45

фр

преди 1 година

Не става ясно кой е насилника. Евтим Милошев май беше продуцент, трябва да излезе и да каже кой е насилника, за да бъде изключен за работа във всякакви проекти, ако се докаже, че е вярно.

44

Анонимен

преди 1 година

Ако знаете откъде идва думата "актриса" нещата ще ви се изяснят

43

Анонимен

преди 1 година

Не проумявам как едно преживяване ,което ти е донесло много страдание отново се опитваш да го съпреживееш.Защо се подлагаш на повторно страдание .Казват,че времето е най добрия лечител.Може би от благородни цели.Жените подложени на насилие да не се страхуват и срамуват.Трябва да бъдат смели и да рискуват,защото най големият риск в живота ни е да не рискуваш никога и за нищо.

42

Дедо Йоцко

преди 1 година

Едно време помня, че да си набиеш половинката не беше нещо ненормално, както и да си нашамариш детето. После имаше някакво уважение. Сега всеки говори и прави каквоти си иска. Храниш я, гледаш я обичаш я ...тя ти се надува и ти отговаря на всяко нещо...иска да е шеф-иска да е мъж. Ами като искаш ето ти на, пляс пляс да си знае мястото...пак повтарям жената и децата имат нужда от пердах, за да не се самозабравят. Живот.

41

Браво

преди 1 година

Мисля, че е крайно време да възприемем като общество Иранския подход към жените

40

Анонимен

преди 1 година

До ъъъ "Всичките коментари дотук красноречиво отговарят на въпроса защо" - да, "кариера", пропаганда на НПО проекти и тн. Общо взето всички отговори се съдържат в коментарите.

39

Анонимен

преди 1 година

А прокуратурата кога ще разпита всички жертви на насилие - и жени и мъже?

38

Лекар

преди 1 година

Не е искала да гълта, за това са и напукали шамарите

37

ъъъ

преди 1 година

Всичките коментари дотук красноречиво отговарят на въпроса защо жената не е посмяла да потърси помощ преди години, да не се чудите де..

36

Анонимен

преди 1 година

Хем сърби, хем боли! Сърди се, че не я е пожелал сексуално мисля

35

Рамацоти

преди 1 година

Добре де може и бита е не споря( въпреки, че не ми се вярва) , но се чудя как досега една не чух и видях да каже каква е причината? Все мъжете лоши разбириш ли...? Все те невинни милите и бити....ама за да те бият значи не е така без нищо, говорим, за човека до теб-този с който живееш и споделяш. Как те наби е така шото си много убава?

34

Бгг

преди 1 година

Типични ку**и кариеристки. Искат роли и се предлагат и след много години се оплакват, че са били насилвани.

33

Анонимен

преди 1 година

"Между другото, ако се докаже телесна повреда ,наказанието е лишаване от свобода." .............ха ха ха, добре, че не се е надрусал и напил, а после прегазил сумати народ викаш, а!? Забавен си!

32

Жана

преди 1 година

Тази чат пат я викат по некви клюкарски предавания ама е слаба ракия....и сега си прави рекламка...у Бг требе си страдалец и да те съжаляват, за да имаш некви що годе прилични шансове за успех. Я некой се сети един филм с тази(освен онази боза с докторите) дето таз момъ участвуува ???

31

Заплес

преди 1 година

О-хооо! Каката искала да е част от "промяната"!!!! И се кълне.......в баба си!?

30

Анонимен

преди 1 година

Кой знае какви лъжи ще издрънка пред прокуратурата

29

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно, дали ако се окаже, че лъже, че всичко е постоновка, дали от прокуратурата ще й повдигнат обвинение?

28

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

У нас почти всичко е имитация на нещо от западните страни. Имитация, евтина, набързо скалъпена.

27

Анонимен

преди 1 година

Значи на едната снимка със синка на сурата е с черна риза, а снимката със синината на ръката е с черна тениска - очевидно от нещо съвсем различно. Събрала там каквото имала като снимки на синини. Някой навехнат глезен или счупен нокът що нямаше сниман. Да подплатим "доказателствата"

26

Бай Чеп

преди 1 година

"Мъни, мъни, мъни...". Свършиха ми джобните и "спомени, спооомени, нижат се дните...".