4

Анонимен

преди 1 година

Христос?Той е бил тук, но инкогнкто за света.Знаем за него благорение на апостолите му.Как след като в онзи античен свят е бил скрит от всички и се е открил на малцина, то днес, когато чудесата на техниката са навсякъде да е иначе.С Христос всеки линчо съпреживява Бог.Не необходимо да го рекламирате като стока.Той няюа да е доволен, че търгувате с името му!

3

Анонимен

преди 1 година

Йоан Дамаскин е бил отречен от събора на иконоборците през 754г.Империята била изпаднала в ерес, подобна на днешната.Империята провеждала ереста като официална политика, както сега.

2

Анонимен

преди 1 година

Православната църква в България е време да вземе отнопение по повод закона за ликеидиране на православната църква в Украйна!!!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Честит имен ден на всички, които празнуват! И се сещайте по-често, че празнуваме Рождество Христово, а не коледни базари, еленчета, дядо коледовци, курабии и американски се.нилни коледни песнички. Огледайте се наоколо и забележете, че никъде не се вижда Христос в тази дива еуфория. Някой ви води за носа и ви върти главата накъдето си поиска.