35

танк Леопард-2

преди 1 година

Ако Германия прати и самолети с Русия е свършено. Ама Германия иска Русия да се мъчи на бавен огън и затова все още не праща.

34

Анонимен

преди 1 година

Скоро като почне офанзивата на изток ще изпаднете отново в шок и ужас.

33

Анонимен

преди 1 година

Райхсмаршал Гьоринг Шкембе войвода ще изпрати в Украйна своята парашутна бригада СС Обергащи! Въздушният десант започва, вземете гащите на шкембе войводата и ги изпратете в помощ на Украйна!

32

ЗеЗе

преди 1 година

Те така и за танковете казваха! Ако каже Бай Дън и самолети и войници ще пратят. Германия е една окупирана страна от 1945 година.

31

Някой още

преди 1 година

Вярва ли му на този внук на есесовец!? То само бронежилетки щяха да им дават и каски за защита на укрократунуте. Стигнаха до танкове. Тъй че какво пляяямпа, и сам не си вярва.

30

Кръстьо

преди 1 година

Като ви кажат - всичко ще дадете. Ама сега се опъвате, за да е по-интересно ...

29

Христо

преди 1 година

Мъти са една работа ама ние ще разберем последни

28

Анонимен

преди 1 година

Един народ! Един Райх! Един Шмуц! Зиг Зеленски!

27

Говедо

преди 1 година

Бахурът ще клекне и за самолети,все пак Германия все още е окупирана държава!Интересно ми е друго - в пресата нито дума за атаката на щатски дронове срещу Иран!Някой тук знае ли защо!?

26

Анонимен

преди 1 година

Значи ще го принудят и изтребителите си да даде! Някой май разоръжава държавите членки на НАТО, но с каква цел това само ония в конспирацията знаят. Дания, завалиите толкова са зле, че обещаха всичките си танкове да дадат!Швеция и Финландия никой не иска, даже и НАТО ги отсвири и не иска да ги приеме в редиците си, въпреки че какви ли не изсухлени държави влязоха в това НАТО, особенно от източна европа и западните балкани!

25

Анонимен

преди 1 година

"Те тия украинци,както е тръгнало,скоро и войници ще почнат да им искат..." _______ Оръжията от тях, войниците от нас. Само преди дни председателят на парламентарната комисия по отбрана Христо Гаджев / ГЕРБ-СДС/ изплю камъчето като каза, че Конституционният съд мъдрува "как ще се извършва военната подготовка на хора, които не са били в казарма или не са били военнослужещи след 2007 г." Не виждате ли какво ни готвят?

24

Гаранция Франция

преди 1 година

Помня преди да започне войната как европейските лидери се изреждаха на дългата маса на Путин да му обясняват да не напада Украйна. Тогава имаше условия - неприемане на урките в нато и изпълнение на Минските споразумения. Но европейският слугинаж е защитник на други интереси и ценостти. Ако беше пияндурника Елцин щяха да го излъжат отново и той да разруши и малкото останалото нещо от тази държава.

23

МНЕНИЕ

преди 1 година

Тази Война трябва да спре чрез Дипломация . Русия иска няколко неща за да спре Войната .1.САЩ да НЕ разполагат ядрени ракети в Харков .2.САЩ да НЕ разполагат Био Лаборатории в Харков .3.Крим .Мисля че цената за Света е Ниска .

22

Анонимен

преди 1 година

Те тия украинци,както е тръгнало,скоро и войници ще почнат да им искат...

21

БАНко

преди 1 година

И ТАНКОВЕ НЯМАШЕ , НО БАЙДЪНЧОВЦИ ТИ НАБИХА КАНКАНЧЕТО И РЕЙТИНГА ОТ 57 % ВЕЧЕ Е 32 % !!! НЕ СТАВАШ !!!

20

Анонимен

преди 1 година

като пишете за Шолц, защо не пишете, че той в момента е в Южна Америка да проси? Защо (пише го в немските медии) ИСКА и му е отказано в Аржентина оръжие? например

19

Анонимен

преди 1 година

Шмулц е представител на ЛГБТь общественост и немеца стана много нежен .За нула време Русия ще ги оправи няма как да победиш с фурсове ,наденички ,ЛГБТь ценности и Шмулц много добре го знае

18

Радо

преди 1 година

ще...ще...

17

Зельоньй :

преди 1 година

"Къде ми е стоката от Испания? Колумбийската доставка тоже опаздала?!? Пачему?!?"

16

Нищо ново

преди 1 година

И децата разбраха вече, че Шолц е pycко кyче.