

Хахаха

преди 1 година

До АнонименКода е само на флашка от точка а до точка б може да се смени много пъти повече от колкото да се намерят валидни и попълнени бюлетини.

26

Ем

преди 1 година

До ВалентинСофтуера на банките минава тонове одити преди да започне експлоатация за разлика от мадуровките. Отделно получавам смс колко пари и къде съм използвал. Отделно мога да проверя това в онлайн банкирането. Къде и кога мига да проверя цик за кой си мисли че съм гласувал.

25

Хансчо

преди 1 година

До VansА не беше ли по непреодолимото желание на президента и ***?

24

Анонимен

преди 1 година

Сю, всяка една манипулация по кода на дадена машина може да се открие, докато подмяната на чували не!

23

Е

преди 1 година

До За Витков!Ами в Европа не гласуват с машини. А в САЩ машините печатат попълнена бюлетина. Ок ще съм ако се сравняват отпечатаното от машините с предоставеното от флашката, както и възможността човек да си провери по всяко време за кого е гласувал по номер на отрязъка? Отделно сорс кода на цялостното програмно осигуряване на машините да е задължително публичен в интернет,,,

22

Анонимен

преди 1 година

То щом си пробит от3ад какво остава за някаква си техника.

21

Vans

преди 1 година

Топно Бойко ги въведе тези малини, б*хти лицемерните, лъжливи г*зове и оше по-гл*пави техни избиратели

20

За Витков!

преди 1 година

И затова дай да бришеме с гума и молив! Ба...ти логиката Митов! Зле си бяхте, зле сте и зле ще си останете всичкото гербрухтели! Символ сте на застоя и назаднечивостта!

19

Понеже

преди 1 година

Не успяхме да създадем общество от образовани и културни хора, с икономика основана на иновации и технологии и част от Европа/ то май и никой не опита/...сега ще гласуват строителни работници, шофьори,пияндурници,русофили и пенсионери на които им обещали трохи! Ние сме държавата на бъдещето! Ко останем и 5 милиона!