81

Анонимен

преди 1 година

Гнусар

80

ТТТ

преди 1 година

КЪШШШШ!!!!

79

Анонимен

преди 1 година

75 кв.м. имот в Брюксел и то официално потвърден от самият Иванов за 3к лв. Ако някога му омръзне политиката на Иванов, определено ще има огромен успех на пазара с недвижими имоти.

78

Нещата са ясни

преди 1 година

За мен изходът от тази ситуация е да има някакъв компромис между "прогресистите" и "консерваторите". "Прогресистите" трябва да приемат реалността, че нашето общество няма как да стане като западните за няколко години. "Консерваторите" пък от друга страна трябва да приемат, че тези нива на корупция и кражби убиват България и я превръщат в блато и че трябват работещи механизми, за да се спре този грабеж. За целта обаче трябва знакови фигури като Бойко и Доган да влязат в затвора.

77

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, отчаян акт да се задържат над водата..Каква драма е , не е истина! Първо Бойкики лазеше за " обединение " , сега и Кире и Кокору ги обзе паника...Изключително жалка история..

76

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев казва, че не са дясна партия, Ицето пък твърди, че ДБ са единствените истински десни. Интересно какво ли ги е обединило, след като не са идеите им?

75

Олеле....

преди 1 година

...много си повярва май, да дойдат следващите спaсители.....

74

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да се харесаш на Големите чуждестранни началници, трябва сутрин, обед и вечер да обясняваш как още с майчиното мляко си засукал евроатлантическите ценности. Ако има нещо, от което нексо-политиците се страхуват, то е да не би с някое свое непремерено изказване или действие да ядосат чуждестранните кукловоди.

73

До Нещата са ясни

преди 1 година

Противоборството е "прогресисти" - консерватори...

72

Анонимен

преди 1 година

От няколко дни столичният умнокрасивитет е изпаднал в състояние на трескава възбуда. ПП твърдят, че били леви, а пък ДБ се определят като десни. Истината е, че нито едните имат нещо общо с лявото, нито пък другите са свързани с дясното. И двете формации са представители на една, смятаща се за елитарна, общност, която се вълнува от едно единствено нещо как да постигне колкото се може по-голям материален просперитет за колкото се може по-кратко време.

71

Нещата са ясни

преди 1 година

След 2 години на политически хаос най-накрая се оформиха съвсем ясно два политически блока: ПП-ДБ срещу ГЕРБ-ДПС-БСП. Време е обществото наистина и честно да реши дали иска някаква промяна или сегашното положение го устройва. И двете си имат своите плюсове и минуси.

70

Къде другаде?

преди 1 година

Ми тя - властта си е в едно посолство и не мърда от там. Въпросът е на кого ще я дадат.

69

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Нексо какво планира да ни даде, освен ония 5 моста, три тунела, авиолиния София-Скопие ? Предлагам да разчитат на старите и традиционни неща като Софийско море.

68

Анонимен

преди 1 година

Ице преди години ни Реформирахте пак заедно с Бойко, та после се прекръстихте на ДБ, забрави ли?

67

Счупи тъпомера

преди 1 година

Брей, туй Пинокио можело и да мисли-ако не спечелим изборите, властта отива другаде!

66

Анонимен

преди 1 година

Последните дни, когато уж трябваше да се гледат поправките в закона за главния прокурор именно най-крякащите от ДБ отсъстваха от зала, както когато викнаха Гешев в НС оак половината ги нямаше.

65

Анонимен

преди 1 година

Вече дарителите ще трябва да даряват по 40 , а не по 20 хиляди от заплати

64

Анонимен

преди 1 година

Липсата на Законно притежаване на калашаници от народа в последните 33 г ни доведе до това положение във което се намираме сега ! Христо имам внесено искане при теб от 2014 г и при министъра на отбраната Ненков тогава да върнете законно калашниците на народа ? Значи на украинците може да изнасяте калашници със влакови композиции Законно а за българският народ защо не може ? И последно кога ще видим Декларация от всички политици че си Даряват органите ако ритнат камбаната ... Явно сте бесмъртни

63

Анонимен

преди 1 година

Изплашиха се , че заради скандалите можеше и да не влезат пак в парламента и сега се бетонираха на софрата. Народът обаче трябва да ги накаже и да останат с 50 депутата общо

62

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Късно е Ристе, изтървахте влака. ПП ке земат 20 дупетата или по малко. Ще ке редиш на опашка за дупетат с Божанков, Руди Гела, Хазарта, Лена хищна хиена, Настимирчо, Бачийски... Нема да стигнат до тебе местата...