154

Украински депутат

преди 1 година

Да се примирят въобще без ток, не ме интересуват бедняците

153

Гошо

преди 1 година

Браво на ПУТИН малко им е на тези нагълци

152

Анонимен

преди 1 година

В Днепропетровска област руската артилерия нанесе удари по огневи точки на противника в Никопол, Новокиевка и Добра Надежда. В южния участък на фронта Въоръжените сили на РФ отработиха позиции на противника в Антоновка, Зеленовка и Музиковка, а също така поразиха цели в Херсон. През нощта Въоръжените сили на Украйна атакуваха гражданска инфраструктура в град Альошки.

151

Анонимен

преди 1 година

В донецко направление ВС на РФ атакуваха вражески позиции във Водяни и Авдеевка. На свой ред украински формирования от оръдия и реактивна артилерия обстрелваха жилищни сгради и граждански обекти в Донецк, Еленовка и Зайцево. В южнодонецкото направление руските войски отработиха цели в Угледар, Богоявленка и Золотая Нива. В района на Запорожие ВС на РФ нанесоха удари по струпвания на противника в Камишевах, Гуляйполе и Малиновка.

150

Анонимен

преди 1 година

Руските войски атакуваха позициите на украинските формирования в село Рожковичи, Сумска област. През нощта в района на Харков ВС на РФ атакуваха вражески цели в Чугуев. В Старобелското направление руските войски отработиха съсредоточаването на личен състав и техника на ВСУ в Лозовая, Стелмаховка, Новоселовски и Терни. В Бахмутско (Артьомовско) направление руските ракетни войски и артилерия поразиха местата за съсредоточаване на украински части в Бахмут, Соледар, Опитни и Яковлевка.

149

Анонимен

преди 1 година

Според медийната платформа Devex общият размер на помощта, предоставена на Украйна от февруари до октомври от западните страни, достига 100 милиарда долара. Само малък процент от тази сума е насочена към хуманитарна подкрепа. Американският Институт за изучаване на войната ISW: Времето забави боевете в Източна Украйна през последните два дни. Пороен дъжд и суграшица спряха наземните атаки или ги забавиха драстично."

148

Анонимен

преди 1 година

В Маринка щурмовите части на ВС на РФ настъпиха в централните райони на града. Противникът оказва яростна съпротива, но понася загуби и отстъпва от подготвените отбранителни линии.Упорити битки в градските райони. Има шансове зомби нацитата от Маринка да бъдат зачистени напълно. Претоварването на енергийната с-*** продължава. В Киев силен пожар в електрическа подстанция след експлозия. Енергийната система не може да се справи с натоварванията и електрическите подстанции вече се саморазрушават.

147

Анонимен

преди 1 година

Те затова ли се опитват украинците да гръмнат аеца, за да светнат всички, та и ние покрай тях. Ако взривят аеца, няма карма която да им е малко.

146

Факт

преди 1 година

Но ще им издават електронна фактура от крилаторакетохолд

145

Анонимен

преди 1 година

До 171....А тия в Донецк и Луганск не искат западната система и затова трябва да ги убием така ли?Затова трябва държавата да се раздели и всеки да си избира.

144

Да идват у НАС

преди 1 година

ЩЕ ги туриме украинците в луксозни СПА хотели на светло, топло с басейни и джакузите и пълно безплатно обслужване.

143

Мечо Пух

преди 1 година

Парното е на макс, пералнята върти зелени тениски, доларите текат, какъв е проблема?

142

България

преди 1 година

Браво! Укрите без ток! И без това цялата енергийна система е строена от Русия!Нед справедливо да я използват! Нали не искат нищо руско!Гадни лицемери!

141

Анонимен

преди 1 година

Време е и на Зелката да му угасят тока, за да се приключва...

140

Анонимен

преди 1 година

Руските войски са ограбили близо 15 хиляди експоната от музея в Херсон. Преди да се изтеглят от града руските войници са изнасяли картини, артефакти и офис обзавеждане от Херсонския художествен музей в продължение на три дни.

139

Затвор за ПУТИН

преди 1 година

ГЛАвния прокурор на Украйна да изисква арест на наркоманите от Кремъл и на техните съучастници от Киев водещи терора срещу най руската република в света - Украйна..Предупреждаваме че КИЕВ е втора столица на Русия.Когато Москва е окупирана от наркомани и предатели начело с Путин Киев е столицата на руската империя /СССР.Да се докладва кои диверсанти са подставили Путин на власт в Кремъл...300 000 години затвор за Путин и съучастници изискват от охрана на Земята !!!

138

Дедо ви

преди 1 година

Не очаквах че има толкова много "хора", които да се радват на чуждото нещастие. Възрастни, болни, деца живеят с режим на тока посред зима. Не знам дали някой може да си представи реално какво е операционна без ток или хемодиализен център. Това е терор върху болни и немощни хора. Нищо не може да го оправдае, Не вярвах че може да си толкова заслепен от "любов" към която и да е държава, дори към собствената ти, за да не виждаш безумията на лидерите ѝ.

137

Някой знае ли

преди 1 година

Защо братският православен славянски руски народ бомбардира и унищожава електросистемата на братския православен славянски украински народ ?!

136

Ах ах

преди 1 година

Не е лесно да си съсед на тези варвари - руснаците !

135

Анонимен

преди 1 година

И как го излъчват Зелката като нема ток...