13

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Тази "експертка" да каже защо цената на тока се покачи, след като минахме на свободния пазар /говоря за фирмите/, а тя прогнозираше обратното?!! Няма ли да понесе някаква отговорност, или пак трябва да и гледаме гадната мутра по ТВ-то?!!

12

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПАРТИИНИТЕ ВОЖДОВЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЕДВА ГИ ИЗТЪРПЯ 32Г. ДА РУШЪТ,КРАДЪТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ.НЕ СТЕ НИ НЕОБХОДИМИ ВСИЧКИ ВИЕ ПРОКЛЕТИ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ.ИСКАМЕ СУРОВО НАКАЗАНИЕ ЗА ВАС И ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БЕЗПАРТИИНИ БЪЛГАРИ ЧЕСТНИ ,ДОСТОИНИ И ЗНАЕЩИ.

11

9689

преди 1 година

Нушка-плямпалото,лъжец ненадминат.

10

Анонимен

преди 1 година

Обади ли се на кака Гинка?!

9

Тед Бънди

преди 1 година

Ква е тая леля?

8

Анонимен

преди 1 година

Доколкото се чува вече са се наговорили с Нинова, така че правителство може би ще има! 6-7 депутата от БСП уж против волята на Нинова, ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, ДПС и Възход, Нинова ще ги обяви за предатели, но всъщност това ще става с нейно знание! Статуквото се завърна на куц Славуц и крива Крушовица

7

До 5

преди 1 година

То това са им "експертите", други нямат. Некадърни, но за сметка на това безрезервно предани на вожда Винету.

6

Анонимен

преди 1 година

БСП и ИТН върнаха ГЕРБ на власт. Тежко ни и горко оттук нататаък. Някои май много харесват бедността и мизерията.

5

Стабилност?!

преди 1 година

Не мерси! Достатъчно ни стабилизирахте през последните 33 години. Доста хора избягаха от вашия стабилитет, докато други умряха от стабилност. Някои се стабилизираха толкова много, че са абсолютни монополисти на "свободния пазар". Всеки път като чуя "стабилност" направо настръхвам! Удивен съм от презкуризма на тия дето създават тази стабилност.

4

 Електрохолд и Гинка

преди 1 година

Тая naча ще обясни ли как съученичката и купи бизнеса на ЧЕЗ тук и станаха Електрохолд? И как така Боко иска Енергохолд да се съобразяват с него докато дават заем за да се купи същият този бизнес (записа на който Боко говореше пиян) ? Ще каже ли защо реално Боко е собственик на Електрохолд??

3

Анонимен

преди 1 година

С кой ще предложи ?С булката от шуменските села където мъжа и излежава 11 г в испански затвор ?Или пък с къдравата Сю ?А може би с Тома латерната която не спира да говори фантастични нещица ?С кой душо?

2

Горянин

преди 1 година

БРАВО,ЕТО СЕГА ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА БГ.УСПЕХ.

1

Анонимен

преди 1 година

Мафията си търси смокинов лист,за да прикрие магнолия от Банкя.