193

Йордан?

преди 1 година

Много ще ми е интересно тези клоуни дали щяха поддържат идеята колко е "велика" президентската република ако Бойко Борисов се беше кандидатирал вместо Цецка Цачева, щото тогава май щяха да го изберат. Или ако на другите избори изберат президент който не им харесва. Тогава обратен референдум ли ще инициират?

192

Анонимен

преди 1 година

Славчо, Тоше, спрете се бе момци неугледни. Не се излагайте вече, народът тотално не ви вярва. Няма да видите вече власт, не се безпокойте. Когато народът ви я даде, тогава разбрахме що за българи сте. Предатели на младите български надежди сте и такива ще си останете в българската политика и история.

191

Тайсън кючек

преди 1 година

Слави на дивана, на-на-най- на, на Тошко у ду...то, на- на-най-на, после се разменят на-на-най-на, и ще се опъват, докато в парламента не влезат! Празноглави тикви, политически реликви на-най -на! На Лена те се точат, в тоалетната клокочат...на-на- най на!

190

Кой го е грижа

преди 1 година

Кой го е грижа за Слави и Тошко. Изпяха си песента вече.

189

Анонимен

преди 1 година

до 207 Песента имаше на третия ден 600 000 гледания. Сега е на две седмици и пак има толкова. Смятай колко ниско трябва да си паднал, че да триеш бройки гледания в тубата. Песента реално в момента има 2 милиона гледания за тия 2 седмици.

188

Анонимен

преди 1 година

до 206 Дългия има къде къде по-груби песни, но тук удари десятката като истина. Всичко в песента е истина. Всяка една дума. На някои обаче не им харесва това и виждам че са изтрили един милион г;ледания на клипа в тубата. Жалка история...да триеш бройки гледания???? Муахаххааха...това показва колко ги е заболяло някои индивиди....от самата истина.

187

Анонимен

преди 1 година

Всеки "творец" има право да прави каквато си иска песен.Но с всяка песен "творецът" показва какво всъщност е.Не че не знаехме какво е Слоави Трифонов, ама с тая песен издъни собственото си ниво.

186

АТАКИСТ

преди 1 година

до 205 Е ти на фона на произведение на Енио Мориконе ли искаш да осмееш Лена и Киро ***?

185

Анонимен

преди 1 година

do 203 По-лошото е че има индивиди тук, които не обичат истината и казват че песента е отврат. Отврат за тях е истината. Представяш ли си?

184

Анонимен

преди 1 година

Чалгата вече не е модерна.

183

Крипто парапети

преди 1 година

Правих в квартирики кексо вложих си парите в Нексо,а те сега ще съдят България за милярд щото ги глобили 45 милиона в САЩ.

182

Малки станистчета

преди 1 година

Ами то в песента няма и една лъжа,а и едно време всички политици ги базикаха със скечове и песни само "умните и хубавите" нарциси се ядосват и плашат за всичко със съд ако им кажеш истината, па макар и по хумуристичен начин.Дявола не обича истината и критиката бай дъ вей....

181

анонимен

преди 1 година

Тоше, престанете да правите глупости, няма да рестартирате ИТН! Всички ви видяха колко пари чините! А, относно президентската република, това е най-недемократичното управление! Всички видяхме какво се случи и продължава да се случва в България, след като Радев взе насила властта!

180

Анонимен

преди 1 година

Чалгари които съсипаха младото поколение не могат да ни набутват своити смехотворни размисли. Хората гласуваха за тях за да разкарат герберунгерите, нищо друго. Вече няма кой да им се върже.

179

Наблюдател

преди 1 година

Доживяхме някакви "сценаристчета" да се изцепват по Конституцията !!! Горката Конституция! Имат я за парче стар вестник! И не се свенят да я тълкуват - маймуноподобни екземпляри като Тошко Африкански, Чалгаря с татуировки на Омразата , неграмотни и некадърни подмазвачи и селяни.

178

Ото Сорп

преди 1 година

Тъкмо се бях позатъжил малко за Тошпката,и вие все едно ми бяхте прочели мислите.Телепатия му се вика.Направо ми оправихте деня с чорлавия,защото винаги съм си мислил че видът ми е неугледен като на махленски клошар.Но тошката ми дава надежда и кураж винаго като го мерна по медиите.Добре че е той.

177

ПроСоТо

преди 1 година

мда,и аз щех да отбележа че първо Тошко требе да слезе от палмата и тогава да подскача,но ти ме изпревари..

176

Анонимен

преди 1 година

Този план на Слави си е от 10 години нон-стоп по *** му шоу което непрестанно деградираше, сега който реве ами вие си го избрахте и както не се интересувате какъв човек ни е президента не се позаинтересувахте що за човек е Слави, а само ревете ами наденахте се на хуурката сами.

175

Анонимен

преди 1 година

Тази песньовка и цялото ви поведение е позор и вместо да си посипете главата с пепел,вие се оправдавате и обяснявате тъпотиите си.

174

Анонимно

преди 1 година

Прос*ак