12

Анонимен

преди 1 година

ФИФА не бръсне Путин за слива. Той се бори за същите глупости за които се бори и исляма. Борба срещу свободата да избираш как да живееш.

11

Анонимен

преди 1 година

Футболът винаги е бил политика. Създаден е работниците да си изкрещят адреналина на стадиона, а не срещу работодателите. Хляб и зрелище, нищо повече!

10

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо им се разрешава на ТЕЗИ да си присвояват дъгата? Дъгата е за малките деца, не за сексуална употреба!

9

Явор

преди 1 година

Правата на жените трябва да бъдат защитавани, но когато има световно, трябва единствено със стикери да се защитават тези права, а протести да има после. На тия от ФИФА за нищо не им пука, нали имат пари заради корупционни схеми и все някой им е длъжен, а правата на хората, на феновете, на футболистите не ги интересуват.

8

Явор

преди 1 година

Без да влизам в тона на такива като Нойзи, тъй като беше в БНТ вчера в студиото за мачовете, гледам ги и знам, смятам, че във футбола не е допустимо да се намесва политика и други работи. Това е футбол, бие по-добрият или по-подготвеният, разберете го най-после. Не казвайте на такива като мен, че са инати, инати се светът. Светът е твърдоглав така като гледам и наблюдавам чрез новинарския поток някои процеси. Политиката да не закача спорта. Нойзи това каза вчера, но той си е десен капиталист.

7

Анонимен

преди 1 година

Демек ФИФА, официално потвърждава че е пееераска организация. Като НАТО и ЕС.

6

Анонимен

преди 1 година

https://youtube/watch?v=3l7WsxjJDZwсвобода на словотозападната пропаганда лъжеше че Путин губи, Русия фалира, разпада се и Зеленски печели и трябва да му помогнем още малко. Очевидно Украйна губи тази война и целия народ е на път да се обърне срещу лъжливия режим на Зеленски...

5

бохема

преди 1 година

бира не дават да се пие,ама шарените байряци ги веят като съвететско знаме в атака

4

ПЛАЧА

преди 1 година

Една забавна новина от Кения - клипче на гей мъжки лъвове, които се сношават стана вайръл, а от Кения излезнаха със становище, че най-вероятно мъжките лъвове са видяли това деяние от туристи! АХАХАХАХАХА

3

Ами

преди 1 година

Мюсюлманите трябва да си вземат бележка от тези пpocтотии и американските войни в БИ и плътно да подкрепят Китай и Русия срещу Запада.

2

Анонимен

преди 1 година

Може .и об,атенящините, изкривенящините, сексуалните предпочитания и тн да си ги задържите в спалнята? А не да веете знамена заради това с кого си лягате? Благодаря.

1

Тато

преди 1 година

Походът за световно господство на обратните продължава.