66

Анонимен

преди 1 година

не съм склададжия ама реших да пиша от тяхно име на аитито.Ама най ме боли зазомбираните като вас де се набодохте с графен ахахаха и си набутахте хидрогела на дапра!

65

Анонимен

преди 1 година

Само IT не е интересно. Трябва да се притежава и други умения и да се дават продукти и услуги към много различни браншове.

64

Анонимен

преди 1 година

Тук колко въздух под налягане има и какво избиване на комплекси пада, не е за вярване. Кадърен, зает човек от индустрията, няма да си губи времето тук, да пише глупости и да се прави на велик, а действително ще мисли над някой алгоритъм и ще пише код или ще дебъгва на някой "програмист" от конвейера творенията.

63

Анонимен

преди 1 година

Тези специалисти ще са по търсени ако едновременно наблегнат като земеделци, фермери, овощари, лозари и др. от бранша.

62

DO 66

преди 1 година

ВЕрвай си :) Чакаме те за нов колега след 6-месечен курс всичките с магистратури и докторантури.

61

Анонимен

преди 1 година

Мечтайте си. Даже и Путин беше достатъчно умен да освободи програмистите от мобилизация. Защото знае че на тях се крепи икономиката и прогреса. Ако ние изчезнем от пазара жална ви мaйкa на тия надолу по хранителната верига - ще изпукате от глад, поради липса на потребление. Давате ли си сметка какво значат 10% от БВП?

60

До 66

преди 1 година

Не съм написал долното, но, приятел, не се излагай, много те моля. Никакъв 6-месечен курс не може да замести алгоритмичното мислене, което се гради години в училище, а след това- години в университета. Успех с "реалните" проекти, които ще са кликаческа работа. Без образование или без да си се доказал години в сектора никой няма да те вземе на базата на някакъв си курс 6 месеца.

59

ьаьаьаа

преди 1 година

Никога няма да намалее търсенето и работата на ИТтата. Ние сме в зората на тези тенологии и ще става все повече търсенето. В момента се търси повече квалифициран персонал от колкото войници. Бъдещето е във войната с дронове, роботи, нано тех и био тех. Който не учи ще е безполезен и ще бъде рециклиран или в зоопарка сложен за експонат да показва историята.

58

Анонимен

преди 1 година

Най ме озадачават склададжиите с по 5к месечно! Все си мисля, че те ще ми засенчат възнаграждението от следването по физика с профил информационна техника, но все още не успяват! За сега света е още наред! Няма да пиша за месечното ми възнаграждение, защото не искам припаднали или да съм виновен за сърдечни инфаркти! А сега злобейте! Старт!

57

Анонимен

преди 1 година

Въпросната НR компания пропуска да отбележи, че се появи конкурентен сайт за обяви за работа за програмисти. Не са намаляли обявите, ами им взеха хляба хахаха

56

До 54

преди 1 година

За на Наков историите, мога да се съглася, но за Телерик, ще ме прощаваш. Да, не се равнява на ФМИ на СУ, но си е доста тежък и изчерпателен курс, по 8 часа на ден, 5 дена в седмицата, плюс сериозни домашни за по цял уикенд вкъщи + вторите 3 месеца се работи по реални проекти на фирмите, които спонсорират обучението(безплатно е за курсистите) Не случайно, въпреки че трае само 6 месеца, успешно го завършват едва (10-15)% от започналите след приемен изпит.

55

Анонимен

преди 1 година

**ядосани ИТ-та бързо влизат във форума да напишат как това не е вярно и те са незаменими**

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 : Всички знаем че е така, но пък ни създаде страхотно забавление да дразним лоу-лайфърите :)

53

Анонимен

преди 1 година

До 61 : Опита се да поеме контрол над кафемашината, но го надхитрихме.

52

До 60

преди 1 година

Хаха, щом не ви е терминирал - добре!

51

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект няма да ни замени. Имаме един при нас, нищо не върши, само разпитва къде да намери някакъв си Джон Конор.

50

до 45 хейтараа

преди 1 година

знаеш от опит колко салам си изял в тоалетните, но ИТ специалистите на запад винаги могат да се намерят работа в офис за разлика от теб

49

Анонимен

преди 1 година

Хъхъ, за това ли не спират с обявите ?Леко се заблуждават статистите, просто не могст вече да крадат кадри от чуждите компании и да се надцакват. Най вероятно ще чакат или ще си взимат външни кадри

48

до 54

преди 1 година

Драги ми смехурко, какви 6 месеца, какви 5лв., бе? Това да не ти е курс за някоя нова технология, дето го организират от работа на разни магистри, които искат да видят какво е Snowflake или Informatica, например... Какви 3 семестъра, какви празни приказки. Влез във ФМИ към СУ или НБУ, учи 4 години и ще говорим. На Телерик и на Наков глупостите не минават навсякъде.

47

тулуп

преди 1 година

Да не се пука и тоя балон ? със сигурност, ако България си промени отношенията със САЩ ще се пукне лекичко.