62

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ Инфлацията не идва от паричните знаци, бе неподострен

61

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва И до кога ще караш така на ДАНО? я се освести! Животът върви напред, а не назад.

60

Чичо скруч

преди 1 година

Ще спрат на баба ми шортите

59

АНГЕЛ

преди 1 година

Инфлацията при тях тепърва предстои.Спекулата с цените им е най-малкия проблем. Хърватските банки вече са под шапката на ЕЦБ ,което ще рече, че ще имат почти неограничен финансов ресурс от прясно принтирани Евра .Тези пари ще вкарат в икономиката чрез раздаване на кредити което ще увеличи паричната маса в страната и инфлацията ще удря връх след връх !

58

54

преди 1 година

Къде ги видя тия проценти, бе миризливко. Я си измий гурливите очи. А защо у нас се вдигнаха цените с 20% без да сме приели еврото? А защо виното е сухо, а се лее. Марш обратно на училище!

57

До 31 ТИР

преди 1 година

Те платените писачи нямат почивен ден и на всяка истина чукат минусчета. Аз също се прибрах на 4 януари през Хърватия и цените си бяха съвсем нормални, в София е по-скъпо от Загреб, ама нали трябва да се оплюе всяка истина, типично по комунистически.

56

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 48: Това дали левът наистина е заместител на еврото ще ти се изясни ако при нас заради голямият дълг, който трупа държавата се срине валутният борд. Но дано не се стига дотам.

55

До 48 евроташаков

преди 1 година

И ти ли се продаде като онези *** на заплата да ни обяснявате колко е хубаво с еврото. Как ще цъфне и вържем. Като искаш евро бягай да минеш чинии и тоалетни във Гърция. Може пък да бършеши оакани задни части на някоя баба за евро.

54

Анонимен

преди 1 година

До Мислете бе хора А ти внимавай повечко в картинката, кой точно ти казва, че еврото е лошо. Защото твоята вселена е обърната тотално с главата надолу, включително за Ковид и ваксини. Ти си просто един много вреден организъм ( не човек)

53

Анонимен

преди 1 година

Балканска му работа, ден година храни .

52

До 47

преди 1 година

Абе как така сте на 55% на доходите? Нали всички сте програмисти с по 10 бона заплати, нали като чета коментарите в днес.бг всички сте инвестирали по 1-2 милиона в имоти и имате по 5-10 апартамента и никакъв балон не ви плаши! Как така ви плаши еврото като не си знаете парите? Или всички пишете онова дето ви наредят за по 50 стотинки на коментар?

51

Анонимен

преди 1 година

Да попитам тука евролибералните к...у...х...ари защо няма нито една държава която да е приела еврото и цените да не са скочили с 30% до 100%. Как пък един път не паднаха .Чакам отговори макар че логично мислене от представители от ДБ и ПП клони към нулата.

50

Бгг

преди 1 година

Нали няма да има инфлация при въвеждането на еврото бре, къде се изпокриха пишман специалистите ???

49

Мислете бе хора

преди 1 година

Когато един политик от тези в крали през последните 33 години "демокрация" ви казва че едно нещо е хубаво за теб не му вярвайте и обратното ако казва че е лошо значи е хубаво. Същото е и с еврото, същото беше и с ваксините. Почти всички, които познавам ваксинирани го изкараха супер тежко а аз го изкарах на крак без температура имах само малко кашлица и то най-стария Ковид.

48

Анонимен

преди 1 година

Не бойте се.. и нас тва ни чака... чакаме и новата евро-атлантическа коалиция да ни го набие сух

47

Анонимен

преди 1 година

Най-ми е забавно, когато абсолютни невежи за финанси и валути почнат дълбокомслено да обясняват смисъла на живота. Българска валута няма от 1997 година. Има фиксиран заместител към евро ( в началото към д. марка, а д. марка се фиксира към еввро) От там нататък има само позитиви - най-малкото ще си спестиш пари за валутен обмен. Но някой ви е напомпал въздух под налягане в чутурите и ще има болка при изпускането му ако слушате тотални недоразумения като Копейкин.

46

До 28

преди 1 година

Абсолютен лъжец си .Влизането в еврото не е обвързано с дата . Поляците казаха ще влезем когато стигнем 90% от доходите на Германия . Така ще бъде въпроса и при нас . Сега нашите доходи са 55% .Освен това има още страни като Дания (там с референдум казах не на еврото и няма никаво занчение дали са в ЕС или не) ,Швеция ,Чехия..... все богато държави които дори не мислят за заробване с еврото

45

Анонимен

преди 1 година

изненадаааа!!! наивници...

44

Анонимен

преди 1 година

До ЧефоНяма защо. Все е нещо.

43

Анонимен

преди 1 година

Не само, че ще храните спекулантите ами и дългът на мързеливите гърци ще връщате щото сте много "красиви и умни"