60

Анонимен

преди 1 година

От ГЩ на ВСУ:В направленията Артьомовски и Авдеевски ВС на РФ продължават да провеждат настъпление, като активно използват авиацията за подкрепа на действията на сухопътните си групировки. През изминалия ден руските войски нанесоха масиран ракетен удар по критична инфраструктура на Украйна. Обекти на Виница, Киев, Николаев, Одеса и други региони попаднаха в засегнатата зона.

59

Анонимен

преди 1 година

Скоро и Мацква.

58

Анонимен

преди 1 година

Министерството на отбраната на Руската федерация провежда пореден обмен на военнопленници, 60 руски военнослужещи се завръщат в родината си, съобщи депутатът от Държавната дума Шамсаил Саралиев. Изпълняващият длъжността ръководител на ДНР Денис Пушилин потвърди, че днес 60 руски бойци ще се завърнат у дома. Размяната ще стане по формулата 60 на 60.

57

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат: Можем да очакваме новогодишна и коледна светкавична офанзива.И двете армии са готови за това. Да видим кой ще тръгне на офанзива първи."

56

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

С 15-20 човека рашистите се опитват /да обкръжат / Бахмут .....СМЕХ...!....ТИЯ ИДВАТ ДА СЕ ПРЕДАВАТ ,БЕ....НЕ ИМ СЕ ВОЮВА !

55

Анонимен

преди 1 година

ВСУ отново продължават да обстрелват жилищни райони на Донецк. Сутринта има обстрел от оръдейна артилерия и РСЗО. Въоръжените сили на Украйна нанасят удари и по Макеевка. Днешният обстрел на Донецк вече отне живота на четирима души. Толкова са и ранените. Има и тежко ранени. В Макеевка подстанция е ударена от ВСУ има Прекъсвания на електричеството и комуникациите.

54

Анонимен

преди 1 година

Анализ на ситуацията в Украйна от ISW (Американски институт за изучаване на войната): Руските войски продължиха да провеждат отбранителни операции на линията Сватово-Кременная. Руските войски продължиха да трупат успехи около Бахмут, но все още не бяха обкръжили града и провеждаха настъпателни операции в района на Авдеевка-Донецк. Украински източници твърдят, че малки руски щурмови групи от 15-20 души се опитват да пробият украинските позиции.

53

Анонимен

преди 1 година

В Одеса собствениците на автомобили се наредиха на километрични опашки за бензин. Местните съобщават, че заради ембаргото върху руския петрол европейците са спрели да доставят на Украйна петролни продукти, а на бензиностанциите има недостиг на бензин.

52

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Армията от украински дронове , ще подпали га щите на рашистите ---в радиус от 1000км.вчера -*** и Енгелс, днес -Курск ....а утре може и Москва ...!...НЯМА ВЕЧЕ ДА ИМА СИГУРНИ ВОЕННИ ЛЕТИЩА В РУСИЯ И ВОЕННИ СКЛАДОВЕ !

51

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че днес Украйна всъщност се е опитала да атакува две летища. Второто(освен това в района на Курск) било Белбек (военно летище в северозападната част на Севастопол). Но руската противовъздушна отбрана е прихванала всички дронове и те бяха свалени при заход. Тоест цялата им изобретателност се състои в измисляне на истории за залъгване на отчаяният народ, който ще прекара зимата на тъмно и студено заради един наркоман, свит като плъх в бункера си.

50

Четка за обувки

преди 1 година

За 62..... Личи си , че си служил в армията на соца. С боя само можеш да боядисаш дограмата на прозорците, но пак ще влиза студен въздух.А дано не си глупав ,за да разбереш за какво става дума де.

49

Анонимен

преди 1 година

В доста други сайтове има снимки направени от украинците след атаките а които се виждат два самолета с незначителни повреди и един унищожен камион. Ама за хохлите това си е повод за гордост. А руснаците? Ще оправят боята на двата самолета и отново sex за украинците.

48

Анонимен

преди 1 година

Анализаторите на Гардиън да си припомнят какво се случи с енергийната инфраструктура на Украйна след атаката на Кримския мост и Черноморския флот на Русия. Нека познаят от три пъти какъв ще бъде този път отговора на руснаците. Зеления компир пак ще точи ред сълзи ред сополи и ще се опитва да дава мареждания на НАТО да произвежда повече оръжие.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 ти можеш и да 4етеш лауууууу .... моза4ни присадки ли ви слагат ве4е в педерусията бе хибрид )))

46

Анонимен

преди 1 година

русия ве4е ни ту 95 ни ту160 може да издяла то и в ссср се брояха на пръсти

45

gosho

преди 1 година

До Боби p-e-d-r-a-s-t si po rojdenie.

44

Анонимен

преди 1 година

Стигнах до британския Гардиън и изгубих интерес да чета по нататък.

43

Анонимен

преди 1 година

до боби ....ще заровиж 120 тона бомбер в земляка тъ,,пото ми бягай да си пиеш хаповете и осазнай русия и ядреното им като армията го,,,вно

42

Анонимен

преди 1 година

Украйне се целеше в Ту-160, но за съжаление тези съветски дронове не са много точни и нацелиха съседно паркирания Ту-95.

41

Боби

преди 1 година

До 5858 Ако има ескалация (атомна) тези самолети първо отдавна ще са на резервни летища или съпроводени от танкери във въздуха. Седят на тези ОТКРИТИ НА 100% Летища за да се контролират взаимно САЩ и РФ стратегическите бомбери