21

Анонимен

преди 1 година

Незнае защо ??? ,явно има защо

20

Анонимен

преди 1 година

Бие ли българската полиция и имат ли място биячите в МВР?

19

емо

преди 1 година

100 % е от новите българи,защитени от закона!сигурен съм ,че е невинен!

18

Васил Николов

преди 1 година

то ако жена му ставаше за нещо щеше да види този полюцай, *** нещастна, марш от котел веднага, никакво освобождаване, пратете ми го

17

Димов

преди 1 година

Измъкнал се от белезниците?!? Как става това?!? Прибрал се с падане -от къде е паднал, че да се прибере?!? Луна?!? Друга планета?!? Леле майкоооо...

16

Анонимен

преди 1 година

"Абе ако ти теглят и на тебе един бой такива '' полицаи '' друга песен ще запееш" - Ще пея, ако мога, защото може да извлека доста парички. А следващия път кгоато ме хванат в крачка, ще имам карта за излизане от арества, защото ще твърдя, че е лично отмъщние.

15

Юруст

преди 1 година

"Ако са имали някакъв личен спор, и ченгето е взело правосъдието в свои ръце!" 45 годшен полицай, в личен спор с 22 годишен ... ХАХАХХАХАХХАХАХ - Колега ли си, бе?

14

Анонимен

преди 1 година

"в много от случаите баш за нищо ги бият," - Аз па да ти кажа, че имам виличка в едно малко градче, кдъето стана повече ваканционно жилище и имаше МНОГО КРАЖБИ. Прокуратурата не правеше нищо. Полицията беше с вързани ръце. Ама като почнаха малко "финансови стимули" и услуги (да кажем, че нечии деца, получиха добри позиции в София), един свестен адвокат и 20-30 набити, знаеш ли как ПАСИФИЦИРАХМЕ цялото градче. Сега е СУПЕР! Ти си живей сред хауса и чакай на корумпираната система.

13

Анонимен

преди 1 година

Много шведски стана форума. Говоря за истинската Швеция. И там бяха много меки и мили, говорих а за ред и за права ... Сега водещата паритя е дясно-центристка, а втората дясна паритя направо искат да вадят пуките и да гонят емигрантите. Такава омраза не с еполучава, ако системата си работи и няма ощетени.

12

Анонимен

преди 1 година

До 13 - След 3-4 обира, заплахи от крадците и главевн полицай, дето вдига рамене и казва "Ми ще ти напиша сега документие, ще ги пусна, ама те ще кажат, че не са били те и после щще ме викаш, да разлседваме, който ти е хвърлял камъни по прозорците", и ти друга песен ще запееш.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Аз не крада и не продавам наркотици. Интересно е, как все дилъри и крадци и ги бият така. А и ... Серизно ли вярваш на това ред? В тоя сайт, дето все ревете срещу Гешев и съда?

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Абе ако ти теглят и на тебе един бой такива '' полицаи '' друга песен ще запееш Каквото е да извършил младежа си има ред за това -прокуратура , съд и така нататък Сега по този път ще минат тия примитивни типове в униформа ...

9

Анонимен

преди 1 година

В комунизма като ги биеха - почти нямаше престъпления. Малко му е бил боя на тоя. Те без нищо няма да се занимават с него. Не уволнение а повишение трябва за ченгето

8

Анонимен

преди 1 година

Защо не се казва че Момчето е крадеца на селото за който всички знаят, и че е от боята...***?

7

Анонимен

преди 1 година

Малко са ги били. Преди не смееха да гъкнат, ако видха камера. Споко - ще мине делото, пак ще го бият.

6

Анонимен

преди 1 година

Има едно адвокатче, дето много лошо ги научи...

5

Анонимен

преди 1 година

И след малко бой, не само, че сеганите крадци ставаха примерни граждани, ами минаваха ГОДИНИ, преди да има нови крадци.

4

Анонимен

преди 1 година

Преди в Сливен и околията имаше кражби. Ама тогава се биеше. Биеха стопаните. Биеха комшиите. Биеха и родата. Най-лошо биеха милицията, обаче.

3

Анонимен

преди 1 година

Добре са го били.Проблемът е ни че са го били, а че много малко ги бият и нищо не ги наказват тия престъпници, които само права имат.

2

Анонимен

преди 1 година

Те всичките бити, все едни невинни, милички и добрички. Аз толкова хубваи работа за човек, не съм чувал и на погребението му ... Аиначе с по 5 висящи дела, няколко присъди, пробации, открили в тях 100 кила амфети, ама те били на братовчеда, имал и пистолет, ама той бил за лична защита, нищо, че е с изтрити номера и сменена цев.