137

Пак

преди 1 година

Глупости.

136

Чичо леля

преди 1 година

Ако бях на Путин щях да мобилизирам само укри и да ги пратя да видим какво щеше да се

135

Анонимен

преди 1 година

защо населението на бългаария намаля с 1/3 за 30 години това е въпроса а не опорките на краваршингтон- напъхайте си ги на онова място

134

Ехаа

преди 1 година

Почнат ли да се публикуват подобни дивотии, това е сигурен знак, че всу и тайфата наемници ядът здрав пердах на фронта.. абсолютна закономерност на бг "журналистика"

133

5 метра булшит

преди 1 година

Струва ли ви се неочаквано? :)

132

ДАВАЙ Вова!

преди 1 година

Сталин: "За верността на пътя, съдим по силата на плюенето на неприятелите!"

131

Анонимен

преди 1 година

И какво искате да кажете, че са ги пратили по трудови лагери.

130

Ужас

преди 1 година

Само като прочетох *** заглавие и спрях.

129

пешо

преди 1 година

Йоанчето и Елчето двете щатни труженички.

128

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая Русия, ние сме евроатлантици кажете ми защо в Сащ латиносите и черните вече са повече от белите и защо в западна Европа вече Мохамед е преобладаващото име за новородени

127

Анонимен

преди 1 година

След освобождението на 4 -те области украинското население се увеличи!! Не пишете глупости

126

Анонимен

преди 1 година

Украинците намалят защото това са руските предатели- същите които бягат от страната

125

Какъв е тоя пасквил?

преди 1 година

Ужас! Русия не ми е по сърце, но това вашето е пълно журналистическо падение. "Мамо, аз няма да отида във фашистка Русия"????? Русия е многонационална държава както и Украйна. Но втората се издъни здраво фашистки. И запада го заяви преди войната.

124

Селянин

преди 1 година

След началото на войната най-много украински бежанци (около 3 милиона) се насочват точно към Русия, което е сумарно колкото следващите три държави в класацията. Russia2,852,395Poland1,563,386Germany1,021,667Czechia482,049

123

158

преди 1 година

Само да допълня: Дума (една, понятие)за 'човек без гражданство" същесвува в УЧЕБНИЦИТЕ по немски език ОТПРЕДИ ЕС, отпреди масовата миграция, породена от последните натовски войни и "пролети". Във ФРГ са приемали след държавни договори лица, политически преследвани в др. страни или със застрашен цивот, но не са им позволявали да упражняват професията си, държали са ги изолирани от немското общество. Например.

122

Анонимен

преди 1 година

В нашия град познавам украинка, омъжена за турчин. (В България са много отпреди СВО).Дъщеря и (на около 20 г.) каква трябва да се пише по националност, според вас?

121

NoirFire

преди 1 година

И сериозно по темата в света има много войни, умират масово хора, не знам защо не пуснете и една статия за тях а по цял ден топ новина е наркомана Зиленски.

120

Анонимен

преди 1 година

На тероторията на Руската федерация има към сто регистрирани националности. съжителстват в мир в повечето скучаи, създават семейства и са смесени не от 10 години. Кой как се пише, е до гокляма степен изкуствено. Но култирата на всички етноси се запазва с напичието на съставен от руския етнос писмен език за всеки друг етнос, има съответните учебници, учители и преподаване. Нито Гогол, нито Шолохов (с Нобелова награда за литература от средата на 20-ти век) не са писали на украински диалект.

119

Анонимен

преди 1 година

Не знам има ли 10% от читателите, които да са прочели текста докрай. Но искам да обърна внимание на споменатата категория "човек без гражданство". За почти всички у нас е необяснимо. Но е факт, както за страни в ЕС, така и за страните от бившия СССР. Обърнете внилмание на споменатото количество в Русия сега- 16 милиона. според мен, точно за това трябва да се пише, когато се говори за ЕС и права на човека. За ЕС въобще няма и да го напишете.

118

10 милиона Българи

преди 1 година

живееха в България по времето на комунизма, сега след 30 години геноцид Българите сме 6.5 милиона - ясно се вижда че западните окупатори ни убиват. С Украима е същото - от 42 милиона по времето на комунизма останаха 25 милиона през 2014 а откакто дойде евреисккката фашистка хунта в Украина останаха не повече от 10 милиона - само след започването на 8.5 милиона Украинци напуснаха Украйна