151

В първите 5 минути

преди 1 година

след като жужакът използва ядрено оръжие във войната ще загуби всички руски-фашистки кораби в Черно море.Жужакът беше предупреден.

150

не може да бъде!

преди 1 година

До Анонимен 212 Може би и алкохолът доста му е подействал,но считам че основното са едни капаци които професорът си е поставили ли са му хоставили и той вижда само бутафорията която му е поставена отпред с цел именно този коментар който четем!А ако махне капаците и специалната бутафория отпред ще говори съвсем друго!

149

Анонимен

преди 1 година

хаха,тоя явно е прекалил с алкохола тая вечер

148

КуКлус

преди 1 година

От къде се започна всичко това и кой направи Майдана ?

147

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно внушението на Чуков, че Русия нама какво да губи! Разбира се, че има много какво да загуби! Няма как да бъде оставена да вилнее на воля! Ще има озаптяване!

146

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Не е вяено, че путинофилите са безполезни. Те трябва да полагат асвалт и газови тръби по трасетата, които Асен Василев определи че са важни за развитието на Maйка България.

145

Борис Бонев

преди 1 година

Всеки путинофил в София ще бъде съден от Народен Съд на обществено-полезен труд - ще пренарежда жълти павета, ще полага асвалт и ще обработва почвата в парковете. Всеки трябва да е полезен с нещо. Не може половината от народа да работи и да носи всякакви там безработните русофилски настроени диван-чекисти на гърба си.

144

->>--БАБА ВАНГ

преди 1 година

"Русия ке загуби тази война" - господин Явор Божанков, БСП

143

Време е!

преди 1 година

Време е путинофилите да се вкарат в съответните лечебни заведения - лудница или затвор. Те нямат място в Европейска България.

142

Къш

преди 1 година

Май имате нужда от психотерапия

141

Говедо

преди 1 година

От години се знае,че РФ няма да позволи разполагане на ракети на под 2000 км. от Москва.Въпрос на оцеляване!Щатите опитаха да пробват реакцията на Русия - ето го резултата!

140

Анонимен

преди 1 година

Забелязахте ли как напоследък сащисаните се пробват някъде да направят ядрен конфликт?Подкрепят Украйна и провокират Русия като днес освен танкове и далекобойни дадоха.Като поспрат в Украйна започват с пробите в Южна Корея.Ако не е Южна Корея почват с Китай и Тайван.Онзи ден пък беше Иран.Какво им е?Искат света да занулят ли?Нещо да не са се разболяли?А ние какво ще правим като има такива луди?

139

СМЕХ...

преди 1 година

....СМЪРДЕЖИ ИМА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Е РУСКО .....ВЕРНО Е!

138

Москва потъна

преди 1 година

Още един петоколонник плаши гаргите с "великата руска ядрена мощ".

137

Кравар

преди 1 година

И ниа сме скриле секви бойни глави насекъде! Язе могу знам и ша са плашите!

136

Язе

преди 1 година

До запознат Малийййй Тизе си откъде разузнаваньету! И ниа дека ша требе да са киъме? Тизе дека ша ша криеш?

135

ОФчу

преди 1 година

Е, па то туй си е мечтата на Краварите - да изпепелят Европа и Русия, а те да гледт сеир по CNN. Шъ рече, с един кушум два заека! Ама номера нема да мине, щото почне ли се шъ изгорят и те - "Сармат"," Авангард", "Булава", "Ярс" и Негово Величество "Посейдон" шъ съ запознаят с тях отблизо!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Вече има нови куфарчета. Това се решава на момента.

133

Иван Бровкин!

преди 1 година

ИРА! Ще си мериме Бомбите! Кило водка?

132

Анонимен

преди 1 година

Когато Путин бе на посещение по покана на Първанов,каза:-"Вие вече сте направили своя избор,но трябва да знаете,че трето освобождение няма да има"(дословно)Това което всъщност каза е,че ние не го интеревуваме изобщо.И аз сега се питам,защо се време там където не ни и трябва да си създаваме излишно врагове? Не е ли ясно че не можем нищо да спечелим но може много да загубим?