98

Анонимен

преди 1 година

Имаме излишно оръжие, защото нямаме армия. Не заради друго.

97

Анонимен

преди 1 година

Ако на някой не му е ясно, петата колона в България е минимум 80% от българския народ. Именно тайно от него нашите управляващи са изпращали оръжие на Украйна. Нищо, че тази пета колона ги е избрала.

96

Анонимен

преди 1 година

Значи какво излиза, за да направят милиони шепа национални предатели и криминални престъпници, т. нар. депутати от т. нар Народно Събрание, българският данъкоплатец е ограбен с поне 4 млрд лева и плаща дизел по 4лв. на литър за да поддържа режима на един нар ко***ман който неговите поддръжници скоро ще ликвидират. Нашите политици са за бесилката, публично бе се# не и да стоят по въжетата докато паднат от вратовете си.

95

Кос

преди 1 година

До вчера първи ***, днес евроатлантици..как въобще не ги е срам да се показват. Няма по нагли и проти-вни същества от тези. Защо въобще ги канят по студията да дразнят хората.

94

Анонимен

преди 1 година

трийсет хиляди човека с пражки арбалети тоа шаламанов кво търси

93

Шушумига

преди 1 година

Това показва и доказва, че както пРезидента, така и Нинова са последните дупки на кавала.

92

Анонимен

преди 1 година

До 95, Братле, ти не си християнин иначе щеше да знаеш, че Исус е евреин. Убиват го римляните, а не евреите. Методът на екзекуция е типичен за римската империя. И Спартак бива разпънат на кръст 100 години по-рано.

91

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе ги мразим руснаците и ще помогнем да ги освободят от Путин. Така няма да се налага млади момчета да си хвърлят живота за егото на диктатора.

90

Анонимен

преди 1 година

Млакни беее! Малчи чи за нищо не ставаш ! Селянин философ!!

89

Анонимен

преди 1 година

Поне русите знаят, че народа(певечето) не ги мразим, а сме заложници на краварите.

88

Анонимен

преди 1 година

Парите на Шаламанов са по-нужни на Столипиново да им ги подари всички и да стане скитник.

87

Анонимен

преди 1 година

Запада ни е помогнал да прескочим БСП и Възраждане, пък и 4 милиарда евро не са за подценяване.

86

Анонимен

преди 1 година

Самолетите са крайно необходими на Укрия за да издържи още два три дни, а ние оставаме дори без самолето за тренировка, плюя на теб бе продажник.

85

Анонимен

преди 1 година

Ало Евреите от както се опитахте по садистичен начин да убиете Исус и не ви се отдаде страшно мразите християните , после защо ви мразели хората - ми на такова сте си постлали .Предизвикахте две Световни войни сега започнахтре Третата която ще приключи със Ядрена зима и много ви е кеф ((( Ми мразят ви всички хора по Света , не само арабите и палестинците ...

84

Той

преди 1 година

Шаламанов, като военен министър на тиквата не продаде ли на безценица повечето СУ25?

83

Анонимен

преди 1 година

България скочи срещу ЕНП и Манфред Вебер след чадъра над хунтата в Брюксел - Виждаме, че стабилността в политическата ви група в Европейския парламент е по-важна от демокрацията, върховенството на закона и човешките права в България. Благодаря ви, г-н Туск, пише Евгени Божилов.Срам за вас Вебер. Заради вас никога повече няма да се доверя на Европейския парламент. Подкрепата за Борисов ще ви струва главатакакъв позор, пише Диян Янев под публикация на Манфред Вебер от вторник.Не забравяйте България. Ние също живеем с един Лукашенко, а очите ви са затворени, пише Атанас Благоев.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен==="Не ако Руснаците спечелят войната"! Повече от сигурно е,че Руснаците ще спечелят тази война!!! И тогава този плазмодий ще бъде наврян в миша дупка,там където му е мястото,а не да шета по продажните шошоро медии и да ръси тъпизми!

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Че тя войната до тогава ще е загубена, хитри са дойчовците.

80

Анонимен

преди 1 година

Да ги купят и на двойни цени понеже са на зор ние не, а вчера взеха милиарди от ЕС, така работи пазарната икономика. Ако не да се оправят ние не сме благотворително дружество.

79

Анонимен

преди 1 година

Германия ще предостави Леопардите на Полша а тя на Украйна най рано в началото на 2024 година това заяви председателя на Rheinmetall Армин Папергер. Англия ще даде 14 танка на Украйна когато бъде обучен екипажа. А този мразещ България евреин Шаламанов продължава да тласка България към сериозни проблеми които ще си навлечем. Колкото и да не ми се иска но Севрюкова ще излезе права България ще накаже всички национални предатели но ще се раздели с територия.