151

Случаен минувач

преди 1 година

Още преди 30 години показахме, че нямаме читаво следствие. Помните ли аферата Сапио? Тогава Иван Костов се измъкна сух от водата. Ако бяхме държава на място - още тогава трябваше да бъде осъден!

150

Няма майтап вече

преди 1 година

Положението е сериозно вече не ни дават дългове на нормална лихва,вече никой не купува държавни облигации -това е страшен знак.Само не знам как успяха за 2 години да сложат хикса на държавата ни.Това или трябва да си супер способен подривен агент или супер неспособен в управлението ...

149

Случаен минувач

преди 1 година

Случаят Джемкорп не трябва да минава "между капките". Става дума за държавни пари и ощетяване на държавата... А колко са присвоили за себе си - само те си знаят. Крайно време е следствието да ги притисне и да си кажат всичко.

148

ама

преди 1 година

Тия и двамата що не се хванат за парапета

147

Случаен минувач

преди 1 година

Значи този случай с Джемкорп трябва да бъде разнищен. И да се види какви щети има за държавата ни от него. Къде сте тръгнали бе, ей, алоу, правителство на малцинството ще правите! Аз не искам да ме управляват един kypвap и един пасивен пeдepact. Хората не ви искат, не разбрахте ли? Трябва да отговаряте пред съда за разхищенията на държавни пари, за ограмните заеми, които взехте, че и внуците ни ще ги плащат, за инфлацията, която предизвикахте! Бай Ставри ви чака!

146

Шменти-капели

преди 1 година

Янев бързо ги разшифрова тия.Български възход само миже да ни изкара от блатото ,но нямат пари и спонсори за реклама ,а вече младите се образоват политически от нета ,а ПР-ите на ПП яко бачка с социалните медии и яко рекламни клипчета и то персонално поднесени за ползвателя.

145

Анонимен

преди 1 година

Супер. Нали всички искаха правителство. ГЕРБ казваха колко било важно. Ето го. Сега ще млъкнат ли?

144

Армагедон

преди 1 година

В библията е казано "Края на дните ще започне когато недостойните дойдат на власт"

143

Анонимен

преди 1 година

ПП ГЕРБ ще направят правителство с 1-вия.

142

Щ vi + Щ

преди 1 година

Помнете ми думата---След време който е гласувал за тези , ако има капчица разум , ще се срамува от себе си.

141

Народа=500 бройлера?

преди 1 година

Тия ПП имат 500 щатни протестъри дето са по разни офисчета на некви фирмички-фондацийки около разни проекти (в на ПП проектите над 50% от проекта е за следене на качеството -неква протестърка седи в офиса и следи "качеството").В група във фейса се дава сигнал за протест и хоп 500 ача на площада.Медиите обилно зхранени от ПП през министерството на спорта (3 милиона за реклама на спорта само на една медиия) отразяват сбирката като национален протест.Киро гордо заявява-НАРОДА ни иска обратно...

140

Юмер Али

преди 1 година

Тези двамата не знаят как се управлява държава. България трябва да се управлява от истински родолюбци и професионалисти като Бойко Борисов и Ахмед Доган. Догодина без машините от ГЕРБ и ДПС заедно ще спечелим над 60% на изборите и ще съставим управленска коалиция. ПОБЕДА!

139

Сър Уилямс

преди 1 година

До Новите поробители!: съгласен съм колега ... нещата които тези двамата от снимката както и техният покровител радев причиниха на родината ни са толкова ужасяващи, че справедливото наказание за тях би било: доживотен затвор!

138

Анонимен

преди 1 година

Доган, Пеевски, Гешев и Борисов не харесват това. Хайде тролчета, давайте нещо за парапета.

137

До 144

преди 1 година

Проблемът е че тия двамата раздават пари на калпак. Които пари обаче са взети на кредит. Заробиха държавата. Хората които гласуват за тях обаче съдят само по джоба си.

136

666

преди 1 година

Ако сме искали вие да управлявате, нямаше да ви свалят и щяхме да гласуваме за вас, а ние не сме....Я си стягайте багажа за Канада!

135

Игнатов

преди 1 година

Абе къде е Ленчето -употробена и изхвърлена -метафора на цялата ни държава -употребена от тия за офшорни цели.

134

анонимен

преди 1 година

Колко хора ще студуват и гладуват заради тия случайници !

133

Анонимен

преди 1 година

Като ще са малцинство нищо не ще могат да приемат. Всичките им идеи ще пропадат. Освен това видяхме, че не са особено умни. А много им се управляваааа.

132

Новите поробители!

преди 1 година

Съсипаха ни държавата ,хазната от + 5 милярда е на минус 30 милрярда.Поробиха децата ни всяко дете в България вече се ражда с 15 хиляден дълг към кредиторите.Още от римско време има два начина да станеш роб-да загубиш войната или да не може да си платиш дълговете.....