152

Офф

преди 1 година

Бокич, направи с ДПС, Итн,възраждане, нали вие се мобилизирахте да оправяте нещата...

151

Оффф

преди 1 година

Стигне бе бокич. Направи си с Итн,възраждане и БСП. Какво плачеш на цяла България...

150

да живее

преди 1 година

ГЕРБ и БОРИСОВ ще спасят България

149

Брей,

преди 1 година

...ПросТоТо агитирало от 2009 година? И бил прекаран, и сега бълва змии и гущери, че някой някъде го изработил! Или не му платили достатъчно за лъжите!

148

До ПросТо То

преди 1 година

Каже ли някой, че ГЕРБ са управлявали 12 години, или не може да смята, или му се осребрява да прави другите на по-тАпи от себе си? А ПросТоТо вече от години цикли , как ГЕРБ управлявали 12 години! Отдавна да съм те уволнил за бездарие и липса на капацитет!

147

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТо То...драги/драга !....Държавата е един много ТРОМАВ субект !...ВСИЧКИ ПОГРЕШНИ действия на "управляващите" се проявяват С ГОДИНИ ПО-КЪСНО !!!..Сега берем плодовете на над 12 годишното беснеене на това съществително и държанките му...Нещата няма как да се оправят с"едно махане на вълшебната пръчица"..САМОПРИМАТИ като вас залагат на простотията "Съсипаха държавата за шест месеца"..А това,че наричаш мутрагена "политик", само ме разсмива..Но ние си ви знаем-неговите пуделчета..

146

Анонимен

преди 1 година

Направиха нов филм за Меркел. Някой български режисьор нека да направи филм за Борисов. Ще стане истински комедиен хит. Толкова много изцепки, подслушани разговори, Мата Хари, кюлчета, пачки. Името може да бъда: "Слуга на мафията". Германците по-малко европейци ли са, че направиха филм за Меркел?

145

До ПросТо То

преди 1 година

Борисов отдавна е най-добрият и най-адекватен български политик! И отдавна евтината помия се отми! Ще стане две години, откакто Борисов не е на власт, и всички виждаме,какво се случи с държавата! Само някои Щатни Пом'и'яри още не са го забелязали!

144

Анонимен

преди 1 година

Чували с пари, чували с хартиени бюлетини, пачки евро, кюлчета злато. Това е истинско. Всичко друго е измама. Техниката се манипулира.

143

ПроСоТо

преди 1 година

Банкянския ром се мисли и се изживява като "българския Дон Корлеоне"...Това е очевадно от начина му на плямпане,от самия му вид и застрашителния назидателен тон...Но това не е прецедент!...ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ сред колегите му имат некакви мании :-Кой се има за Наполеон,кой за Хитлер,кой за майка Тереза,кой за.."Голямата британска енциклопедия" !..Обаче изглежда сме прекалено търпеливи към дефектните персони..Което не е лошо по принцип,но когато един такъвЛУД бръчка нещата в държавата,трябва да бъдем

142

Анонимен

преди 1 година

под триста човека гласуват с бюлетина

141

Холокоста

преди 1 година

Дон буци свали правителството сега иска да управлява той ама няма кой да му се вьржеБлизо милион бьлгари вече ги няма след улравлението на - герб

140

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП се коалират с ГЕРБ, то ГЕРБ ще ги смаже и срине тотално. Който се събере с ГЕРБ свършва на бу ни щетo.

139

Фурнаджийска лопата

преди 1 година

Вчера Бойко наричаше машините "Мадуровски" и искаше нови машини, а днес, щом Христо Иванов ги нарекъл "Борисовски" те вече за Бойко станаха добри. А като са добри, тогава за какво да се гласува и с бюлетини? В Белгия гласуват изцяло с машини, ние не сме първите в ЕС, които сме въвели машинно гласуване.

138

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

137

тома

преди 1 година

Тиквата иска правителство не защото мисли за хората ами иска да се докопа до милиардите които идват от Европа.Стара мазмантия е той

136

Анонимен

преди 1 година

Австрия изпратила първите 150 лаптопа като обещаната помощ за украинската войска. Сериозно.

135

Тонката

преди 1 година

Бойко ГЕРБ с най-много гласове за 7ли 8ли кой ти пореден път вече народа си казва и показва на с всеки избори)):))

134

аз

преди 1 година

Направете бре! Тикви, турци, комунисти и копейки. Нали вие свалихте работещо правителство!

133

Анонимен

преди 1 година

Боко купил Машините на Мадуро. Гешев веднага да се самосезира. Пак си признава престъпление, а Гешев мълчи. Пред Боко има два пътя - затвор заради Машините на Мадуро, или машинно гласуване.