12

Анонимен

преди 1 година

Трябва специална операция по денацификация на Македония с протестни и други ноти няма да стане.

11

Бай Дрън

преди 1 година

Струва ми се, че Македония в момента е долу горе на нивото на България през деветдесетте. С такива впечатления оставам от непрестанните новини, идващи от там.Явно криминалните елементи там още не са си узаконили кражбите, както това стана в България и кримифактор станаха парламент, правителства, партии, работодатели.

10

до 5

преди 1 година

Ето го типичния русофил. Безроден българомразещ болшевик, който и родителите си ще продаде в колхоза за две копейки.

9

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте важния исторически детайл, че Македония в ден днешен не е част от България именно благодарение на руснаците. Още една причина всеки нормален бял човек в България да мрази всичко болшевишко-руско.

8

Анонимен

преди 1 година

Ти ги пусни в ЕС като виждаш какви са подлистник и как се държат с нас там пък после протест и ноти. *** работа

7

до 5

преди 1 година

Какви православни братушки са ни руските, българомразещи антихристи от които само мракобесен комунизъм и окупация сме видели? ''Православни''... дето пращат чеченски джихадисти да отрязват главите на православни украинци. Марш обратно в македонската д*пка, скоро провинция на Велика Албания!

6

Зозо

преди 1 година

Макетата ще ги приемат в ЕС точно след Турция. Това отдавна съм ви го казал тук.

5

Анонимен

преди 1 година

Много бой още ще ядете, за където убивате православните ви братушки руснаци с български оръжия. Браво на македонците, че не търпят фашизма и българския национализъм.

4

Анонимен

преди 1 година

с протесни ноти нищо няма да се промени. Трябва специална операция...

3

Човек

преди 1 година

Нашето правителство докато им кляка на тия и само се чуди какъв компромис да направи и как да потъпче честта и достойнството на България така ще бъде . Как пък няма един политк в България да тропне по масата и да ги сложи тия промити мозъци където им е мястото .

2

Анонимен

преди 1 година

По "руски" реципрочния отговор би бил да пратят някой Кристиян Николов зад колата на посланичката..... или пък да се "спъне" от някое стълбище.

1

Анонимен

преди 1 година

веднага членството на трупчета!