14

Анонимен

преди 1 година

Стига че ставаме смешни и жалки вече. Какво ще стане като дойде Мъск, ще се изсипят американски туристи ли,, щот си нямат Гранд Каньон, ще гледат уникалните и чукари.

13

Някой

преди 1 година

20%-30% по-високи цени. Ами слагайте ги на богатите. Това значи отлив на много българи поради невъзможност. Продажна родина сме. Значи за високото обслужване слагайте им високи цени, но не си играйте с хората. Значи затова не се прибирам в България. България на мене лично нищо не ми показа от себе си освен зверска работа и мизерия. Сега всичко що е чуждо по курорти и знае за места който и българите не сме чували, но не можем и да си позволим да видим. Абсурд след абсурд е България

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Слабо ти е въображението бе." Завод в България, е затова наистина трябва въображение, трудно си го представяме. Може и геймърите да се включат - на видеоигра да се направи - в България се произвеждат летящи електрички и се състезават над скалите?

11

Dim Space

преди 1 година

Дано с г-н Илон Мъск имаме бъдещи технологично прогресивни бизнес взаимоотношения! Българи да летят с Спейс Х или друга програма на НАСА и Америка!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Ама на министъра някой казал ли му е нещо? Или той си е въобразил? Мухахахахах

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Слабо ти е въображението бе. Какъв шеф на завод в Германия. Шеф на завода в България ще го направи.

8

Анонимен

преди 1 година

Голем играч сме имали за министър. Малии :) Сега ако го забележи Мъск, като приключи с министерстването ще го направи генерален директор на завода в Германия или направо на spaceX. Щом е възможно да стане министър, защо не е и това?

7

Пфффффф

преди 1 година

ДжурнаГлистика,баце!"Нерде Ямбол,Нерде Стамбул!"Айде у лево с т*Ъ*пите сензационни заглавия и кухи безсмислени статии за пълнеж!

6

До Анонимен

преди 1 година

илънчо не е супер велик, за супер умен сущо може да се поспори. той е просто сламения човек на цру....прочети колко пъти държавата го спонсорира (за това и е богат)...

5

С чужда пита...

преди 1 година

Като министър трябва да отиграваш всякакви топки, ***. И тези идеи трябва вие да ги мислите и реализирате, а не сега на гърба и на труда на фотографа да си правите евтин PR и да си трупате точки...

4

Анонимен

преди 1 година

Мъск не е основател на Тесла а е собственик, не пишете измислици. Основателите са двама и са Мартин Еберхард и Марк Тарпенинг. Сега като купи Туитър да не го изкарате и основател на него.

3

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск е велик.Един от малкото умни и затова е толкова богат.Господ здраве да му дава.

2

До министъра

преди 1 година

Не е лошо да вмъкнете под снимката и допълнение към поканата- а именно че в тази екзотична дестинация където го каните Мъск, пенсията е 100Е, а заплата 200Е. И шансът да му откраднат Теслата е доста голям....

1

Анонимен

преди 1 година

Мазното министърче къде се бута