114

Анонимен

преди 1 година

До ,138....Значи ти не си редовен...

113

Факт

преди 1 година

Руснаците трябва да се примирят с Хаяско поне докато е жив.

112

Анонимен

преди 1 година

До ,238....Значи ти не си редовен...

111

Анонимен

преди 1 година

Не само ток.

110

Анонимен

преди 1 година

До 117....Той Путин може да каже и , че всички държави са фашистки.А ти...пиеш ли си хапчетата редовно.Или ги спря в момента в който Путин проведе ,,,парад на победата" на Червения площад....Избързал си.Пий си ги хапчетата както доктора ти препоръча и остави го Путин

109

Анонимен

преди 1 година

Никакъв редовен член не е на каквото и да е. Редовните членове не дрънкат като празни тенекии всеки ден по радиа и телевизии. Да си редовен значи да се държиш адекватни а не да се ззъбиш всеки божи ден.

108

Анонимен

преди 1 година

Непеотата да си подбират трроловете и опорките. Не сме се намерили на улицата че непеотрроловете да обиждат да заплашват и да гонят. Утре ще изгонят и вас работодателите им. освен нас. Лично пък на мен никой никога за нищо не ми плаща. Пиша си мнението. То отива да гони.Бг не ви е бащиния.

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 Русия нападнала САЩ на Украинска територия - хахахха. Ами защо реално не нападнаха САЩ на тяхна територия, защото май не им стиска и нямат потенциал и сила за това. За пример ти давам, че щяха да приключат с Украйна за 2 дни, а май вече 9 месеца се мъчат :)

106

Анонимен

преди 1 година

До 117....Украйна членува и редовен член в ООН.Което следва да е суверенна държава .Не знам от къде си прочел че Украйна я нямало на картата на Света....Щом слушаш Путин , може да прочетеш в руската преса , че и България я е нямало никога И че България никога не е съществувала.Ти какъв българин си тогава?Значи си руснак...

105

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо ще изпотрепят окончателно руцката армия до пролетта. Украинци със студено ще плашиш, хахахах

104

Анонимен

преди 1 година

До 130. Луд си ти. Една гънка на мозъка, едва ли имаш повече.

103

Анонимен

преди 1 година

До 118....Преди коя война Путин е призовавал за преговори бе.?.Путин нападна Украйна и анексира Крим....Това не е ли обявяване на война бе?.Путин нападна Украйна и превзе със сила Крим.Построи незаконно мост.И тогава заговори за преговори.Това мирни преговори ли са?Щом го попитаха защо превзе Крим отговори За да не го превземат САЩ.Това преговори на нормален човек ли са Путин е луд държавник.Като Хитлер.И свалянето и задържането му е основен приоритет А не преговори с един луд човек като Хитлер

102

Анонимен

преди 1 година

Украйна е пътник. Въпроса не е да ли, а кога.

101

Анонимен

преди 1 година

Той Зеленски е много по нисък от Путин така че епитетите на сорросоидите в много по голяма степен важат за Зеленски а и Шолц и Макрон са колкото Путин високи. Зеленски е доста по нисък.от тях тримата. Метафорите на непеотрроловете всъщност важат за него.

100

ЦИПСО

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

99

Анонимен

преди 1 година

До 109...Виждам , че и ти нападаш и призоваваш за насилие над суверенна държава .Учудвам се на БГ прокуратурата Преди време през времето на Кирил Петков и правителство , такива като тебе ги съдеха за призивите им в социалните мрежи Сега Гешеф се завърна на власт И пак русофилските агитации се усилиха Явно руското влияние се завърна с падането правителството на ПП

98

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

97

Fena

преди 1 година

До Анонимен 111Mишka си ти, а не някой друг. Мишлето гледа само сиренцето и не може да предвиди капана, защото е Tъпo. Като всички дето преговаряха с руснаците и опряха ножа до кокала. Повтарят като папагали "Свобода, НАТО, Украйна" и изобщо не предвиждат как това ще се стовари после на главите им! Когато едни преговори са довели до война, значи тези, които са ги водели, са били Mишoци!

96

ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

95

Анонимен

преди 1 година

Виждам , че и ти нападаш и призоваваш за насилие над суверенна държава .Учудвам се на БГ прокуратурата Преди време през времето на Кирил Петков и правителство , такива като тебе ги съдеха за призивите им в социалните мрежи Сега Гешеф се завърна на власт И пак русофилските агитации се усилиха Явно руското влияние се завърна с падането правителството на ПП